-
nevíte kdy vyjde *14* ?
-
My budeme delat Gay server Bobici.cz, tesime se na vas *12* *12* *11*
-
kvuli call of prypiat jsem si koupil novou grafiku - pokud to clovek spravne namoduje je to podle me nejlepsi hra vsech dob (po system shockovi)
-
ja na tej sprave nevidim nic znepokojive,aspon budu mat viac casu venovat sa PC verzii *1*
-
Paráda překvapilo mě, že bude na Xko Zaklínač 2 a teď se dovím, že by mohl být i Stalker 2? SUPER :) není to snaha o nějaký flame, ale čistá radost
-
sony své hry na Pc taky nepouští tak že u mne O.K.
-
Však správně, GOW taky není na PC tak proč by měly stalker dávat na PS
-
-
jenze GOW tam neni proto z by to PC nezvladlo, ale proto ze by takovou blbost v low grafice na PC nikdo nekupoval *1*
-
-
a presne proto si spousta lidi koupila, hrala a chvalila darksiders
-
-
Proč? no třeba kvůli penězům.
-
-
Bodejď... SDK od Sony nedostane kdejakej ukrajinec. Proč by měl?
-
-
ty by sis s nim urcite vedel poradit vid borecku *1*
-
-
Presne tak. A tak by to malo aj zostať. Ak sa to nemá skur..ť ako niektoré iné...
-
-
Sorry moj príspevok bol reakciou na Garbusa. Akosi som to poplietol...
-
-
Tak na toto by som si uz mal kupit novu masinu. Call of Prypiat som musel hrat na low detailoch a ajtak to nebolo to prave. Ale inak sa tesim na 2.
Taktiez by som si vedel predstavit Stalkera ako MMO hru.. ale to by sme uz chceli vela :D -
-
MMO v podstatě existuje, nicméně je nelegální (kvůli licencování značky nebo něčeho takovýho) a GSC na autory podalo trestní oznámení. Stalker Online se to jmenuje a podle videí to je děs. MMO se pro Stalkera stejně nehodí a maximálně by se ještě dal pobrat režim kooperace.
-