Přejít na výpis diskuzí
Star Citizen už vydělal 39 milionů, chystá se na procedurální generování obsahu
24.2.2014 | Aleš Smutný
115 příspěvků
-
Chápeš ty joudo, že tu pod tím píše více lidí a urážíš tak všechny?
-
Aha cize star citizen bude nieco ako mmo... Budu tam nieco ako questy? Ak ta zabiju alebo ti znicia lod tak to bude uz navzdy?
-
Tak hra je v tom duchu vyvíjena a prezentována. Prostředky a talent na to mají. Současná prezentace tomu všemu také nasvědčuje, takže pokud jsi optimista nebo realista jako třeba já, tak tomu věř *2* .
-
Ahoj chci se zeptat tak nějak všech: Myslíte, že opravdu ta hra bude taková jak je prezentována? Myslím úroveň komplexity. Ptám se, protože jsem zjistil, že mám zrovna peníze navíc a stále nevím jestli do toho jít.
-
Taky bych přidal jedno pěkné video, kde se představuje PBR Scythe ... CIG teď pracuje na převedení celé hry na PBR (používá ho třeba Ryse).
http://youtu.be/vSg8eNvLqCo -
Tak to se teprve uvidí ... ten vesmír asi bude fungovat trošku jako v eve.
Máš normální trysky, kterýma se pohybuješ hodně pomalu (WW2 rychlosti), ale můžeš doletět od planety k planetě i když ti to asi zabere hodně dlouho.
Máš Quantum Drive , něco jako warp v eve pomocí kterého můžeš překonávat větší vzdálenosti ale nemůžeš manévrovat (letíš po přímce).
Máš Překokový motor, pomocí kterého můžeš proletět přeskokovým bodem (něco jako gejta v eve ale přírodní úkaz) a tím se přesouváš mezi jednotlivýma systémama. -
To já tam mám sice 1500 (dalších 1000 v KC:D a 800 u W2), ale nějak to neřeším. Nekoupil jsem jiné hry, přispěl jsem na tohle. Uvidím, jak to dopadne. Wastenland 2 už brzo uvidím, jak dopadl, ale podle toho, co jsem zatím viděl, tak budu spokojený:)
-
To máš pravdu, ale nesmí sem přijít někdo, kdo má radši vdolky než holky ;o)
A nebo nějaká feministka. To by se to tu panečku pak rozohnilo ;p) -
Už několikrát bylo v prezentacích SC vysvtleno, že získané peníze díky absenci publisherů, tradičního marketingu atd, jsou ve SC schopni získat z 60 získaných dolarů 48 dolarů na vývoj, což u normálního vývoje her je trojnásonek. Takže SC má sice cca 40 milionů, ale dokáže za ně pořídit trojnásobek víc, než jiné hry. Pro zjednodušení tedy můžeme říct, že jejich 40 milionů má cenu 120 milionů v porovnání s vývojem tradičních AAA her.
-
Já to neřeším. Já v tom balíku mám jen nějakejch 600,-Kč a to není žádný majlant.
-
A ještě se bojím jak zvládnou udělat vlastní versmír a v něm cestování na dlouhé vzdálenosti.
Tohle je pro mne klíčový faktor. Musí tam být ten pocit, že je člověk opravdu v "nekonečném" vesmíru. Odstrašující příklad je vesím pojatý v X sérii (X2, X3). Tam jem měl vyloženě klaustrofobický pocity. Jen jakési prťavé čtverce spojené bránami.
Zase na druhou stranu se mi líbí vesmír v EvE. Tam se v rámci toho jednoho systému/sektoru je defacto nekonečně mnoho míst, kam se lze s lodí dostat. -
Pokud to bereš takto, tak se zblázníš ze života;) To samé můžeš říct o úsporách v bance atd. Spoléhat vždy na nejhorší scénář je na zbláznění.
-
Muzete prosim uz někdo tohoto "anonymního" pitomce smazat? *11*
-
Jsem četl vyžebral místo vybral, ale vlastně je to prakticky to samé :)
-
Půjde. Dokonce půjde ničit jednotlivé trysky, motory, zbraně ... takže loď můžeš zneškodnit a potom obsadit.
Lodě mají taky modelované interní systémy, takže když se dobře trefíš, můžeš jí zničit podporu života a podobně. -
V tuto chvíli je úplně jendo kolik stály ostatní hry. Důležíté je co všechno slíbili a za jaký peníze v této konkrétní hře.
A na to, aby se tři čtyři lidi domluvili prachy zbalili už je nkdy nikdo neviděl, je imho 40 mega americkejch korun víc než dost ;p) -
Na 100% ano ... většinu vesmíru ovládají NPC mocnosti a ty mají zákony. I když čím jsi dál od středu tím je hra víc PvP, tak pro lidi co rádi PVE bude místa víc než dost.
-
No co jsem četl a bavil se (včetně našeho "maniaka" Waltara) tak bude jak PvE, tak výzkum, obchod a jiné srandy. Prostě buď budeš osamocený lovec, co bude prozkoumávat vesmír nebo prostě budeš s více lidma na servru:) A podle toho, co sami autoři prezentovali to bude jak pro "SP" zážitek, tak pro hraní s více lidma. Navíc, co jsem pochopil, tak převážně bude převažovat PvE nad PvP.
-
Konecne po dlouhe dobe vecna a zajimava debata. Kdyz jde o samice, tak se lidi ani nehadaji a jen si v poklidu vymenuji nazory:-)
-
A snad poslední otázka. My co neprefrujeme PvP a soboje vesmírných lodí vůbec. Myslíš walltare, že i my budeme mít o zábavu postaráno? Průzkum, obchod, výroba (crafting), popřípadě nějaká forma "těžení". Bude?