Přejít na výpis diskuzí
Star Wars Galaxies k 15. prosinci 2011 - stav: VYPNUTO
18.12.2011 | Karel Drda
114 příspěvků
-
Ked chces byt troll, bud aspon kvalitny troll...
-
videl nekdo nekdy kvalitní konzoly ? jsou to jenom *** tak se vzpamatujte
-
Trojka kvalitní ? trojka byla jenom o tom jak Skywalker řešil svoje emo problémy
-
jo vy si kupujete tu kravinu jo? tak se nedivím že je tolik vymaštěných palic v ČR
-
Nahodou mne napr. sa paci aj nova trilogia. Uznaj ze trojka je kvalitna :D
-
Něco podobného očekávám do jednoho roku u Warhammer online.
-
Xeene :) Ty mi děláš radost, vidíš věci přesně jako já. Já jsem teda políben pouze WoW a RIFTem (od kterého jsem čekal, že bude jako WoW ve svě nejlepší době to jest TBC). Moje první kroky s EVE nepočítám.
Vždy jsem říkal, že WoW je jednoduchá hra pro malá děcka. Vždy mi to bylo opětováno s tím, že HC módy jsou HC a kolik, že jich mám udělaných apod. Ano HC mody jsou opravdu těžké, o tom žádná. ALE! Celá hra je zjednodušená "to the ground", český ekvivalent mě nenapadl. Dříve měl každý hráč jednu postavu se kterou se člověk zžil. Dnes? Milion altů, protože nic jiného se v té hře nedá dělat, jen dělat alty a chodit ty samé dungy ty samé raidy znova s jinou postavou. Dřív sis tu postavu vylepšoval "mazlil" si se sní. (Ano byli altholici, ale to nebyli raideři). Určitě víš co tím myslím:) A dalo by se pokračovat...
K tomu RIFTu, prvních několik měsíců super. WoW-like hra která je i tak trochu rozdílná. Farmení HC-dungů bylo na několik hodin. Pamatuju na dungy trvající 5 hodin! (Ve WoW nemyslitelné, co není pod 15 minut je "otrava", pamatuji tam, že jsem dělal power pully přes celej hc dung. Ze začátku Cata to nešlo, ale později taky.) Pak super Riad-rifty, raid úkoly a další. Ale s dalším patchy se to až příliš moc podobalo WoW, nerf vedle, nerfu HC dungy co jsem dřv chodil 5 hodin jsem teď chodil max 30 minut. Tam kde jsme chodili na dva PURE healery jsme teď dávali s jedním support healerem (předtím jsme většinu dungů chodili pure healer+support healer). Co mi hlavně vadilo bylo LFD. To jakmile bude mít hra končím s ní.
Takže nehraju ani jednu z těchto dvou her. Začínám si hrát s EVE online. A čekám jak bude vypadat GW2. Popřípadě zkusím SWTOR, ale po zkušenosti s RIFTem mu moc nevěřím. -
koukám no jméno jako reklama na kundovinu která nefunguje tak kdo má vymitej mozek?
-
a ne snad? jako co to má za význam že nekde chodí debilno se světelnýma mečema videl nekdo světelnej meč? je jenom z plastu tak se vzpamatujte
-
jo, ten pocit kdyz clovek poprve vylezl skoro nahy na Tatooine, celou galaxii pred sebou k prozkoumani, byl neopakovatelny, stejne jako kdyz jsem poprve potkal jedie, jak na pisecne dune svadi boj na zivot a na smrt se dvema bounty huntery :)
-
asi budu muset zacit studovat lidsky mozek, protoze me opravdu zajima, jak clovek muze mit takovyhle myslenkovy pochody. Kde se mu v tom mozku bere takovej nesmyslnej a naprosto sracickoidni nazor. Ma nejaky nador, nebo se tak narodil ? Opravdu me to zajima, odkud se lidi s tema jejich viditelne nesmyslnejma nazorama berou.
apropo: plastelinova hruza do wowka daleko ? pravdepodobne ti to asi nefunguje, tak jsi umyslne vetu zamenil, pricemz mela znit "wowko ma do te "plastelinove hruzy" daleko". Pokud uz srovnavas, bylo by dobre si uvedomit a podivat se, ze wowko je plastelinova hruza 1.0 a swtor je plastelinova hruza 2.0 -
pamatam sa ze ked som to prvykrat dostal do ruky tak som hral nonstop 12 hodin :D
-
:D Už několik let funguje relativně propracovana komunita kolem EMULATORU SWG :)
-
Ale oni to lidi hráli blbečku!
-
výstižný obrázek *1*
-
nebrecte furt kvuli tyhle kktie omg a radsi si zvyknete ze kdyz nekdo neco nehraje tak vam nikdo nebude zadarmo platit servery !
-
Souhlas! Co se týče mého názoru ohledně grafiky, tak tahle plastelínová hrůza má i do WoWka daleko. Nechápu, jak tohle dnes ještě může někdo vydat. Co se týče hry samotné, tak po vystřízlivění tu stejně zůstanou jen fandové KOTORu a zbytek se vrátí na WoW a jiné hry.
-
z bláta do louže :P
-
a co třeba licence, kterou by museli vývojáři pořád platit. přitom by pak ze hry neměli vůbec žádný zisk
-
jestli jsi videl jen ty nove dily, tak se moc nedivim, ale spis jsi jen debilni troll :)