-
Stalker vždy byla hra na PC ! A to dosti dobrá hra.
-
Ať se vykašlou i na xbox :D
-
-
někdoe musí vydělat :D
-
i na PC *1*
-
jen provokuj:) Ale vždycky to byla pc hra, proč né teď
-
Přesně !
-
-
To je jako kdybys obchodníkovi řekl "Vyser se na ten lukrativní čínský trh!".
Ať to klidně dělají multiplatformě, ale ať to konvertují z PC verze, ne na PC verzi.
-
-
-
No já jsem zvědavý jak bude druhý Stalker vypadat a jak se bude ovládat na PC, když se vyvýjí multiplatformově, jestli to na PC podělaj, tak jim rozdupu koule. *10*
-
Hoci SoCh je moja srdcovka po CS a CoP uz neverim na kvalitneho Stalkera
-
-
COP se taky da ... a hlavne nahodit nejake mody .. jak na SoCH tak na CoP . .
-
Vůbec tě neznám, nevím kolik je ti let, odkud pocházíš, jak vypadáš atd... ale jedno vím jistě Stalkera CoP si nikdy nehrál, protože takové hovínko by si nemohl vyslovit... *16*
-
-
Praveze som hral....a bol som aj na Vaclavskom namesti ked odbija orloj a prave taka hnusna tlacenica bola aj v CoP. A to ma znechutilo. Musim uznast ze dost veci tam bolo dobre spravenych (hladanie artefaktov velke lokacia atd) ale nemalo to ziadnu atmosferu.
-
-
ale melo a skvelou. Jen bylo dulezite si to namodovat. (DMP ap.)
-
-
Jako já ?
-
-
ne... Lavak
-
-
-
No v prípade Clear sky by som možno s tebou súhlasil, hlavne ten koniec. Ale COP bolo podľa
mňa dobré. Či? -
CS možná nebylo to úplně pravé ale CoP byl zas perfektní návrat ty trdlo ! :D
-
-
Hele o jakem talentu je zde rec . Dyt je to jejich prvotina na konzolich tak o cem tady mluvis ? Za dalsi kdyz to dokazali jini tak to dokazou i tihle ? Ha a kdo jini myslis tvurce Killzone a Uncharted ? No to je teda slabota . Jen dva tymy dokazou opravdu vyuzit potencialu PS3 . Valve se uz davno distancovalo od PS3 a nemyslim ,ze neumej programovat . Crytek firma ktera dela nejmodernejsi enginy poslednich let si taky nerozumelo s Ps3ojkou a mohl bych dal pokracovat .
-
-
Valve dalo od PS3 ruce pryč tím, že do něj valí Steam horem dolem? :-)
-
Tak fajn když seš si na 100% jistý že to co řekli je pravda tak jo no.
-
-
Vem si vyvojare co delali na Metru 2033 taky ta hra nebyla PS3 ,protoze engine nebyl na Cell dostatecne optamilizovanej a ted kdyz ho maj upravenej i pro Sonku to uz jde a zadnej Microsoft zatim nestal .
-
-
No já to chápu ale tak nelze přeci jen tak říct že za tim nic jiného není. Jde tu o peníze a v takových případech udělají cokoli jen aby měli něco víc než konkurence.
-
-
ano pokud by slo i jenej tytul mozna bych tomu taky veril ,ale jak rikam Stalker neni nic zas tak prodejne zazracnyho aby mel potrebu do toho fusovat Microsoft . Navic tenhle projekt muze dopadnout vseljak kdyz se jedna o prvotinu na konzolich a ja si myslim ,ze budem radi ,kdyz to aspon trochu obstojne bude bezet na Xboxu . Pokud znas Stalkera tak je ti doufam jasny ,ze tahle hra bude peknej orisek ji predelat na konzole .
-
-
Ano znám to hrál jsem všechny díly.
-
-
-
-
-
Killzone a Uncharted vlajkove lode na PS3, ale ze by meli nejakou kulervouci grafiku??? to ne jak rikas umeji vyzdimat z PS3 maximum, ale to je furt oproti dnesnim PC hram straasne malo!
-
-
Čekáš zázraky na 4 roky starém HW? Vzhledem k tomu co mají k dispozici si nevedou špatně.
-
-
hmm omluva tohle mela bejt reakce na Lukase .
-
-
mě zase vytáčí lidi,který vědi prd o Americe a její globální politice. Tady nejde o to,jestli chce někdo hrát za hodný amíky,wehrmacht nebo třeba rudoarmějce. Mě osobně je celkem jedno,jak se amíci prezentujou ve hrách,spíš mě solidně vytáčí jak veřejnost,vinou západní propagandy, nahlíží na dění ve světě. Čech neni blbej,ten bojuje za svý zájmy,když je potřeba a patrioti sme stále. Stačí se podivat do historie a že sme v novodobý historii všechno odpískali? měla obrana ve 38 smysl? Anglie s Francii by se na nás vykašlali,bunkry nebyli dostavený,Hitler by náš obešel a ve vzduchu by sme proti celý Luftwaffe postavili pár Avii S199....přesto naši bojovali,jak v odboji,tak v cizineckejch legiích,tak v RAF ve 310,312 stíhací peruti a 311 bombardovací,tak v pozemnim vojsku na západní a hlavně východní frontě. Víš ono se to těžko vede boj,když si malá zemička a nemůžeš počítat s pomocí. Ono se to patriotuje,když vláda tvojí země táhá za nitky po celý planetě. Amerika je pan policajt,ten hodný dobrý policajt,tak nam to prece rikaji ve zprávách ne? ;) mrkněte se někdo jak se ty dějiny opravdu točí,proč vznikl Izrael ve 48,vznik Bretonwoodskýho sytému ušitýmu na míru dobráčkovy Americe,proč Amíci destabilizovali celej Střední východ,teď i Libyi v Africe. Jo ano,na střednim východě je obrovský nebezpečí teroristickejch sítí,v Iráku jsou zbraně hromadnýho ničení,Kaddafí si utíral zadek zlatym hajzlpapírem a lid mu přitom umíral hlady.....ach jo,nežerte tu Ameriku tolik,nejsem žádnej konspirátor,ale bylo by dobrý kdyby ste tolik nehltali oficiální stanoviska a taky trochu zapátrali,co je vlastně podstatou celý týhle "globální demokracie"
-
-
2x pravda, to o USA aj to, že to sem nepatří. *3*
-
reagoval sem na diskuzi níž,vím že je to OT a nepatří to do diskuze o Stalkerovi,ale těžko se dá nereagovat na to co se tu píše o čecháčství
-
-
ale dá se nereagovat, prostě nereaguj. Nevidim důvod v týhle "diskuzi" a jakým způsobem se vztahuje ke Stalkerovi. Ať si kecá co chce ne?
-
-
pravda,moje chyba...sem na hernim serveru,mel bych probirat vlakno diskuze a ne se chytat něčeho,co na tenhle server nepatří,budiž-končim :)
-
-
-
-
Co to tady jedete za OT? Nechce psát k věci? Tyhle záležitosti si řešte na novinkách.cz, tam je na to ještě někdo zvědavej
-
Reakce na fff: A vy znáte všechny čechy že můžete říci že jim je ČR ukradená? Já svou vlast mám rád ( sice nejsem zrovna nadšen z toho jak se to tady vede ) a i ostatní jistě Českou republiku mají rádi. Takže takové soudy si nechte od cesty.
-
Vzhľadom na to, že Stalker: Clear Sky na full detailoch sekal aj na zostavách, ktoré boli výkonom cca 200%+ nad konzolami, je mi záhadou ako chcú vývojári takýto vizuál v pokračovaní dosiahnuť.
Sú 2 možnosti-
Ad a) Osekať pôvodný engine, znížiť rozlíšenie textúr o polovic a vypnúť väčšinu detailov. V takomto prípade by bola hra hrateľná na plné detaily na Q6600 default, 1 Gb RAM a GeForce 8800 GT, teda na zostave, ktorá je cca o 30% výkonnejšia ako XBox 360.
alebo
Ad b) Spraviť to štýlom Heavy Rain, kde by bol vizuál naozaj výborný, ale hra by sa hrala v zásade sama (narozdiel od Heavy Rain aj pohybovala) a hráč by sa zapájal len na quick eventoch a button click-festoch.
Tretia možnosť je zrejmá, vývojári zasa trepú hovadiny :) -
-
To, ze Q66000, 1gb ram a 8800 gt je o 30% vykonnejsia ako xbox360, mas odkial? To si si vycucal z palca? na trapnom 720p je ta zostava vykonnejsia niekolkonasobne...Keby ze tam pridas este 1gram, na XP si zahras vsetky dnesne hry na medium bez vyraznejsich framedropov do 1680p rozslisenia...
8800gt je schopna potiahnut hry aj vo FullHD, co sa o Xboxe povedat neda. Nie 30%, ale 300 % minimalne...A prosim, zecasni mi tu argumentovat nejaky teoretickym vykonom v TFlops, ktory ti je pri hrach na velku rit.
Ked zadres nejaku blbost,aspon si over fakty. *1* -
-
Tvrdenie, že je táto zostava výkonná niekoľkonásobne je čistý diletantizmus. Nehnevaj sa, ale ja som použil ilustračný model, ty sa snažíš presadzovať kvázifakty. Uvedom si, že pri 100% teoretickej optimalizácií u obidvoch platforiem by bol výkon určitého kusu hardvéru (konkrétne GK) max. 40%. To je však len jeden kus hardvéru. Rátaj s procákom (Q6600), ktorý Ti na default tých 30%-40% jednoducho nespraví. Samozrejme nepíšem o hrubom výkone v syntetických testoch. Navyše, dajme si ruku na srdce. Optimalizácia je na PC žiaľ oveľa horšia ako na XBoxe. To je fakt. Ak chceš porovnávať reálne výkony, musíš rešpektovať aj tento atribút.
-
V Xboxu360 je ATI Xenos. Což je modifikovaná ATI x1950XTX. Ta dá s rychlejším dvoujádrem a 2GB RAM v 3DMarku06 v defaultním nastavením kolem 6000 bodů. Hodíš místo ní ATI HD3850 a jseš na 9000 bodech. 8800GT je maličko rychlejší než HD3850. Takže si to zhruba spočítej.
-
-
Clear Sky je neoptimalizované, dokáže blbnout i na dnes nových sestavách. Ona ta hra je sama o sobě šílený bugfest. Naopak Call of Pripyat je optimalizované a i celkem odbugované. Call of Pripyat oproti Clear Sky dokážu rozběhnout na plné detaily s 60 FPS, čert vem, že lokací je méně, ale jsou větší.
-
-
Jenže Clear Sky vypadá mnohem lépe než Pripyat. A s optimalizací se to má tak že jede jen jednovláknově Clear Sky.
-
-
-
No ja jen doufam,ze zustanou verni predchozim dilum a hra "nezkonzolovati" jen aby se to na xboxu dalo hrat.
Jinak se moc tesim.