Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar

Tak ta technologie jako taková problém není... Spíš je otázka jak moc to přidá na gameplayi té dané hry. Aby si udělal planetu musíš nasadit nějaký level procedurálního generování a to hned sníží členitost a zajímavost mapy. To třeba vidíš na Lorevillu... z vesmítu to vypadá parádně, ale když tam začneš přistávat tak to PG město nedosahuje kvality města z GTA.

Ale jinak staré Elder Scrolly byly hodně velké... Daggerfall měl mapu 161 600km2 a na ní 15 000 měst a vesnic. 

Já bych tase chtěl vidět středověké MMO, kde by byla 1:1 nebo 1:2 mapa evropy a středomoří... Ale vymyslet k tomu featury, aby to nebylo o hodinách na koni už by nebylo lehké.

• Což opět, věřili i lidi i u neúspěšných investic.

Celkem mě pobavilo, že hráči označují první dva roky vývoje SC za velmi drahou školu pro Robertse, jak se moderně vyvíjí hry.

• Jen tak mimochodem, na steamu je ted 76% sleva na Elite a datadisky.

• walltar

Ne, jde to pomalu jako prase... Většinou si z toho jak to jde rychle s kámošema děláme srandu.

Na druhou stranu to má docela svoje důvody a nevidím moc jak to udělat rychlej a nedostat se do stavu v jakém spustila Elite... a to bych SC fakt nepřál.

• Blue.Shark

Někdo se spokojí se stále dokola recyklovaným materiálem a někdo je ochoten zariskovat, aby dostal třeba i vidinu něčeho zásadně odlišného. Každému vyhovuje jiný přístup 😉

• iSpirit

Někomu evidetně stačí málo :)

• iSpirit

a ten progress tě od roku 2012 vskutku uspukuje? 

• TheGGG

Robertsova sekta je k popukání...

• Bože, ty jsi fakt ucho.. 

• Díky. Konečně hodnotný příspěvek. 

• Blue.Shark

Třeba na fórech, kde pravidelně vychází patch notes nebo v pravidelně aktualizované roadmapě, pokud už tedy nechceš vidět videa na youtube od fanoušků, která jednotlivá vylepšení pokrývají a komentují.

• walltar

Každé 3 měsíce v nové verzi early accessu.

• walltar

Ta technologie je taková složitější... Většinou to musíš s něčím porovnávat. Zatím jsem neviděl projekt, který by se sc vůbec snažil přiblížit, takže i pokud bude SC jak vyjde zastaralý, tak gameplay by mohl nahradit to že to nevypadá tak úžasně jako hry kolem.

Asi potom neprodají miliony kusů, ale vzhledem k tomu kde vzali peníze, tak i menší přísun po vydání by mohl stačit k udržení hry. Problém by potom mohl být, že by cash shop nepřinášel dost peněz měsíčně a pochybuju, že by šli cestou předplatnýho.

Plus zrovna dnes se mě zdá, že technologie nejdou nějak moc dopředu... 5 let staré hry vypadají pořád dobře a neškodí jim to. 

Ale je pravda, že asi nejvíc se bojím toho, že celou hru začnou zase předělávat kvůli nějaké technologii, která nebude k ničemu jinýmu než aby to dobře vypadalo. A minulost ukazuje, že tohle nebezpečí je asi to největší, který projektu hrozí.

A to že by někdo přišel s konkurentem takhle ambiciózního projektu v nějaké normální době celkem pochybuju... Elite by se tam mohla dostat za pár let, ale ta bude technologicky ještě zastaralejší a myslím, že všichni co ji budou hrát tak dlouho budou rádi za nějakou změnu. 

• iSpirit

Aha, takže si mám přečíst minulé diskuze, dát si do kontextu aktuální informace, že jedna část hry vyjde v betě 2020, i když měla vyjít už v roce 2016. Dále si mám do toho zakomponovat fakt, že hlavní projekt SC zatím vypadá ještě vzdáleněji než SQ42. Pak už konečně pochopím, že vše běží dle plánu jak Robertse tak jeho sektářů. Děkuji za tvé skvělé poznatky, fakta, argumenty v této diskuzi. 

• Artos

V předchozích diskusích u zdejších článků tu bylo už mnoho lidí co se o to pokoušeli, ale trollové se chovají pořád jako trollové, jim nejde o fakta. a proto Ti k tomu řeknu jen toto...

"A lion doesn't concern himself with the opinion of sheep."

• Znamena to jedine, ze lide, kteri maji s investicema nekonecne vic zkusenosti nez kdokoli z nas, veri, ze ten projekt bude uspesny.

• Dr-Zoidberg

V našem světě se z principu oceňují výsledky, samotná práce bez finálních výsledků je k ničemu.

Samozřejmě všichni budou rádi za kvalitní hru... ale problém je, jestli to vůbec vyjde v nějakém rozumném čase.
    Bylo tu mnoho podobných projektů, které nedokázali udělat v rozumném čase a hra vycházela v době, kdy ta technologie už nikoho nenadchla. A nebo museli předělávat technologii (hlavně grafiku), aby to vůbec šlo s dobou a pak se vývoj neustále natahoval... až do momentu, kdy někomu došla trpělivost a vydali nedodělanou hru a nebo zatrhli vývoj úplně.

• TheGGG

vzhledem k tomu, jak má hra ve finále vypadat a co vše má obsahovat, tak zatím to co již obsahuje je tak 1/10 toho co by tam na konci mělo být... a to se bavíme o nějakých 6-7 letech vývoje...

o tom, že je to navíc v otřesném technickém stavu ani nemluvě.... no hlavně že mají Henrika Clavina v traileru... superman jim nepomůže

• iSpirit

Dal jsem ti několikrát možnost se tu vyjádřit, abys tedy nám uvedl, co o tom víš co my ne. Zatím jsi tu nenapsal ani zbla o nějakých faktech. Vyzývám tě naposledy, uveď naše mylné představy ve svatou pravdu. 

• Tak v historii byla spousta přpadů neúspěšných investic, kdy si to majitelé firem  před investory takéobhájili. To, že do toho někdo dá 50 mega neznamená, že to Roberts a přátelé dokončí, aby to bylo úspěšné, technicky odladěné a zábavné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit