Přejít na výpis diskuzí
Star Citizen už vydělal 39 milionů, chystá se na procedurální generování obsahu
24.2.2014 | Aleš Smutný
115 příspěvků
-
Vy kdož to sledujete podrobně (walltar třeba) můžete mi/nám stručně říct co a jak mají v plánu vydávat? Kdy se očekává, že zkusíme jak lítají lodě, kdy by mohla být alfa či beta?
-
Hele asi fakt ne. Riskovat rozvod by mi za to fakt nestálo. Jakmile není vybavená alespoň jako Hitomi Tanaka, tak nezájem ;o)))
-
Já proti tomu nicmoc nemám - ono jde o mp start budget, ne? Za mě je teda vše v pořádku...
-
Dostal jsem mínus od nějakého dolňáka očividně ;o)
-
Tak mě šlo hlavně o Finanční podporu, když jsem si ty lodě kupoval. Ale dost lidí nemá na hraní tolik času, takže si koupí dobrou loď a nebudou muset ve hře měsíce trávit v lodích které nechcou hrát.
Já třeba budu hrát se svýma nejlepšíma loděma pokud budu na nějaké org. akci. Jinak je budu pujčovat lidem v organizaci a normálně budu hrát od začátku s aurorou, nebo mustangem a pomalu si kupovat další. -
Dobrá práce. Přidal jsem si YTkanál do odběrů. Díky.
-
Není to tak neuvěřitelná částka ... AAA hry dneska stojí často přes 100M USD. A SC chce být AAA hra co do kvality obsahu.
Ale pokud nemáš rád vesmírné lodě, tak nevím jestli tě zaujme vesmírný simulátor. -
Trošku nechápu proč si lidé kupují za reálné peníze do hry další (lepší) lodě. Z mého pohledu si tak trochu kazí hru. Jeden z hlavních zábavných prvků při hraní podobných her je, alespoň pro mne, právě možnost získávat lepší loď či výbavu. V minulosti se mi už u někaolika her stalo, že po získání toho (téměř) nejlepšího vybavení nebo dosažení maximální úrovně mne hra přestala ze dne na den bavit.
Že by jim primárně šlo jen o finanční podporu hry?
Mám úplně koupenou jen tu základní loď a teším se až si bud moct získat ty další. -
Není to celé už tak trochu přehnané? Je ta hra (její stávající forma) aspoň zajímavá? I pro lidi, kteří neslintají při vyslovení "vesmírné lodě", "mezigalaktická imperia", "fotonový laser"? Přijde mi to jako neuvěřitelná částka, za něco, co ještě ani nevyšlo... *7*
-
Tak on teď zakládá jen tým, který bude na PG pracovat ... na 100% to tam nebude při vydání, je to technologie do budoucna.
-
Ale kdyby ti dala cuchnout, tak bys neprotestoval, ze ne?:-)
-
Hlavně aby to vyšlo, když tam pořád dává nové věci :)
-
Já už jsem pomalu začal překládat titulky k videům ze Star Citizena ...
Zatím mám ten první overview s CZ titulkama http://www.youtube.com/watch?v=Khq_7tvyV9I a na kanálu jsou taky reklamy s titulkama (ale tam toho zas tak moc nen).
Ale časem budu přidávat 10 for the Chairman a jeden z našich redaktorů pracuje na Wingman's Hangar epizodách. Těm jsem zatím na naší stránce dělal přepisy. -
Na můj vkus trochu málo vyvinutá.
-
Sandy Gardiner je dobrá MILF