Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • he he .. to video mě úplně uzemnilo :-)
    no jo ... star wars je americká pohádka
  • Musim soühlasit s Petrem, hraju od patku a je to des. Totalni, ale totalni koridor. Navic neskutecne dlouhy, takze voc casu stravite pobihanim nez plnenim questu. Navic vsechny questy jsou o tom, nekam jit a cestou postrilet vse, co se hybe. A jako bonus je postrilet toho jeste vic. Jsem na lvl 15 a zabil jsem snad pres tisic neustale se respawnujich NPC. Opravdu jsem cekal vic.
  • walltar
    Tak na pochopení tohohle postu mám už asi malou mozkovou kapacitu.
  • Tak komunita byla posbírána za roky provozu, jedinečného projektu . Zabili ji až ty dva velké patche. To nic nemění na tom, že se z toho postupem času zase stala výborná hra. Jenže s tím jak to SOE propagovalo a s negativní reklamou jakou si hra upgradem udělala nebyla šance se vrátit do starých kolejí, kromě toho někdy v té době přišlo wow, což byl poslední hřebík do rakve. Ultima je zatím nepřekonaná a nedoceněná hra se kterou se nemůže nic srovnávat.
  • jdi se lecit...vzdyt je to sci-fi. Vymytej mozek mas asi ty
  • no jasný no ale hra typu fps a TP je velkej rozdíl a u typu third je práve blbost star wars řeknete co je na týto hře dobrýho chápete tu poctatu té hry nikdy nic takovýho neexistovalo a nikdy existovat nebude vůbec nechápete jak vám vymívaj mozky ale to už nepochopíte protože kdo hrál tuhle hru tak ten už to nepochopí
  • Problém není v tom, že by originální MMO nikdo nehrál, problém je v tom, že si to myslí vydavatelé. Každé nové MMORPG je jenom kopie WOW a jako taková nemůže uspět. Ti, kteří hrajou WoW, u něho zůstanou, protože nová hra bude těžko zpracovaná líp než hra, na kterou 7 let vychází patche, navíc by přišli o své postavy. Naopak lidi, které WoW nikdy nezaujal (jako já), nemají důvod hru ani zkoušet, pokud je to to samé. Podobně jsou na tom i současné FPS, kde se všechno upravuje podle CoD, protože je nejúspěšnější, ale ve výsledku je to jen nudná blbost.
  • walltar
    A co má za význam když někdo někde chodí v normálním mečem nebo pistolí .... vdyť vám dětem taky pujčí jenom plastové.
  • walltar
    No jo ta komunita tam byla proto jaká to byla hra pre-NGE .... potom z toho udělali něco co vetšina z těch lidí nechtěla hrát. Ale i pre-NGE a pre-CU mělo svoje chyby. Ta hra nikdy nebyla dokonalá, ale byla jiná a to bylo co lidi táhlo. Stejně jak dodnes lidi hrají Ultimu online ... prostěje to něco jiného než styl MMO které nastoupili po ní, jako například everqest.
  • walltar
    Jo taky si někdy říkám kolik hňupů, imbecilů a debilů se tady vyskytuje ..... Ale aspoň si nepřipadáš tak osaměle. *3*
  • pardon *sliby
  • presne tak, fail nejhrubsiho zrna, akorat to lidi utvrdi v tom ze maji zustat ve wowku a kaslat na nejaky slibi, haleluja blizzarde, mas to pojisteny na dalsi petiletku...
  • Doufám, že SWTORu to nebude trvat tak dlouho.
  • To je vtipné pretože žiadny taký quest tam nebol. Vždy to bola iba doplňujúca úloha, za ktorú si dostal nejaké XP navyše. Takže buď si sprostý alebo si to ani nehral.
  • Jo, prestav si ze nekdo zacal hrat na uplne prazdnym serveru 13tyho a bim dneska hodinu cekacka. Clearly his fault. Druha vec je ze 20. se to narve lidma uplne fest.
  • když se připojuješ jak chvist na jeblej server tak se nediv, na jiných nečekáš nic
  • swtor je taky jenom boom velke slova ale tahle hra urcite nebu uspesna hral sem betu a musim rict ze je hra absolutne nudna samy questy typu prines a zabij 15x potrvor a jeste jsou tam ty rozhovory ala mass effect ale ty jsou uplne onicem protoze skoro kazde npc mela furt ty same kraviny a jenom to odklikavani zdrzuje par mesicu po start uto zacne ztracet lidi jako u (Star trek online-age of connan atd)
  • Jimei
    tohle není trolling... 3trojku krásne vystihuje tohle video :http://www.youtube.com/watch?v=XSfuaGNyHV4
  • Start SWTOR je zatim jeden velkej fail. Fronty klidne na nekolik hodin, vetsina serveru plna. Pokud nekdo ted premysli zacit hrat, tak nejlepsi bude pockat az po vanocich.
  • Já vím, jeden z nich jsem svého času testoval. Nicméně si myslím, že všem by prospělo kdyby unikla jedna z posledních verzí a ne ta na které se jelo před časem (pre-NGE), protože ke konci svého cyklu už to byla slušně odladěná hra, bohužel už bez té původní komunity.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit