Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro srovnani: JKA: Jedi Academy - vydano 2003, melo to i multiplayer.
    http://i774.photobucket.com/albums/yy25/cdg240691/JEDI%20Screenshots/shot0140.jpg
    - srovnej treba jen texturu obleceni a bot s temi elastaky a drevaky u tveho prvniho obrazku.
    http://i774.photobucket.com/albums/yy25/cdg240691/JEDI%20Screenshots/shot0152.jpg

http://i774.photobucket.com/albums/yy25/cdg240691/JEDI%20Screenshots/shot0143.jpg

http://files.tbiworks.com/wp-content/uploads/downloads/thumbnails/2011/05/jedicouncilgcx.jpg

Nevim jaka je tva uroven znalosti o pocitacove grafice. Kazdej kdo kdy aspon trochu do grafiky delal ti rekne s kterou texturou si autor pohral vic a kde jen na jednoduchej 3D model nalepil elastaky a pantofle. A to je 8 let rozdil, stonasobny rozpocet a vyrazne vykonnejsi masiny a novejsi technologie. Samozrejme muze se ti subjektivne zdat SWoW Tor hezci. Ja tu jejich "stylizaci" za zdarilou fakt nepovazuju.
  • Uz tam chybi jen ten kreslenej pokemon z jedne strany a tinky-winky z druhe strany. Ono to neni o tom "dame tam svetelnej mec a par robotu a je z toho starwars".
    Kdyz vezmu prvni obrazek: jediny nazdak stinovani je vnitrek sukne toho chlapka. Pozadi kolem je nejaka vyblita temperkou nasmarana vsehochut kterou se snazi vylepsit neonkovyma reklamama.
    Druhej obrazek, podobna preplacanina, stinovani nejake logicke tam nevidim radsi vubec zadne, vse uniformni ruzovohneda a opet se to snazi nekdo zachranit neonovyma reklamama.
    Treti obrazek - slava tady mame u T7 i humanoida stiny. Slunce je teda sice jako z opacne strany nez je stin, ale co, je to prece scifi. Pozadi opet uniformni ruzovohneda rozmazana pastelova architektura.
    Je to o facku lepsi nez to co jsem videl ja v pocatecni lokaci. V pohybu to pak vypadalo jeste hur.
    Zas mozna ze BW proste pocita ze to pak portnou na konzole, tablety jako je Ipad a chytre mobilni telefony. Pak by to davalo logiku.
    Souhlasim castecne s jedinou veci. Ano, je to v soucasnosti nejlepsi Scifi MMO ze sveta Starwars. Ale to neni duvod ze by se mi ta "graficka stylizace" musela libit. A znam dost fandu SW (ja sam sebe mezi ne nepocitam, znam filmy , cetl jsem par knizek) pro ktere je stavajici vytvor BW zklamanim. Mezi temito mymi znamymi je to tak 50 zklamanych vuci 10, co to zkusi. Ale je fakt ze to je moje generace, nejmladsi ma urcite pres 25. Tohle je evidentne cileny fakt trochu nekam jinam.
  • Tl:Dr
  • MishKonn
    http://i19.photobucket.com/albums/b185/MishKonn/The%20Old%20Republic/Screenshot_2011-12-18_23_43_48_798519.jpg http://i19.photobucket.com/albums/b185/MishKonn/The%20Old%20Republic/Screenshot_2011-12-18_23_49_41_980720.jpg http://i19.photobucket.com/albums/b185/MishKonn/The%20Old%20Republic/Screenshot_2011-12-16_14_30_47_153852.jpg

Hnusná grafika FTW. Už si tu svou trapnou argumentaci založenou na čtyřhodinovém hraní strč za klobouk. Mám za sebou nějakých 40 hodin v ostré verzi a lepší MMO jednoduše není.
  • Jak pristupovat k nazoru, jehoz autor si mysli, ze WoW je grind...
  • Ataker
    Proč hned urážky na konzole? Opravdu některé lidi nedovedu pochopit! Co z toho máte? Orgáč *8*
  • Ataker
    Tak proč se do toho sereš? *7*
  • tak tak. Hlavně hra ještě ani nevyšla. Každý den přidávají nové servery a časem i zvýší populační limit na serverech (který je momentálně značně podhodnocen). Preorder je zadarmo a jeho účel není, aby si lidi naexpili postavy před releasem, ale proto aby release proběhl tak jak má. *3* Tak budu držet palce, protože sám jsem na serveru, kde je běžná čekací lhůta 6 hodin.
  • Každému co jeho jest.
    Podle mě žánr velkých MMO RPG her už stojí a padá jen s SWTOR. Důvodem je přesycení .... já tomu soukromě říkám, že máme "zlaté krky". Co bylo dřív normou, bude zítra už nedostatkem. Po SWTOR přijde pro žánr MMO RPG období úpadku.... Blizzard nastoupí novou éru s MMO FPS nebo něčím obdobným.... Za 15let už budete všichni nostalgicky vzpomínat na tu svoji oblíbenou MMO RPG... už ani to WOWko Vám nepřijde tak špatné.... pozdě bycha honit.... Pak je tu varianta, že SWTOR uspěje a vytyčí nový směr, nebo alespoň ten konec trochu oddálí.
  • Jimei
    "hnusná" grafika je proto aby to někdo utáh ve Vanille kdy človek hrál s dalšíma 39 lidma polovina z nich udělala nějaký AOE a boss spawnul addy tak človek z tý hry měl Tahovou hru...
  • Co to zase placas? Jenom naivni clovek necekal nejake fronty. A pokud jde o ten tvuj bozsky Blizzard,tak co ja se pamatuji tak pri spusteni WoW byly cekaci fronty nekolik hodin. Nekdy se znamym nepodarilo lognout cely den..
  • Wow se mi nelibilo, vydrzel jsem u nej 2 hodiny - hlavne kvuli te udesne grafice, repetitivnim questum vykopirovanym z ostatnich MMO a nudnemu spawn monster grind systemu. sWOW Tor jsem hral 4 hodiny a - je bohuzel v tech vecech co mi vadi u WOW prave a pouze kopii WOW. Ohyzdna pokemonova "stylova" grafika. Fajn nekomu se libit muze. Muj syn (8 let) mi za zady hykal nadsenim jak je to hezky namalovany. Questy o trochu lepsi ale zadna SUPERslava, verim ze je to dal lepsi. Atmosfera - kdyby to bylo v grafice JKA nebo SWG tak asi fajn, ale ty stavajici animace, spawny pod zadkem a svet namalovanej skolnima pastelkama... brrr... Upozornuju ze jsem hral jen Jedie a nedostal jsem se ze startovni lokace. A nakoukal spousty filmu. Jina prostredi jsou lepsi ale animace proste lepsi nebudou. Za kvalitni dabing a zajimave dialogy palec nahoru. Mozna i vyvoj postavy (na papire vypada hezky, sam jsem tak hluboko nezabrednul). Ale soubojovy system TABTAB WOW clon. Spawn system WOW clon. Smrt a postihy za ni (tzv ress pls system) - skoda mluvit. Vlastne vse ostatni je WOW clon.
    Z toho co sleduju, hra ma minimum bugu a launch v porovnani s vetsinou ostatnich MMO probiha velmi hladce. Za to ma BW taky palec nahoru.
    Jako ja BW naprosto chapu. TOR proste cílí na WOW komunitu. TZN musi to byt co nejpodobnejsi WOW aby to vubec WOWkari akceptovali a zkusili. A zaroven nabidnout silny svet a nove vyzvy aby meli duvod to zkusit. Jedna vec je hrace na hru dostat. To se Swowtoru evidentne dari. A druha daleko horsi bude ty hrace udrzet. Prece jen - 7 let ve wowku a utracenych 20litru za postavy co tam za tech let treba clovek ma neni uplne lehke zahodit a zacinat s holym pozadim v novem scifi klonu. Jakmile lidi probehnou pribehovku, pak s altem druhou treti... a co dal? Pak se to bude lamat. Bud to BW ustoji kvalitnim end contentem nebo novymi pribehovymi datadisky (udelat v te primitivni grafice hromady dalsich planet je asi daleko jednodussi nez kdyby ta grafika byla opravdu na vyssi urovni - coz je mozna jeden z duvodu proc je jaka je) nebo se dostane do spiraly pomale smrti zakoncene f2p a nasledne vypnutim.
    Nasi minoritu, co chceme neco jineho, jnejaky NoNWoW koncept, neco narocnejsiho s radou dalsich moznosti, hutne SF, kde jsou jak poradny vesmirny bitvy (ala EVE) tak i poradny explore/trade/craft/battle system na planetach. Kde jdou delat eventy typu "hraci hracum". Kde smrt neni jen uprdnuti a ress a "zjevovani monster pod nohama a probihani skrz ostatni chary" neni na dennim poradku ale usmevnou nahodou jednou za tyden. Nas zatim vyvojari dost ignoruji.
    Aspon ze mi prave vysla X3 Albion Prelude :-).
  • ''JN wow je uber neprekonatelny klenot, ''
    Myslim ze jediny neprekonatelny klenot jsi tady ty.
  • Hloupost je neprekonana lidska vlastnost. A ne, nejsem torfan / hater, ani wowfan / hater.
  • Ty zmetku jeden swtor si neber do huby kdyz vo tom vic totalni hovno, blbe jeden zasranej!
  • No tak se nám to zas nepovedlo, další marný pokus? Kolik jich jetě bude?? tak to máme aion,warhammer,age of conan,lotro,swtor.. je toho hodne a vsechno je to jedno zklamani za druhym - nehratelny paskvily težce okopirovany zaklady wowka ktery ani poradne nefunguji. hraje to jen odpad mmo herni komunity ktere se svych perel drzi zuby nechty. JN wow je uber neprekonatelny klenot, ktery asi prekona sam az Blizzard svym novym zcela urcite revolucnim a vyborne hratelnym MMO. Nic jineho nema sanci, latka je moc vysoko.. ale at se snazej, treba z toho jednou vzejde neco co by se dalo zahrat na odreagovani se. Vivat WoW!
  • to ale neni zadnej fail. pujdes na predprodej do xzone, bude tam fronta a taky reknes, ze to xzone nezvladlo, ze to byl fail ? kdystepane kde se takovy lidi jako ty berou, to opravdu nechapu.
  • Jimei
    " ale ten kdo zkusí, pozná kvalitně zpracované MMo" takovej smysl pro humor jako máš ty bych chtěl mít taky naučíš mě to ?
  • WoW lovers se začínají čertit a pomlouvají... že by cítili ohrožení :P? SWtor je mmo které mě prostě donutilo si ho koupit... a koupě nelituji už od bety :) klidně tady nadávejte jak je to odfláklé nebo podobně ale ten kdo zkusí, pozná kvalitně zpracované MMo :) Czech alliance zdraví :)
  • A oba jsou teď pořádně nasraní!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit