Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dilinja
    dobra zprava nez kluci ukrajinsti prijdou na to jak se na to vubec delaj hry nemusela by zase skoro vyjit :D
    • Všechno nemusí být jako call of duty blbe !
      • dilinja
        co to zase meles. radsi si tu hru zahraju nekdy nez nikdy. to ze sony neni schopna udelat seminar nebo podelany skoleni ohledne vyvoje je jeji chyba. zkusenejch vyvojaru na PS3 je jako safranu. ukrajinsti kluci maj nulovou zkusenost s konzolema i polaci maj problemy s witcherem. nevim co sem cpes hned codko a odpusti si ty vulgarity *12*
  • Blbost. Prostě Microsoft si připlatil nic víc.
    • To je cira spekulace. Ono udelat z PC hry xboxovou je celkem jednoduche, udelat z PC hry obstojne bezici hru na PS3 je veda. Proste vyvoj na PS3 je krapet slozitejsi i castecne vinou vyvojovych nastroju od SN Systems, ktere jsou "unfriendly". *4*
      • Spekulace možná ale vzhledem k tomu že by to nebylo poprvé je to celkem oprávněné.
        • To je argumentace hodna velkeho myslitele. To vas napadlo ted? Nechcete se stat politikem? *1*
          • Až se dokážeš lépe chovat potom se spolu můžeme o něčem bavit.
            • Jistě že tyhle praktiky má každá velká společnost ale tady se bavíme pouze o jedné určité o kterou tu jde. O programování na PS3 vim neni to sice nic růžového ale zase to neni žádný nepřekonatelný problém. Když to zvládli jiní zvládnou to i tihle talent mají to už dávno předvedli. Velké společnosti si rády připlácejí a vzhledem k tomu co vývojáři dokážou vymyslet za pohádky nějakým těmhle výrokům a výkonu a obtížnosti už dávno nevěřím. Až u nějakého článku bude cítit zásah Sony potom se zase můžeme bavit o ní v tom nedělám rozdíly.
            • Lukasi to ze nesnasis Ameriku je vidno z kazdeho tveho prispevku . Ale ,ze stejne praktiky ma Sony a i Nintendo a vlastne kazda velka megakorporace to uz jaksi tady nezminujes . Ale ,ze na PS3 je vseobecne znamo ,ze se na ni blbe programuje to ti nejak unika . Nemyslim ,ze zrovna Stalker je hra o kterou by se nejak zvlast Microsoft mel zajimat .
  • rancor1223
    Hlavně když z toho neudělaj koridorovku, aby si to zahráli i stupidní Američani ne Xboxech. Nemůžu se dočkat návratu do Zóny!
    • Styl hry jestli to bude koridorovka nebo ne, nezalezi na tom, jestli je to na konzolich nebo neni. Copak Fallout 3 ci posledni GTA jsou koridorovky? *4* Copak Quake 1/2/3/4 byl nejaky open world? *1*

Je taky zajimave, jak evropani obecne kryci, ze hry jsou jednodussi kvuli americanum a americani naopak krici, ze evropani delaji prilis jednoduche a jednotvarne hry. Pritom kdyz se podivam na prodejnost, tak je to na konzolich ve vetsine pripadu 50/50 US/EMEAA. Pritom skutecny duvod je tak jednoduchy. Jednoducha hra s dobrym gameplay si proste najde vic zakazniku a je jedno na jake strane more zijete, protoze zrovna americani a evropani maji na 99% stejne chute.
      • Stejné chutě to ani ne. Nevim jak ostatní ale mě už nudí hrát pořád za "hodné" americké vojáky no a v USA z toho zase uchcávají jaký jsou hrdinové.
        • davidBray
          takže bys chtěl hrát třeba řekněme za nacisty, lokace: Praha v roce 1942 řekněme třeba 27.května ??
          • Amylee.Anderson
            Já bych si za nácky ráda zahrála, jednou za tu "zlou" stranu, ale to by nemusel bejt svět tak superultra antifašistickej a humanistickej.
          • Už jsi druhej kdo naráží na 2.sv. to tě nenapadne nic jiného? Je přeci plno jiných států které se v historii zapojili do nějakých bojů. A nemůsí to přeci být jen podle skutečné události.
            • davidBray
              jen jsem reagoval na to, že sami amíci by asi nebyli nadšení ze hry, kde by se jejich spoluobčani váleli na zemi se střevama v blátě. tak bych ani já nebyl nadšený z toho, kdybych měl v roli německého soldáta nebo třeba gestapáka likvidovat pražany jako odplatu za Heydricha. Jestli máš aspoň trochu soudnosti a normálního uvažování, mělo by ti docvaknout na co tady narážím ..
        • to je jen o tom, ze americani jsou proste patrioti, kdezto cechove specialne (viz napriklad vy) tem je CR ukradena. Byl jste na vojne? *4*
          • Mě neni moje země ukradená ale kdyby naše vláda najednou po mě chtěla abych šel třeba do války bojovat za svou zemi tak se jim na to vykašlu protože mi berou budoucnost za kterou bych bojoval. Američané jsou případ extrémních patriotů kterým už od dětství je vtloukáno do hlavy jaký jsou extra národ.
            • Re.Kdyz tunel..... - Tak zrovna ty jsi v tom dejepise asi moc pozor taky nedaval co?
              Nemecky vojak za druhe svetove nebyl automaticky nacista a nelitostna bestie.
              Trosku zapoj mozek,nez neco takoveho placnes.
              Vetsina radovych vojaku v nemecke armade byly uplne normalni lide,stejne tak jako v americke,britske armade,ruske armade.
              Takovehle lidi,co maj nazor ala "co nemec,to nacista" fakt nechapu.
            • Promiň ale kde jsem psal že chci hrát za Wehrmacht to by mě fakt zajímalo?
            • Co to tu bleješ za hovna? Tobě není tvoje země ukradená ale kdybys měl za ní bojovat tak se na to vykašleš? V tom je ten rozdíl mezi tebou a Amíkem. Pro mě je to skoro čest, prestiž a pro tebe to neznamená nic. A děti co furt vykřikují, že už nechtějí hrát za hodné Američany a třeba za Wehrmacht ať dávají v hodinách dějepisu pozor. Nebo si přečtou něco o koncentračních táborech. Tyhle názory mě dokonale vytáčej pořád.
          • skaven123
            nieje vojencina aj pre americanov nepovinna? :) ako sa to spaja s ich patriotizmom?
            • fff: aha hezký keců máš plnou hubu ale jinak nic. Pokud sis nevšiml svět neni jen jedno velké USA takže můj názor neni nic překvapivého. Nechápu proč se do mě navážíš jen proto že jsem vyjádřil svůj názor jestli to nechápeš tak tu nemáš co dělat.
            • Poznal jsem hromadu americanu, co jsou v armade dobrovolne a mimochodem je ucast v armade vnimano americany (celou spolecnosti) kladne. Proste si toho vazi a patri to k tomu celkovemu patriotismu, zvlaste po 11/9.

A nejaky lukasek z horni dolni, co v zivote nedokazal pro tento svet ani pro svou zemi vubec nic, klidne muze vsechny ty hry na hodne americke vojaky ignorovat. Nastesti (i diky nim) ho nikdo do niceho nenuti. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit