Přejít na výpis diskuzí
Star Citizen ukazuje poprvé přistání na planetě a toulky městem
13.10.2014 | Aleš Smutný
208 příspěvků
-
Tak ono to tak je ... vlastně ta loď jen poletí po předem nastavené trase. Prostě generovat planetu v takový úrovni detailů jako si viděl na tomhle videu prostě nejde hned. I nová elite nebude mít přistávání na planetách ze začátku. Vem si, že tohle by měla být planeta pokrytá zástavbou v celý ploše ... takovou planetu si ve starý elite viděl?
Chtějí na něčem takovém pracovat, ale první musí být hra vydaná ... jinak by sme vážně čekali 5 let. -
Chrisova idea je taková, že možnost manuálního přistávání bude zapracována dodatečně. Prozatím pomocí autopilota. Jinak na planety se používá .. budep oužívat .. procedurální generování, takže teoreticky bude více možností kudy a míst kam přistát.
-
Koukni se na screenshoty, ty vypadají parádně, možná takhle nějak bude jednou vypadat i ta hra :)
-
Hra je stale ve vyvoji a bude dale, ovsem to mi backeri vime viz Hornet z Roku 2010 , 2013 a 2014 , upgrade crysis enginu kazdy pul rok atd..to ovsem obycejni lide nevedi ale jsou chytri :))) a uz vedi ze v roce 2020 to bude zastarale lool . Vem si EVE ONLINE v roce 2003 a ted je snad zastarale ? no ani bych nerekl :)) naopak..dalsi odbornik lol to jsou tady diskuze se smeju *1*
-
Všechno jde, když se chce :) https://www.youtube.com/watch?v=a6a69dMLb_k&index=1&list=LLvtR8b9b03WDUjh-dwIDsHw
-
Ono to hlavně ani zatím nejde ... nemají prostě čas ani peníze na to aby vytvořili systém, který jim tu planetu vygeneruje v takové kvalitě jako chtějí. Na tomhle budou pracovat po launchi a pokud to zvládnou tak tam bude i to manuální přistávání na planetách. Ale myslím, že velký města budou mít automatiku vždy.
-
skus si to tady pročíst
-
Hm, to jsem asi marně doufal, že všechny ty jejich moduly (vesmír, planeta, FPS) budou jeden svět s plynulým přechodem :) Tohle umělo i stařičké Elite v roce 1993, tedy bez toho chození po planetě, ale člověk se mohl svobodně prolétnout kde chtěl. Stále je to takové těžkotonážní a těžko uchopitelné.
-
Hra jako taková vypadá moc pěkně, co se mi ale nelíbí, je přistávání na planetě. Nestojím o cinematic filmečky, chtěl, aby to bylo více manuální. Chápu, že nemůžou vyrobit detailně celou planetu, ale určitě by to nějak zpracovat šlo. Jako přechod z velkých výšek do menších se vždy používaly mraky. Takhle bych mohl naletět na planetu odkud bych chtěl, dostal bych se do nějaké určité nadm. výšky, dostal bych se do mračounů a tam už není problém, abych se "neviditelně teleportoval" na vytvořené místo. Ve městě bych byl naváděn, kde přistát. Muselo by se pěkně opatrně, měla by tam být možnost vymlátit se, jinak hra ztrácí adrenalin a přistávání se stane nudnou záležitostí. *4*
-
Pokud to bude, jak píšeš. tak fajn. Je mi jasný, že zcela volné neřízené přistávání v takové lokaci přináší více záporů než kladů.
-
Říkal Chris přímo v tom videu, že tohle ještě upraví a takhle to nebude ... nebudeš mít filmeček. Budeš v lodi a všechno se bude odehrávat za oknama. Tohle byla první verze, kterou mají ... hodně dlouho před dokončením.
-
Ja to hrám na 1440x900 či kolko to je *1*
Uvidíme ako sa s tým chalani pobijú, pre mňa je grafika velmi dobrá. Naposledy som hrával Counterstrike, zaklínač 1, či STO, takže pre mňa skok kupredu *4*
A hlavne zo zvyku na sindicate, prvé x-comy či transport tycony ma grafika tolko netrápi *1* -
Nu, zvolili to vůbec nejjednodušší řešení. Nemám jim to za zlé, ale je to pro takovou hru nejlepší řešení, ale na pozadí si z toho nesedám...
Vidíme planetu ze vzdálenosti několika tisíc kilometrů. Najednou bum a loď je v atmosféře a bum - filmeček - a loď přistává. Na mě je to moc filmový. Uměl bych si představit lepší zpracování, aby to nevypadalo tak filmově a tedy tak trochu uměle. -
Omlouvám se *9* Jsem jen frustrovanej, páč jsem zjistil, že se mi líbí víc frantíci, než fifinky *9* Já se polepším *9*
-
No a tvůj protivník taky ... takže má po ruce manévry, které normální letadlo nemá. Plus rychlost otáčení závisí na lodi, akcelerace a další ... Taky aby si někoho trefil, tak si k němu musíš trošku přiletět, jinak je to černá tečka na černým pozadí. A se setrvačností otáčení je problém zaměřovat extrémně vzdálené lodě.
-
P.S.
fps-časťou som myslel boje vo vesmire s lodami, nevedel som že tam, bude aj klasicka fps -
pri boji so stihačkami je naročne ako vravíš dostať supera do zameriavača a ovladať stihačku, ktora ma urcitu zotrvacnost a nemožeš s nou lietať len tak. ale tu sa mi zda že s tou lodou možeš lietať hocijako a si limitovany len g-force
-
Jo a letadlo, které letí na autopilota si taky může přistát kdekoliv kam mu pilot řekne ... třeba v horách, nebo v jezeře. Prostě je tam řízení provozu ...
-
Presne, boje na lodiach, staniciach, pirátských komplexoch a určite na planétach s rozmanitým prostredím.
To zase niekto komentuje niečo, o čom nič neviem, bez urážky *4* -
ach ták, no na ultra by to mohlo byť aspoň s nejakou formou menej náročného antialiasingu.