Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a nahodou nevis,jak to bude s lodma ve hre? jak moc slozity to bude nahrat ingame penize,za ktery se bude dat koupit nejaka lepsi lod? kdyz vidim ceny tech lodi treba 150-250$,vypada to,ze na lod budu vydelavat pul zivota...
  • 1. Nejsou stejne jako GW 2
    2. https://robertsspaceindustries.com/store/316-aurora-mr (myslim)
  • Mám 2 dotazy:
    1.Bude mít ta hra měsíční poplatky?
    2.Kolik stojí nejlevnější loď?
  • walltar
    Bude to určitě takový jak to prezentujou? ... Na tohle ti nikdo neodpoví. Hodně se toho může změnit kvůli technologickým limitacím. Nebo proto, že něco co původně chtěli nemusí ve hře úplně dobře fungovat. Hra může být lepší, než původně říkali, nebo může být horší.

Hra by měla po launchi stát cca 60$, takže teď ji máš levněj a u balíčku za 40$ más i přístup do alphy a do bety.
  • porad jsem na vazkach - koupit,nebo nekoupit? z toho co jsem videl/slysel/cetl to vypada jako vesmirnej simulator desetileti nepoznamenanej konzolovou demenci,takze jednozacne 10/10 zazitek,ale nic neni cernobily - bude to urcite takovy,jak to prezentujou? (a jeste jeden dotaz: bude hra po vydani drazsi nez ted v "predprodeji" ?)
  • vdaka, je dobre ze okrem trolov su ludia ktory sa zaujimaju o dane tema
  • Jj za slovem Mustang bych teda taky rozhodne cekal spis nejakou log s elegantnim tvarem. Tohle vypada spis jak nasrana vazka.
    Ale ja jsem obecne z designu nekterych tech vesmirnych poletuch takovej rozpacitej prijdou mi takovy "vesmirny a scifi" za kazdou cenu. Az tam chybi takovej ten smysl pro jednoduchost a prakticnost.
    Ale nejvic me stvou ty dva ventilatory na cumaku jedne z tech lodi. To jim proste neodpustim (ted se mi mozna se mi mozna budete smat) a byl to taky jeden z hlavnich duvodu proc jsem neprispel na kickstarteru a koupim si to az kdyz to bude hotovy a to jeste buhvi jestli...
  • walltar
    Tak to je vždycky možné ... každopádně už od startu bude možnost provozovat privátní server. Takže i kdyby se za pár let vypnuly servery tak můžeš hrát na některém komunitním serveru.

Chris má plány do budoucna na roku dopředu a stačí mu mnohem menší přísun financí, než AAA hrám, které musí vyplácet věřitele. EvE jela s celkem malým počtem předplatitelů 10 let ... jestli bude B2P model SC stačit se zatím uvidí.

A taky si něco z těch peněz co má teď nechá na provoz serverů. Plus další peníze budou při launchi a SQ-42 bude mít placené datadisky.
  • aby se to „už mě to nebaví“ tu je = aby se to „už mě to nebaví“ protáhlo, tu je *1*
  • To je ale problém všeho v zábavním průmyslu. Když už toho máš dost, tak jdeš dál. Když toho nemáš dost, tak u toho můžeš vydržet roky. SC chce přidávat pravidelně (aktuálně mluví o dvou týdnech) nějaký nový obsah, takže slib a snaha, aby se to „už mě to nebaví“ tu je. Jak to bude vypadat ve skutečnosti asi nemá cenu rozebírat, protože činy jsou důležitější než slova. Tak uvidíme, s čím přijdou a jestli dostojí slibů.
  • Lawliet
    To je velmi rozšířená lidská vlastnost odsuzovat a hejtovat něco, co nemůžeš mít. Oni by obrátili, když by viděli, že je to reálný. :)
  • No jo, ale to znamena, ze az se lide nasyti, tak ji mozna ceka osud vetsiny onlinovek
  • Je to nerealne, kdo by financoval dokoupeni mozkove kapacity velke casti konzoloveho hracstva, tak aby byli schopni pochopit aspon zaklady hry a neodsoudili ji hned - napr. theGGG, Rhulad atd :)
  • jako všechny jiné hry se stejným model B2P. Budeš si moci koupit věci v Shopu, které ale budeš moci získat i hraním ve hře; takže nic, co by bylo pay-to-win.
  • Lawliet
    Ta loď ten Mustang se mi teda popravdě nelíbí a ještě méně mi sedí k tomu názvu "Mustang". Představoval bych si spíš něco jako loď gen. Grievouse ze Star Wars
  • Otazka do plena, z ceho bude financovan provoz servru po dokonceni hry, kdyz to bude z velke casti onlinovka?
  • Lawliet
    Neřekl bych přímo nereálny. Tohle MMO by byl daleko větší tahoun než ESO a těch peněž by Chris dostal od konzolistů fakt hafo. Stačí se podívat, kolik jsou schopní utratit Za tituly, co se na PC prodává za 1/5, ale z dalšího pohledu by poměru ve kterým by Sony něco měla z "Předkupování" lodí by musel bejt sakra velkej, jako u her, který jsou několikrát dražší, protože Sony není úplně dobromil, co by rád sypal penízky někomu jinému z dobré vůle.
  • Za vsecko muzou ty erekce na slunci.
  • vys*r sa na toho asexuála *3*
  • walltar
    Jo no ... *1*

Ale tak naděje umírá poslední.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit