Přejít na výpis diskuzí
Star Citizen už má 29... ne, 30 milionů dolarů
25.11.2013 | Aleš Smutný
181 příspěvků
-
Nechápu ... oni nic hotového nepředělávají. Protože nic hotového zatím nemají. Tak hra je ve vývoji. A tak ji nějak nejde vydat. Zatím mají hotová Hangar module a do konce roku bude hotový dogfighting module ... to jsou jediné dvě části hry, které jsou hotové.
-
tak vetsina lidi by to mela v praxi jako rozdil mezi 50fps a 60fps, pripadne 72fps, protoze jsou omezeni obnovovaci frekvenci monitoru (60Hz ci 72Hz). dnes uz ale mas 120Hz monitory a pokud na nem clovek hraje hry uz delsi dobu, tak si jsem celkem jisty, ze ten rozdil mezi 50fps a 100fps pozna. rozdil mezi 50fps a 60fps uz neni tak hrozny. a pak samozrejme zalezi na druhu hry a to jak z hlediska zobrazovani informaci tak pozadovane rychlosti reakci (pomale - tahovky vs. rychle - rychle fps ci bojovky). u civilazace bych prezil 30 fps, i o trochu mene, bez problemu, ale u unreal tournamentu atp. by mi z toho hrablo :).
btw, skvele udelatko: http://frames-per-second.appspot.com/ -
Nebylo by taky dobré místo vybírání více a více peněz a přidávání obsahu a předělávání už hotového hru prostě vidat? Rozšiřování projektu a překopání již hotového není podle mne pro hru dobré.
-
tak jsou machři co ti prý spolehlivě poznají rozdíl mezi 50 fps a 100 fps, rád bych to ale někdy viděl v praxi *4*
-
Ta možnost tu je a hodně lidí má přemrštěné očekávání (ale na druhou stranu ukaž mě hru, kde by nebyla skupina lidí s přemrštěnýma očekáváníma?), ale vývojáři star citizena nejenom mluví, ale podle toho i jednají. Hangar modul už máme a do konce roku dostanem Dogfighting modul ... další moduly budou následovat a každý ten modul nám ukáže nějakou část hry. Podle toho si každý může udělat obrázek o tom jak celek bude fungovat.
Osobně jim věřím (kdyby ne tak bych jim nedal to co jsem jim dal), ale není nic špatného být obezřetný ... hra už dnes má o 50% víc, než bylo potřeba na to aby ji šlo udělat a tak není nic špatného na tom počkat si na launch. -
tak rucne animovany filmy jsou typicky 15 fps. samozrejme ze nikdo nepotrebuje vic :D. vic fps nikdo nevidi a nikdo nepozna, to do nas husti presce ze vsech stran, tak to musi byt pravda *1* *2* *15* *3* *5* .
-
no tak treba chris roberts jel v obchodu s drogami a ted ty penize potrebuje vyprat. ...asi moc koukam na Breaking Bad :D.
-
ani jednu z tých hier som nehral, takže si neviem predstaviť aké misie mám asi očakávať. Najlepší dojem z vesmírnej akčnej hry som mal zo SW:Rogue Squadron 2 z Nintenda... mal skvelé misie a svet SW bol zobrazený dokonale, škoda že na PC ho nejde emulovať.
-
Já vám nějak nevím, ale čím více peněz přibývá a čím víc se o té hře mluví, začínám mít čím dál víc obavy z toho, že to nakonec bude jeden velký průšvih. Když to tak různě čtu, co si od toho mnozí slibují, zůstávám raději mírně skeptický. Hře rozhodně fandím, ale zkrátka se mi na tom něco nezdá. Snad se jen pletu...
-
15 ... 15FPS Max ... kdo by potřeboval víc? *1*
-
Podle me to bude locknutý na 30 fps ;)
-
Jake myslis pochybne zdroje? Ze si nejaky prekupnik drog zainvestuje PC hru? Nebo zkorumpovany politik? :)
-
Verim tomu, ze bude. Chris Roberts a spol. si podle mne velcie dobre uvedomuji, ze je tu stale velka skupina lidi, co je online nezajima. Ale priznam sem ze i kdyz moc nemusim MP, tak se i na tuhle cast zacinam tesit. Navic kdyz na tom videu vidim lidi, kteri delali na predchozich skvelych hrach (Wing Commander, PRivateer 1 a 2, Stralancer...) tak verim, ze to dopadne dobre.
-
zatím ještě ne .... do konce roku ale bude dogfighting module. Vlastně prealpha, kde půjde bojovat s raketama. Takže z toho asi bude hodně videjí.
Jinak gameplaye plné hry uvidíme asi o hodně pozděj. -
Uz je nejaky gamplay alebo nieco aby som videl o com to vlastne bude a ci sa do toho oplati ist ?
-
som rád, že sa extra-money využívajú aj na hru jedného hráča. Dúfam, že tá kampaň bude stáť za to, pretože o MP nemám až taký záujem.
-
Tady je poslední dobou tolik článků o star citizenu. *1*
CZ/SK Fanstránka: http://www.star-citizen.cz/ -
malér by byl kdyby Chris sebral těch 30 mega, zamával "so long suckers" a odjel si užívat důchod někam za sluníčkem *1*
-
presne to jsem tu chtel zvecnit... dostava se to do faze, ze i prumernej vysledek bude vypadat jako fail
-
ja jen doufam, ze se pozdeji neukaze, ze ty prachy neprisly z trochu pochybnych zdroju. tohle je uz jak sen, kteremu se mi CHCE verit. kdyby mi tohle nekdo pred rokem rekl, tak bych mu doporucil navstevu u psychiatra.