Star Citizen znovu odkládá Squadron 42
-
Tak odkaz výše zahrnuje všechny věci, co vývojáři naslibovali a zároveň to porovnává se skutečností a to vč. zdrjů z videí, prezentací a prohlášení vývojářů.
Nevím, co je na tom subjektivního, když to ozdrojované mají.
-
Něco podobného by to chtělo, bohužel tento odkaz je subjektivní ne objektivní.
-
Nikdo nemluví o tom, že musíš být členem sekty. Když už ale někdo něco komentuje, tak by si měl vyzjistit fakta a ne jen plácat nesmysly, protože je slyšel někde na internetu...
-
Jsem tu každý den už několik let. Účet jsem ale zapomněl a tak jsem vytvořil nový...
Každá diskuse u článku týkajícího se SC je velmi vtipná, přijde mi to jak když lidé z "Bohnic" mají 1-2x do roka přístup na internet.
-
Kdyby někoho zajímalo, jak postupuje vývoj SC. Zatím teda nicmoc, ale třeba s tím někdy pohnou až jim začnou docházet prachy.
https://starcitizentracker.github.io/
-
Promiň, že nejsme členové sekty :)
-
Tak evidentně jsi expert, i když jsi se registroval 52 minut zpětně, tak znáš zdejší situaci zcela důvěrně. Zcela jistě všechno víš. Tak nám pověz ty fakta o SC/SQ42. Evidentně jsi informován přímo od vývojářů.
-
TJn.. Jen Walltar. 🙂
-
Mě se líbí, jak máš jistotu ve všem co píšeš. Co a jak by měli dělat, kolik peněz jim chybí atd.. Škoda, že to nevedeš ty. To by to už bylo určitě hotové.. - Jen fabuluješ bez konkrétních argumentů a svoje pocity, načerpané z herních webů pokládáš za jedinou pravdu.
A za nic? Ty jsi viděl pár videí a možná u kamaráda jsi to tři minuty hrál, než jsi přišel na to, že tě to nebaví.. Ano, má to mraky chyb a asi miliarda mechanik chybí a všechno možné se na tom dá kritizovat, ale jen hejter může napsat, že za nic. Zapnu to jednou za půl roku a vždy jsem příjemně překvapen, jaký skok hra udělala. Zrovna před pár dny vyšla 3.4 a opět je vidět pokrok. Od léta velký.
To že jsem si backnul SC, páč by to jednou mohlo být dobré (od toho Kickstarter, víš?) ze mě dělá PC master race? Ok, nechám tě žít dál ve tvé malé a omezené, ale šťastné bublině, kde jsou všichni ostatní mimo a jediný ty máš pravdu.
Až se zas budu chtít pobavit, tak se pokusím dočíst tvoji recenzi na DS.. na poprvé to dočíst nešlo 😂
Hezké Vánoce a třeba ti rodiče nadělí nějakou hezkou hru pod stromeček..
-
Strašně mě baví číst komentáře lidí, kteří o SC/SQ42 ví tak maximálně z článků zde na tiscali.
Pak tady člověk čas od času narazí na věrného DS trolla.
Opravdu informovaných lidí je tu naprosté minimum...
-
Klidně ať to dělají do roku 2022, lepší než aby vydali zabugavanou nedodělanou srajdu :)
-
Pořád říkám, že jesli chtěj moje prachy, tak ať SQ42 vydají na konzole (samozřejmě tímhle tempem to bude tak asi na PS6 a Xbox Three), protože jinak to jistí jiné způsoby získávání her na PC.
Ale jinak mi opravdu přijde, že se ten vývoj SQ42 zbytečně protahuje. Opravdu to chce ve vedení mít někoho, kdo si stanoví nějaké mantinely a ne Frantu, co na všechno řekne ano.
Takhle má být údajně beta ve 2. čtvrtletí 2020, což je fakt dlouhá doba.
-
Každý ne, nedodělané hry zásadně nekupuju a určitě nás je víc, odmítám někomu dělat betatestera a ještě za to platit a je jedno jestli se jedná o indie nebo AAA produkci
-
60 éček za nic je docela dost... jistě, za hru nebo nějaké jiné hmotné věci co mohu hned konzumovat to nemusí být moc, ale dát 60 éček do nějakého příslibu hry, která možná vyjde a možná ne a pokud vyjde, tak bude v bůh ví jakém stavu, to je hodně.
a já teda nevím, za co utrácí peníze, ale už vybrali 200 melounů a zatím mají jen takové střípky a kousíčky hry a vzhledem k tomu, jaké pálky si účtují za digitální obsah a co všechno prodávají jim očividně začínají prachy docházet (neprodávali náhodou virtuální půdu, nebo něco takového... to zavání zoufalstvím).
jistě vývoj AAA her je drahý, takové RDR 2 nebo GTA V mohlo stát stovky a stovky milionů vyrobit, ale i tam určitě stanovily hranice co si mohou a co nemohou dovolit...
SC v současné fázi vypadá, že bude potřebovat tak dalších 100-200 melounů a to teda nevím, kde to vývojáři seberou....
přitom stačilo se jen trochu uskromnit, možná pracovat jen na SP, nebo MMO části a udělat prvně jedno pak druhé, nebo nezahrnovat půlku hollywoodu jen kvůli pěknému traileru... Hamill a Oldman jako celebrity úplně stačily.
A že je SC modla pc master race je jasné s každé diskuze, kde se lidi rozplývají nad tím, jak to hra nandá těm trapným konzolím... co na tom, že snad žádný pc čkář to zatím není schopen hrát plynule na nějaké slušné detaily....
a svobodně zde diskutuji o hře, u které mě docela zajímal SP režim, co je na tom divného...?
-
To bude mazec až to vyjde a nebude se to prodávat, protože každý kdo to chtěl už je v předběžném přístupu...
-
Pak zjisti ze technologii maji zastaralou a chteji pouzit nove snimani obliceje, pohybu a grafickeho enginu, takze to zase budou od 2020-2022 prekopavat a s tim se odlozi S42 na 2022, pak tam jeste budou chtit nacpat BR pro 1000 lidi a budou cekat na technologii tak to odlozi na 2025 vydaji BR a do 5 let mozna vydaji 0.9 kde ukonci podporu.
Mezitim samozrejme vyhlasi soutez pokud vsadite 1000€ tak muzete vyhrat naskenovany oblicej v S42, ktery si zaplatite za 10k €
-
Škoda, že s tebou není rozumnější řeč. Hloupý nejsi. 60€ je cena pár piv a večeře pro dva. Takže nic, co by někomu trhalo žíly. Nejsem ani PC master race (to jsi kde vzal?), ani se nikdo neprobudil. - to že vývoj SC je pomalý a rozhodně neběží podle plánu je jasný. Ale i tak je to zajímavý projekt.
Kde máš zdroj, že si za vybrané peníze kupují drahá auta a štětky?
A proč jsi tak zažraný do diskuze hry, která je podle tebe odsouzená k zániku?
-
S fanatiky je vždy těžká diskuze, kor když spláchli do h##### 60€ a teď si to nechtějí připustit.
Pokud jsem já nula nevím co slušného jsi ty, no ale já alespoň nepřispěl vykutáleným devs na drahá auta a ženy...
No chápu že se SC stala taková modla všech Pc master race, takže to probuzení je drsné, no já se na tu SP část docela i těšil a je škoda že z toho nic nebude
-
Ono to brzo přijde, neboj 😀
-
S ggg nemá cenu diskutovat.. občas použije cizí slovo, aby si připadal důležitě a chytře, ale jen mele dokola obecné mělké kecy a fráze, navíc vždy bez zdrojů. A myslí si, že přesně ví, "co si všichni ostatní myslí" - prostě nula bez názoru, kterých je na světě bohužel mnoho.
Celý SC je zajímavý fenomén i z mnoha neherních úhlů pohledu. Dá se na tom kritizovat spousta věcí, to určitě. Ale 60€ mi za to stálo, a to to ještě nevyšlo. Už teď v Alfě je to překvapivá zábava (akorát zatím ne na moc dlouho)