-
Jo, jo, takova Contra... to byly casy *5*
-
Ziju uz nejakou dobu v Anglii, Gordar ma pravdu. PC jako desktop na hry je divnvy, proc? . V takove podobe si to pamatuju z Ceska, ale tady jsem to fakt nevidel. Vubec tu PC moc nejede ani v obchodacich. WoWko hrajou decka na notesech max. Jinak tu ma kazdej v domacnosti konzoli a notesy, macboky. Desktop tatinek na praci, ale to musi byt grafik, konstrukter, stavar nebo tak neco.... Urcite tady budou feakove co maj nabueny dela, ale ted myslim nomalni domacnost.
-
No tak si ji nekde ukrades a jsme zas v tom samym kruhu, pak tu placte, nad tim jak konzole brzdi vase nabuseny masinky. Za, treba tak dva roky, se na tu svoji novou, ultra high drahou grafarnu budes budes jen koukat a pozorovat, jak se ti ani poradne netoci vetrak, pac ji nebudes mit cim zatizit, moulo.
-
jenze ja se ti snazil rict ze dnes se snazi vyvojari aby hry (prevazne fps) na konzole byly co nejjednoduzsi, nikoho nezajima ze pred deseti lety to slo i s lekarnama. Pred deseti-patnacti lety vychazely i hry ktery nebylo mozny kvuli obtiznost dohrat
-
Hmmm?Křeče nemám a plet mám krásně čistou.
A stejnak je tvůj koment uplně mimo mísu.
A proč vůbec reguješ svým výkřikem do tmy na mě? Já nemelu nic o grafice. -
A pak že hry nevzbuzují ve hráčích agresivitu *5*.
A dal jsem "líbí", páč je to fakt skvost... -
Zajimava hra,ale pokud si mam vybrat tak Alan Wake je lepsi,ma to super pribeh.... Kazdopadne demo sem zkusil a pomerne ujde :) Doporucuju sosnout vsem Gold Xboxarum :)
btw kdo chce tak si me pridejte na Xbox Live ....nick Vilge -
Ja si tekkena nebo soul calibre na pc dokazu predstavit uplne normalne protoze pripojit psko/xbox k plazme je uplne stejny jako pripojit PC k plazme prez hdmi a zapojit libovolnej pocet gamepadu a herni zazitek bude taky uplne stejnej.
Co me ale stve nejvic je to ze 90% multiplatformnich her sou nepovedeny porty ktery neberou PC hrace vpotaz takze napriklad force unleashed 1 neprepisuje tooltipy v sobojich s bossama kdyz si prenastavite ovladani, dead space 1 nebo ted me tak napada ze skoro vsechny porty maji problem vsynchem kterej opozduje mys atd. je toho hodne je jenom malo her opravdu multiplatformnich napr mass effect 1/2 kde predelali interface a ovladani.
Nekdy me prijde ze jenom vezmou hru strci ju do nejakyho konvertoru kterej jim vyplivne pc verzi a hura mame port at nam i PC hraci neco vydelaji -
V minulích letech to bylo skvěly,dema vychazela i na Pc ! A dnes my nemáme čas nemame lidi atd...
-
My se nepotřebujem hádat, co je lepší. Přeci všichni víme, že lepší je PC ne? *1*
-
no nevsimol som si ze by porovnaval pc vs konzole. nauc sa citat skor ako nieco vypotis.
-
Nic proti Konzolím atd
Ale nechápu proč neudělali Demo i na PC?
Nebo proč vůbec spousta Firem dělá hry jen na Konzole a nebo jen na PC?
Proč to nemůže bejt na všechny Platformy atd.
PC Kúli Piráctví?Tak Krade se všechno Kabelky v Obchodaku a taky je neprestaly vyrábět..
Krade se všude a všechno a lidi dělaj akorát ochrany a neserou nato.
Mam jen PS3 na kterem nehraju moc jen třeba Tekkena nebo Soul Calibre 4
Protože se na to přesně hoděj na PC bych si to nedokázal představit
Jsem spis PCčkař a fakt mě mrzí že spousty her jsou jen na Konzole...Třeba Miluju Sonica a ten je snad jen na Xbox nebo Wii... -
Prosímtě strč si tu KONZOLI do temného portálu a pořiď si konečně pořádnej komp, tak jak to dělej ve všech civilizovaných zemích, kde mají mozky v hlavě. Díky *12*
-
Blbost, kdysi dávno jsem hrál MoH na PSX (bez analogových páček), kde byly lékárničky a hru jsem dával úplně v pohodě...
-
A toto je názor člověka, co nikdy neviděl hru na PC? ( zhruba stejnej koment co jsi vyplodil ty)
-
Vy ste vazne nemocny lidi , dete se nekam fakt lecit , nebo si nekde zalozte stranku a tam se hadejte , nevsimli ste si o cem se tu ma diskutovat , lidi tu zajma jaky je demo a ne co je lepsi jestli pc nebo konzole ! A nevim proc to furt resite kdyz se nic nevyresi ! Mimochodem to demo je super , paradni atmosfera jako v jednicce a jeste o neco lepsi zpracovani :) takze pro me jasna koupe . Dead Space je proste jedna z nejlepsich her posledni doby :)
-
Jen aby ta hádka nebyla lepší než celý demo, potažmo hra *1*
-
děte už do prdele s těma hádkama!!!! chci vědět, jestli je to demo good!!!
-
ano za auto-heal mohou konzole, nevim jak komu ale me se fpskovy tituly na ps3jce ovladaji podstatne hur nez s mysi a klavesnici, nerikam ze to nejde ale jde to hur a proto aby to hraci kteri na to "tezsi" ovladani nejsou zatím natolik navykli meli lehci vznikl auto-heal, kde se staci schopvat zdravi se ti doplni a muzes to zkusit znova, vykouknes nez zamiris dostanes schovas se a zachvilu znova, nedokazu si konzole predstavit bez auto-healu vykouknes nez zamiris sdostanes a lekarna v nedohlednu takze load a znova celou pasaz. nejsem odpurce ani pccek ani konzoli hraju na obou zarizenich a bavi me to, jen uznavam ze dnesni konzole jiz silne "zestarli"
-
Mrzí mě, že nevyšlo i PC demo, ale tak jako tak Dead Space 1 je jedna z mých nejoblíbenějších her, takže dvojku si určitě koupím.