Přejít na výpis diskuzí
Star Citizen už má 29... ne, 30 milionů dolarů
25.11.2013 | Aleš Smutný
181 příspěvků
-
prečo to neskúsiš sám ? možno máš ešte niekde schovaný 100hz CRT. Mozog je schopný odlíšiť obraz od reality aj s vyššou frekvenciou ako 120hz.
-
Vycucal si to z prstu *7*
-
Vtipny. Jasne ze berou plat, za který si kupujou jidlo a dalsi věci. Tohle jsem na mysli nemel, to se samo pocita do vývoje hry, stejne jako se to pocita do vývoje hry kterou dela EA. mel jsem na mysli pouziti penez na věci který se hry netykaj, a ze nad tim nikdo nemá zadnou kontrolu. všechno to je jen o tom ze se holt musí verit tomu ze ti lidi co hru delaj jsou poctivy, a prave ti co uz davno ZS opustili vedi ze co se tyka penez je důvěra doat pomijiva věc.
-
oDDbornik jehoz zasoba nadavek konci u slova troll tu bude mluvit o ZŠ... To mas z prvni ruky ze? *15*
-
A co tím zase chceš říct? Nebo si ve své malosti myslíš, že všechny prachy, co vyberou, tak vrazí do hry? Říká ti něco pojem vedlejší náklady? Chápu, že na ZŠ to asi neberete, ale zeptej se rodičů...
-
Potom je nejlepší si počkat na launch hry ... a koupit si ji normálně na netu (možná i v obchodě a na steamu ... ale to zatím nepotvrdili).
Ta hra bude hlavně to co chce Chris Roberts ... původně to měl být už freelancer, ale M$ se to nelíbilo a tak jim Roberts prodal firmu v půlce vývoje freelancera a šel dělat radši filmy. -
ale to přece nesmí, dyť všechno musí jít na vývoj hry. Oni jíst nepotřebují, mají tam sedět 24/7 a nedělat nic jinýho.. ještě tak chtít za to co dělají peníze pro sebe .. no fuj ..
někomu to prostě nevysvětlíš, a pak když chodíš na ZŠ tak ještě pořádně nevíš jak funguje svět. -
No tak ono to je o tom, že někdo chce hrát už od začátku naplno a nechce se sdržovat tím postupem od malých lodí. Já třeba lodě použiju pro posílaní naší organizace ve hře a moje cíle jsou spíš mít muzeum se všemy dostupnýma loděma (bude jich přes 50), pořídit si větší lodě ... korvetu, fregatu, destroyer. A tak mě to že mám víc lodí nijak neublíží.
Ale mám kromě toho další account, kde budu hrát od začátku a projdu si hru bez lodí. -
Ok, je videt ze informace mas. Pokud to je tak jak rikas, tak je to docela dobry. Ja osobne temhle projektum moc nedůvěřuju, protože dost často se něco říká ale dela se něco uplne jiného. A samo bylo by fajn kdyby z SC bylo to co všichni chteji.
-
Uf. Pak ale úplně nechápu, proč si hodně lidí kupuje XY lodí ještě než to vyjde... Kdybych měl všechny/většinu lodí hned na začátku, tak jaká je pak iniciativa pro hraní? O to právě jde, snažit se, abys to získal... Pak to bude o ničem. Nehledě na to, že to stojí strašnej majlant. Každopádně díky. A CZ-SK stránku Ti/Vám musím pochválit. ^^
-
Jo už jedou na tomhle ... minimálně už pracují na physically based renderingu ... teď sem o tom nedávno četl dev post. Ale když tohle video vyšlo tak na fórech potvrdili, že tenhle engine budou používat.
-
Tyhle videa se dělají hlavně z peněz, které jim každý měsíc pošlou subscribeři (platí se měsíčně 10, nebo 20$ .... ty peníze se nezapočítávají do counteru a používají se na reklamu.
Jinak proč by si za ty peníze nemohl koupit auto? On si je vyplácí jako výplatu. A vyplácí je jako výplatu i všem zaměstnancům. A už je na nich co si za ně koupí. -
Nope, furt CE3
-
Urcite nebylo zadarmo(i kdyz na druhou stranu tedy na nem neni nic,absolutne nic draheho),ale tady se bavi lidi spise o vyhozenych milionech na TV reklamy,bilboardy a jine nesmysly,ktere spolykaji pulku rozpoctu. To u tehle hry neni a ocividne to neni potreba.
-
Samozřejmě ... včechny lodě (krome Vanduul Scythe a Idris-M) půjde koupit přímo ve hře za herní měnu.
Scythe si musíš opatřit na Vanduulském území (a má to být zatraceně těžké) a Idris-M si můžeš pořídit tak, že si upravíš Idris-P pomocí afterkarket vylepšení. -
Ja jsem pravy opak. V podstate se tesim jen na Squadron 42 a zbytek? Ten me muze jen prekvapit. Prilis od toho necekam .
-
Vyborne, ted jen aby to i bylo videt na hre a nepadne vnivec jediny milion. Mohlo by se treba stat ze by to vysplhalo az k milionum 50ati a hra by byla vytvorena jen z tech 30.
-
Ale pokud vím, tak všechny lodě se budou dát získat postupným hraním ne? Protože nejsem Rotschild, mám jenom Auroru.
-
všechny peníze se pouzijou na hru samotnou. Dost naivni představa. myslis ze třeba tohle video u clanku bylo zadarmo? Nebylo, je to marketing, uplne stejnej jako miva EA, a dost pochybuju ze ho Roberts platil z vlastní kapsy. Navíc nepruhlednost toho co vlastne presne s tema penezma z kick delaji (muzou si klidne koupit auto nebo cokoliv) vůbec nezarucuje ze všechny peníze co vyberou se pouzijou na hru. Zustal bych radsi nohama na zemi, i třeba kvůli tomu ze zatím z tohohle financovani hraci nebyla udelana jedina opravdu kvalitni AAA hra.
-
To jo no, treba 25-30 uz se pozna a pri 24 se jedna o mensi trhani obrazu no, jenze ve skutecnosti pochybuji ze by nekdo poznal aniz by si to zmeril 50-60 mozna ale jen mozna by mol poznat kdyby byl fakt tak dobry rozdil mezi 60-120 (neverim tomu) kdyby nebyl clovek nebo mel tak citlive oci ze by dokazal rozeznat v momente rozdil. 120hz a vice preceneni o vice FPS ne to je o r nerozmazanem zazitku pri velmi rychlich situacich tedy pokud to je pravda, nemuzu soudit. Co se da rict ze velmi malo fps leda zpusobi zvraceni a hodne to nevim. *7* 30-50-60standart .