Přejít na výpis diskuzí
Star Citizen už má 29... ne, 30 milionů dolarů
25.11.2013 | Aleš Smutný
181 příspěvků
-
Uz je nejaky gamplay alebo nieco aby som videl o com to vlastne bude a ci sa do toho oplati ist ?
-
-
zatím ještě ne .... do konce roku ale bude dogfighting module. Vlastně prealpha, kde půjde bojovat s raketama. Takže z toho asi bude hodně videjí.
Jinak gameplaye plné hry uvidíme asi o hodně pozděj. -
-
Doufejme, ze bude :) Jeste to neni jiste. Aby to nebylo v lednu :D. Aspon na ty vanoce by se to hodilo, osobne bych bral uz od 16-teho to by mohla byt dovolena :)
-
-
Tak Chris se vyjádřil ve smyslu, že Dogfighting bude do konce roku ať se stane co se stane ... ale někdy se stane i to co se stát nemohlo. *1*
-
-
To jo, tak ono bylo zmineno i to, ze na nekterych castech projektu nestihali a jsou ve skluzu, ale poukazal na to, ze ten projekt jede prave po jednotlivych oddelenych castech, takze ta co je pozadu nemusi ovlivnit ostatni.
-
-
Jo oni sou rozdělení na několik studií. To v Austinu dělá jen na Hangar modulu teď a připravuje další updaty a v Tom v LA dělají na dogfighting. Potom mají Foundry 42 v Manchesteru a ti dělají na SQ-42. A Několik dalších studií (behaviour a podobně) pro ně dělají čistě jen modely, které se potom třeba použijou v planetary modulu.
-
-
-
-
-
-
som rád, že sa extra-money využívajú aj na hru jedného hráča. Dúfam, že tá kampaň bude stáť za to, pretože o MP nemám až taký záujem.
-
-
Verim tomu, ze bude. Chris Roberts a spol. si podle mne velcie dobre uvedomuji, ze je tu stale velka skupina lidi, co je online nezajima. Ale priznam sem ze i kdyz moc nemusim MP, tak se i na tuhle cast zacinam tesit. Navic kdyz na tom videu vidim lidi, kteri delali na predchozich skvelych hrach (Wing Commander, PRivateer 1 a 2, Stralancer...) tak verim, ze to dopadne dobre.
-
-
ani jednu z tých hier som nehral, takže si neviem predstaviť aké misie mám asi očakávať. Najlepší dojem z vesmírnej akčnej hry som mal zo SW:Rogue Squadron 2 z Nintenda... mal skvelé misie a svet SW bol zobrazený dokonale, škoda že na PC ho nejde emulovať.
-
-
-
Tady je poslední dobou tolik článků o star citizenu. *1*
CZ/SK Fanstránka: http://www.star-citizen.cz/ -
ja jen doufam, ze se pozdeji neukaze, ze ty prachy neprisly z trochu pochybnych zdroju. tohle je uz jak sen, kteremu se mi CHCE verit. kdyby mi tohle nekdo pred rokem rekl, tak bych mu doporucil navstevu u psychiatra.
-
-
Jake myslis pochybne zdroje? Ze si nejaky prekupnik drog zainvestuje PC hru? Nebo zkorumpovany politik? :)
-
-
no tak treba chris roberts jel v obchodu s drogami a ted ty penize potrebuje vyprat. ...asi moc koukam na Breaking Bad :D.
-
-
Chrisovi diagnostikovali rakovinu, tak se jeho syn rozhodl vybrat penize na jeho lecbu tim zpusobem, ze udelal kickstarter kampan o neexistujici hre.
-
-
-
-
tak snad s toho nebude mega malér:-( Osobně se na to hodně těším ale obavy bohužel jsou na místě :-(
-
-
presne to jsem tu chtel zvecnit... dostava se to do faze, ze i prumernej vysledek bude vypadat jako fail
-
-
malér by byl kdyby Chris sebral těch 30 mega, zamával "so long suckers" a odjel si užívat důchod někam za sluníčkem *1*
-
-
Krejčíř style? :D
-
-
-