Přejít na výpis diskuzí
Star Citizen už má 29... ne, 30 milionů dolarů
25.11.2013 | Aleš Smutný
181 příspěvků
-
Je škoda, že nebude moci člověk vybrat mezi automatickým a manuálním přistáním.:(
-
-
Na planetě ne, u přistání ve stanicích nebo do větší lodě možná budou obě možnosti.
-
-
Vypadá to jako sranda, ale proč to ksakru není z universa Star Wars?! Diť by to bylo tak skvělý.. *13*
-
-
SW je pohadka pro dospele i deti. Ja chci poradne scifi. Autori SC snad taky.
-
sw je hodne mixovany s fantasy, to me se naopak libi, ze tohle je cisty sci-fi (mam z toho takovej battlestar galactica feel) *5*
-
-
MM představoval bych si něco odproštěné od hlavní války rebelů vs imperium, kde by se zaměřovalo na mnohem citlivější mikrostystémy. Obchod. Lovci odměn. Války korporací. Temnější hra z universa SW by se vážně šikla, kde by si člověk budoval reputaci od pídě, jako skromný začínající pilot někde na Nal Hutta nechal najmout k transportu.. zboží lidí.. za každou cenu, kde by imperium hrálo max policejní militární složku a drželo se jen svých odstínů černé a bíle..šedý pruh někde uprostřed by je nezajímal! Nebo Coruscant. Vždyt je to tak krásné rozmanité "město" a universe.
-
-
ty musis asi hodne smutnit po 1313 *5*
-
-
Snad se povede. *15* Právě 1313 Docela hodně vystihuje onu atmosféru, kterou mám na mysli.
-
-
-
-
Proc stavet na necem co existuje? Nekdy neni spatne zacit neco noveho, novy univers. *5*
-
-
Proč stavět na Star Wars? Vážně se na to ptáš? *5*
-
-
Ono by to znamenalo dát kontrolu nad projektem Disneymu, to není nejlepší nápad... navíc stejně podle toho, co Chris slíbil, nástroje na tvorbu vlastních lodí, stanic a podobných věcí časem budou k dispozici a Star Wars jsou vedle nové BSG asi nejžhavějším kandidátem na total conversion *4*
-
Ano, prave proto se ptam (proc se snazit stavet podle daneho sveta), napriklad od SWTOR jsem cekal prave neco jako propracovane planety a mezihvezdne litani.. a prd z toho. Ne ze by to bylo star wars tematikou, ja osobne ji muzu a star wars miluju, ale to neznamena, ze ho musim mit vsude.
Novy svet ti da k dispozici jine zpusoby a moznosti. Fantasii se meze nekladou a muzes vytvorit spousty noveho. Star Wars ma urcite hranice, urcite Lore, ktereho se musis drzet jinak te fanouskove sezerou za ziva. Tady tohle vse odpada... -
Proč být svázán nějakým už vymyšleným univerzem a nechat se tak svázat licencí? Vážně se ptáš?
-
-
Kolik lidí by platilo za to, aby touhle licencí byli svázání. Bys nevěřil. *5*
-
-
Moc zjevne ne, kdyz je swtor jeden velkej propadak.
-
-
-
Já třeba osobně Star Wars až tak moc nemusím ... navíc je to hrozně ohraný. Jsem rád, že to je nová IP, aspoň nejsou svázaní canonem jako každá hra ze SW.
-
-
-
-
co me fascinuje, kolik energie v tyhle hre plejtvaj na blbinky jako hangary a kokpity... to je dost pracnej pokus o wow efekt, kolikrat si to clovek proleze, nez ho to zacne zdrzovat od hrani? jednou, dvakrat?
-
-
Tak on hangár funguje jako Housing v jiných MMO, takže dost lidí bude bavit si hangár vylepšovat, customizovat, získávat různé trofeje. Navíc funguje jako tvoje základna ... jediné místo, kde můžeš přesednout z jedné svojí lodě do jiné. Pokud někde nemáš pronajatý hangár, tak přistaneš na veřejném spaceportu.
Na ten se můžeš podívat tady: http://youtu.be/3UaFSd-ezQc -
-
mne by teda stacilo presednout v nakym menu, pristat, vystoupit, nastoupit, vzletnout, to by me po par opakovanich celkem urcite zaclo otravovat
-
-
Neviem, či je to len pokus o flame alebo ti uniká kus reality, ale táto hra sa dá brať ako taký Battlefield vo vesmíre (obrazne!), bude tam plnohodnotná fps zložka, to neni len o pobehovaní po hangári a kokpite (čo teda mne príde úplne super), budú tam taktické FPS boje na planétach aj priamo v lodiach... Ale niekto si asi furt myslí, že robia nejakú mainstream-causual-COD like-neviem čo-hru pre masy, toto je hardcore space sim a treba to tak brať!
Ešte keby v budúcnosti dodali plynulé lietanie do atmosféry a neobmedzené pristávanie na planétach (aj neobývaných) a stane sa z toho môj vysnývaný sim, o ktorom som si myslel, že sa ho ani nedožijem *5* -
-
A byť na nejakej väčšej kapitálnej lodi a z mostíka pozorovať ohromnú bitku, jááj mňamky mňam :)
-
-
táto hra evidentne nie je pre teba, tak nestrácaj čas.
-
-
Proč by neměla bejt pro něho chytráku? Vesmírnou simulaci si co já vím, nejvíc užíváš ve vesmíru v lodi.
-
-
Co že tě přesně k tomu vede si to myslet?
-
Ty podle toho co napise usoudíš, ze ma slaby intelekt. Ja jsem zase usoudil z toho co tu pises, ze jsi de*il. Hold každý ma jiny usudek. *7*
-
Furt nechápu, jak se opovažuješ soudit lidi podle toho, že nechcou trávit hodiny v hangáru. Ta hra má spousty stránek brát to podle téhle jedné nejmíň důležité a říkat, pro koho hra je a není je známka slabého intelektu.
-
ja jsem narocnej hrac, ale zevlovani misto hrani nepatri mezi moje naroky
-
neviem prečo si myslíš že bude niekto musieť alebo chcieť tráviť hodiny v hangáru, ide len o to vytvoriť nejaký fungujúci svet ktorý dáva zmysel. A všetky tie úkony okolo podľa mňa budú menej náročných hráčov obťažovať a celý ten svet a jeho zložitosť ich bude nudiť, preto si myslím, že tá hra pre nich nie je.
-
iluze jednoducha nebo slozita... ja to beru spis z praktickyho hlediska, ja bych radsi volil dobrej vizual a svizny zobrazovani nez to, ze se v boji muzu rozhlidnout po kokpitu a sledovat blikajici kontrolky
urcite to ma neco do sebe, na prvni podivani, ale jinak mi to pripada jako zbytecnej fetisz
asi jako ruce na volantu v zavodni hre... kde to pak uz jde do extremu, ze lidi s volantem koukaj rovnou na ruce ctyri *5* -
Přes to si myslím, že si hru užijí i lidé, co nebudou denně trávit hodinu v hangáru.
-
pretože je to pre ludí ktorý chcú niečo viac ako jednoduchú ilúziu, chcú mať na pohľad funkčnú ľod a funkčný svet, chcú byť čo najhlbšie súčasťou daného sveta a všetky tie "blbinky" sú pre takého hráča podstatné a nie na obtiaž.
-
-
chces mi snad tvrdit, ze chces travit vetsinu casu pobihanim po hangaru a pulirovanim kosmicky motorky, misto prohaneni se pasem asteroidu? *5*
-
-
Většinu času ne, ale rozhodně nechci lodě měnit v menu. Člověk v menu vůbec nedocení jejich velikost a detaily.
-
-
-
-
-
-
Som backer tejto hry, ale jedna vec by ma zaujimala (myslim ze Walltar bude vediet odpovedat :) )
Kedze sa lode daju kupit za realnu menu, je tu nejake obmedzenie aby hra nebola Pay2Win? (aby to nedopadlo ako napr. EVE Online, kde si hraci veselo kupuju PLEXy) -
-
Hm, az na to, ze EVE ma k P2W hodne, ale opravdu hodne daleko, protoze PLEX ti zadnou bitvu nevyhraje, maximalne ti muze nahradit ztraty. A to ti v SC zase nahradi pojistka.
A ano, SC bude v nekterych vecech podobny EVE, vsak ji Ch R v prubehu vyvoje uz parkrat zminil a pred oznamenim SC ji i nejakou dobu hral. -
-
Naprosto souhlasím, nehledě na fakt, že musíš mít "naskilováno" tolik, aby sis vůbec mohl do lodi vlézt, takže rozhodně se o P2W a jak jsi psal, maximálně tak ti nahradí škody. *3*
-
-
Po spouštění hry bude možné nejspíš kupovat jen ingame měnu v omezeném množství... přesné číslo nevím.
Podstatnější však je, že peníze v téhle hře nejsou všechno, dokonce bych řekl, že jsou druhořadé. Nejdůležitější by měl být hráčův skill, kromě toho hra má být vybalancovaná a každá loď nebo upgrade má mít určité výhody a nevýhody. A nakonec člověk nebude moci letět s padesátkou lodí najednou. -
-
Ja bych jenom dodal ze jde o ''dovednosti '' realnych hracu,ne avataru. A to je duvod proc se tesim na Sqadron a na zbytek se divam skrz prsty. Nevim jak to bude vyresene,ale obecne me pvp hry vubec nebavi. I kdyz treba zrovna v EVE se da bez PvP uplbe v pohode hrat.
-
-
Star Citizen není PvP hra ... je to PvE hra, v které je PvP. Klidně můžeš hrát jen PvE v safe oblastích a nebudeš bojovat proti hráčům ... bude tam od toho nastavení. PvE oblasti s policií jsou mnohem větší, než ty oblasti, kde je PvP volné. Myslím si, že každý si příjde na své.
-
-
Ch R se parkrat vyjadril, ze nechce aby v SC byly oblasti kompletne bezpecne, takze carebearing bude spis tak na urovni EVE, tzn. "policie" te bude chranit, ale ne absolutne. Nicmene uvidime.
-
-
-
-
Sry za OFF topic, ale EVE online je měsíčně placená hra a platbu jde uskutečnit několika variantama. Např. buď přes normálni měsíční placení, nebo třeba přes plexy, dřív se plexy daly koupit jen za realnou měnu a už nejakou chvilku to jde i za herní, ale kdyby se to za realnou nekoupilo, tak jak myslíš že by to bylo v aukci? Momentálně je to tam tak že to nějaký hráč koupí a dá do aukce.
-
-
ja by som chcel aby tam boli obrovske planety na ktore sa bude dať plynule pristávať bez loadingu niečo podobne ako toto http://www.youtube.com/watch?v=DCzDKj3hjOE ale ovela prepracovanejšie to by bola parada
-
jsem v clanku cetl "dutym davum" :) no omlouvam se founderum.. jen me to pobavilo jak jsem neschopnej.. no snad to dopadne takovej megafail bych nepral nikomu..
-
Heh .. uz maj skoro 31 ...
-
-
Starfarer sa predáva nanajvýš dobre, asi sa o SC začal zaujímať nejaký spolok nadšených kamionistov *4*
-
-
Tak už hodně dlouho nebyl v nabídce, na svou velikost je opravdu levná a Star Citizen teď získal další vlnu publicity díky překročení 30 milionové hranice... to už je běžný rozpočet AAA her, pokud jde o peníze přímo na vývoj, tak je to spíš nadprůměr.
-
-
Nejlepší je, že se ta hra propaguje skoro sama přes fanouškovské základny, která roste jako houby po dešti. Netřeba pronajmout každou dostupnou plochu ve městě k reklamě, tak snad ty prachy půjdou přímo do hry a ten člověk, co za tím stojí si už nestihl nakoupit vilu a tři auta předtím, než tu hru vydá.
-
-
her by se zaplatila spousta zanru, kdyby vydavatelum stacilo vydelat, jenze oni chtej vyvarit majlant, proto se vari porad dokola stejny znacky (namety)
-
-
-
-
A zítra bude poslední velká akce + livestream (začíná asi ve 20:00 tady http://www.twitch.tv/roberts_space_ind_ch_1) ... bych řekl, že skončí tento měsíc tak s 32M +
-
-
Tak ma napadlo, nespomínali oni ohľadom Hangar modulu niečo také, že chcú umožniť prechádzať sa po cudzích hangároch? Čo to, kde to? *4*
-
-
Jo to by mělo být zároveň s multiplayerem v dogfighting modulu někdy na začátku příštího roku.
-
-
nekdo se tu ptal na zabery ze hry...raketky jeste samozrejme nelitaji, ale takove video z ,,hangar modulu,, taky muze byt zajimave
http://www.youtube.com/watch?v=uqwsG15L1NI -
Spolu s IL2: Battle of Stalingrad moja najočakávanejšia hra *5*
Jednu 300i vrámci podpory projektu som si kúpil a to mi stačí, tiež si na tie loďky radšej zarobím. Peniažky ušetrím na prípadný upgrade zostavy, po dlheeeeeeej dobe snáď zase hra, kvôli ktorej to zato bude stáť *5*
A inak predpokladám, že teraz, jak končí LTI, tak sa ten prísun financií spomalí, ale to vôbec neva.