Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je škoda, že nebude moci člověk vybrat mezi automatickým a manuálním přistáním.:(
    • Na planetě ne, u přistání ve stanicích nebo do větší lodě možná budou obě možnosti.
  • Lawliet
    Vypadá to jako sranda, ale proč to ksakru není z universa Star Wars?! Diť by to bylo tak skvělý.. *13*
    • SW je pohadka pro dospele i deti. Ja chci poradne scifi. Autori SC snad taky.
    • sw je hodne mixovany s fantasy, to me se naopak libi, ze tohle je cisty sci-fi (mam z toho takovej battlestar galactica feel) *5*
      • Lawliet
        MM představoval bych si něco odproštěné od hlavní války rebelů vs imperium, kde by se zaměřovalo na mnohem citlivější mikrostystémy. Obchod. Lovci odměn. Války korporací. Temnější hra z universa SW by se vážně šikla, kde by si člověk budoval reputaci od pídě, jako skromný začínající pilot někde na Nal Hutta nechal najmout k transportu.. zboží lidí.. za každou cenu, kde by imperium hrálo max policejní militární složku a drželo se jen svých odstínů černé a bíle..šedý pruh někde uprostřed by je nezajímal! Nebo Coruscant. Vždyt je to tak krásné rozmanité "město" a universe.
        • ty musis asi hodne smutnit po 1313 *5*
          • Lawliet
            Snad se povede. *15* Právě 1313 Docela hodně vystihuje onu atmosféru, kterou mám na mysli.
    • Proc stavet na necem co existuje? Nekdy neni spatne zacit neco noveho, novy univers. *5*
      • Lawliet
        Proč stavět na Star Wars? Vážně se na to ptáš? *5*
        • Ghost47
          Ono by to znamenalo dát kontrolu nad projektem Disneymu, to není nejlepší nápad... navíc stejně podle toho, co Chris slíbil, nástroje na tvorbu vlastních lodí, stanic a podobných věcí časem budou k dispozici a Star Wars jsou vedle nové BSG asi nejžhavějším kandidátem na total conversion *4*
        • Ano, prave proto se ptam (proc se snazit stavet podle daneho sveta), napriklad od SWTOR jsem cekal prave neco jako propracovane planety a mezihvezdne litani.. a prd z toho. Ne ze by to bylo star wars tematikou, ja osobne ji muzu a star wars miluju, ale to neznamena, ze ho musim mit vsude.
          Novy svet ti da k dispozici jine zpusoby a moznosti. Fantasii se meze nekladou a muzes vytvorit spousty noveho. Star Wars ma urcite hranice, urcite Lore, ktereho se musis drzet jinak te fanouskove sezerou za ziva. Tady tohle vse odpada...
        • Proč být svázán nějakým už vymyšleným univerzem a nechat se tak svázat licencí? Vážně se ptáš?
          • Lawliet
            Kolik lidí by platilo za to, aby touhle licencí byli svázání. Bys nevěřil. *5*
            • Moc zjevne ne, kdyz je swtor jeden velkej propadak.
        • walltar
          Já třeba osobně Star Wars až tak moc nemusím ... navíc je to hrozně ohraný. Jsem rád, že to je nová IP, aspoň nejsou svázaní canonem jako každá hra ze SW.
  • co me fascinuje, kolik energie v tyhle hre plejtvaj na blbinky jako hangary a kokpity... to je dost pracnej pokus o wow efekt, kolikrat si to clovek proleze, nez ho to zacne zdrzovat od hrani? jednou, dvakrat?
    • walltar
      Tak on hangár funguje jako Housing v jiných MMO, takže dost lidí bude bavit si hangár vylepšovat, customizovat, získávat různé trofeje. Navíc funguje jako tvoje základna ... jediné místo, kde můžeš přesednout z jedné svojí lodě do jiné. Pokud někde nemáš pronajatý hangár, tak přistaneš na veřejném spaceportu.

Na ten se můžeš podívat tady: http://youtu.be/3UaFSd-ezQc
      • mne by teda stacilo presednout v nakym menu, pristat, vystoupit, nastoupit, vzletnout, to by me po par opakovanich celkem urcite zaclo otravovat
        • Neviem, či je to len pokus o flame alebo ti uniká kus reality, ale táto hra sa dá brať ako taký Battlefield vo vesmíre (obrazne!), bude tam plnohodnotná fps zložka, to neni len o pobehovaní po hangári a kokpite (čo teda mne príde úplne super), budú tam taktické FPS boje na planétach aj priamo v lodiach... Ale niekto si asi furt myslí, že robia nejakú mainstream-causual-COD like-neviem čo-hru pre masy, toto je hardcore space sim a treba to tak brať!

Ešte keby v budúcnosti dodali plynulé lietanie do atmosféry a neobmedzené pristávanie na planétach (aj neobývaných) a stane sa z toho môj vysnývaný sim, o ktorom som si myslel, že sa ho ani nedožijem *5*
          • A byť na nejakej väčšej kapitálnej lodi a z mostíka pozorovať ohromnú bitku, jááj mňamky mňam :)
        • C-BEAM
          táto hra evidentne nie je pre teba, tak nestrácaj čas.
          • Lawliet
            Proč by neměla bejt pro něho chytráku? Vesmírnou simulaci si co já vím, nejvíc užíváš ve vesmíru v lodi.
            • Lawliet
              Co že tě přesně k tomu vede si to myslet?
            • Ty podle toho co napise usoudíš, ze ma slaby intelekt. Ja jsem zase usoudil z toho co tu pises, ze jsi de*il. Hold každý ma jiny usudek. *7*
            • Lawliet
              Furt nechápu, jak se opovažuješ soudit lidi podle toho, že nechcou trávit hodiny v hangáru. Ta hra má spousty stránek brát to podle téhle jedné nejmíň důležité a říkat, pro koho hra je a není je známka slabého intelektu.
            • ja jsem narocnej hrac, ale zevlovani misto hrani nepatri mezi moje naroky
            • C-BEAM
              neviem prečo si myslíš že bude niekto musieť alebo chcieť tráviť hodiny v hangáru, ide len o to vytvoriť nejaký fungujúci svet ktorý dáva zmysel. A všetky tie úkony okolo podľa mňa budú menej náročných hráčov obťažovať a celý ten svet a jeho zložitosť ich bude nudiť, preto si myslím, že tá hra pre nich nie je.
            • iluze jednoducha nebo slozita... ja to beru spis z praktickyho hlediska, ja bych radsi volil dobrej vizual a svizny zobrazovani nez to, ze se v boji muzu rozhlidnout po kokpitu a sledovat blikajici kontrolky

urcite to ma neco do sebe, na prvni podivani, ale jinak mi to pripada jako zbytecnej fetisz

asi jako ruce na volantu v zavodni hre... kde to pak uz jde do extremu, ze lidi s volantem koukaj rovnou na ruce ctyri *5*
            • Lawliet
              Přes to si myslím, že si hru užijí i lidé, co nebudou denně trávit hodinu v hangáru.
            • C-BEAM
              pretože je to pre ludí ktorý chcú niečo viac ako jednoduchú ilúziu, chcú mať na pohľad funkčnú ľod a funkčný svet, chcú byť čo najhlbšie súčasťou daného sveta a všetky tie "blbinky" sú pre takého hráča podstatné a nie na obtiaž.
          • chces mi snad tvrdit, ze chces travit vetsinu casu pobihanim po hangaru a pulirovanim kosmicky motorky, misto prohaneni se pasem asteroidu? *5*
            • Většinu času ne, ale rozhodně nechci lodě měnit v menu. Člověk v menu vůbec nedocení jejich velikost a detaily.
  • Som backer tejto hry, ale jedna vec by ma zaujimala (myslim ze Walltar bude vediet odpovedat :) )

Kedze sa lode daju kupit za realnu menu, je tu nejake obmedzenie aby hra nebola Pay2Win? (aby to nedopadlo ako napr. EVE Online, kde si hraci veselo kupuju PLEXy)
    • Hm, az na to, ze EVE ma k P2W hodne, ale opravdu hodne daleko, protoze PLEX ti zadnou bitvu nevyhraje, maximalne ti muze nahradit ztraty. A to ti v SC zase nahradi pojistka.
      A ano, SC bude v nekterych vecech podobny EVE, vsak ji Ch R v prubehu vyvoje uz parkrat zminil a pred oznamenim SC ji i nejakou dobu hral.
      • Naprosto souhlasím, nehledě na fakt, že musíš mít "naskilováno" tolik, aby sis vůbec mohl do lodi vlézt, takže rozhodně se o P2W a jak jsi psal, maximálně tak ti nahradí škody. *3*
    • Po spouštění hry bude možné nejspíš kupovat jen ingame měnu v omezeném množství... přesné číslo nevím.

Podstatnější však je, že peníze v téhle hře nejsou všechno, dokonce bych řekl, že jsou druhořadé. Nejdůležitější by měl být hráčův skill, kromě toho hra má být vybalancovaná a každá loď nebo upgrade má mít určité výhody a nevýhody. A nakonec člověk nebude moci letět s padesátkou lodí najednou.
      • Ja bych jenom dodal ze jde o ''dovednosti '' realnych hracu,ne avataru. A to je duvod proc se tesim na Sqadron a na zbytek se divam skrz prsty. Nevim jak to bude vyresene,ale obecne me pvp hry vubec nebavi. I kdyz treba zrovna v EVE se da bez PvP uplbe v pohode hrat.
        • walltar
          Star Citizen není PvP hra ... je to PvE hra, v které je PvP. Klidně můžeš hrát jen PvE v safe oblastích a nebudeš bojovat proti hráčům ... bude tam od toho nastavení. PvE oblasti s policií jsou mnohem větší, než ty oblasti, kde je PvP volné. Myslím si, že každý si příjde na své.
          • Ch R se parkrat vyjadril, ze nechce aby v SC byly oblasti kompletne bezpecne, takze carebearing bude spis tak na urovni EVE, tzn. "policie" te bude chranit, ale ne absolutne. Nicmene uvidime.
    • Sry za OFF topic, ale EVE online je měsíčně placená hra a platbu jde uskutečnit několika variantama. Např. buď přes normálni měsíční placení, nebo třeba přes plexy, dřív se plexy daly koupit jen za realnou měnu a už nejakou chvilku to jde i za herní, ale kdyby se to za realnou nekoupilo, tak jak myslíš že by to bylo v aukci? Momentálně je to tam tak že to nějaký hráč koupí a dá do aukce.
  • ja by som chcel aby tam boli obrovske planety na ktore sa bude dať plynule pristávať bez loadingu niečo podobne ako toto http://www.youtube.com/watch?v=DCzDKj3hjOE ale ovela prepracovanejšie to by bola parada
  • jsem v clanku cetl "dutym davum" :) no omlouvam se founderum.. jen me to pobavilo jak jsem neschopnej.. no snad to dopadne takovej megafail bych nepral nikomu..
  • Kmotrx
    Heh .. uz maj skoro 31 ...
    • Starfarer sa predáva nanajvýš dobre, asi sa o SC začal zaujímať nejaký spolok nadšených kamionistov *4*
      • Tak už hodně dlouho nebyl v nabídce, na svou velikost je opravdu levná a Star Citizen teď získal další vlnu publicity díky překročení 30 milionové hranice... to už je běžný rozpočet AAA her, pokud jde o peníze přímo na vývoj, tak je to spíš nadprůměr.
        • Lawliet
          Nejlepší je, že se ta hra propaguje skoro sama přes fanouškovské základny, která roste jako houby po dešti. Netřeba pronajmout každou dostupnou plochu ve městě k reklamě, tak snad ty prachy půjdou přímo do hry a ten člověk, co za tím stojí si už nestihl nakoupit vilu a tři auta předtím, než tu hru vydá.
          • her by se zaplatila spousta zanru, kdyby vydavatelum stacilo vydelat, jenze oni chtej vyvarit majlant, proto se vari porad dokola stejny znacky (namety)
    • walltar
      A zítra bude poslední velká akce + livestream (začíná asi ve 20:00 tady http://www.twitch.tv/roberts_space_ind_ch_1) ... bych řekl, že skončí tento měsíc tak s 32M +
  • Tak ma napadlo, nespomínali oni ohľadom Hangar modulu niečo také, že chcú umožniť prechádzať sa po cudzích hangároch? Čo to, kde to? *4*
    • walltar
      Jo to by mělo být zároveň s multiplayerem v dogfighting modulu někdy na začátku příštího roku.
  • nekdo se tu ptal na zabery ze hry...raketky jeste samozrejme nelitaji, ale takove video z ,,hangar modulu,, taky muze byt zajimave

http://www.youtube.com/watch?v=uqwsG15L1NI
  • Spolu s IL2: Battle of Stalingrad moja najočakávanejšia hra *5*

Jednu 300i vrámci podpory projektu som si kúpil a to mi stačí, tiež si na tie loďky radšej zarobím. Peniažky ušetrím na prípadný upgrade zostavy, po dlheeeeeeej dobe snáď zase hra, kvôli ktorej to zato bude stáť *5*

A inak predpokladám, že teraz, jak končí LTI, tak sa ten prísun financií spomalí, ale to vôbec neva.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit