Přejít na výpis diskuzí
Star Wars: Old Republic nabrala díky F2P 2 miliony hráčů
22.3.2013 | Adam Homola
75 příspěvků
-
Jako preferred máš limit na 350k, kam se vejde většina unlocků. Můžeš mít samozřejmě i víc peněz, když je ukládáš v nějakejch likvidních předmětech. Když se blížím hornímu limitu, tak si prostě nakoupím nějakej unlock třeba za 100k, kterej mi sedí v inventáři a slouží jako uchovatel hodnoty. Kdyby mi peníze scházely, můžu ho kdykoli prodat, případně balíček třeba osmi podobnejch unlocků použít při koupi nějakýho dražšího předmětu (to chce ovšem mít po ruce nějakýho suba, kterej to zprostředkuje).
Samozřejmě pokud nakupuješ high level gear přes GTN, tak to samo o sobě spolkne spoustu peněz. Pokud ho ale postupně nabíráš přes HM flashpointy a ostatní endgame obsah, nemáš moc za co utrácet a peněz máš vždycky dost a dost. -
Až na to, že i kredity máš omezeny jestli si dobře pamatuji cca 250k... a já denně vydělal klidně i přes 500k a všechno to šlo do oběhu za mody, armoring, hit atd... sem tam sem koupil masku ravena či darth nihiluse a to jsou výdaje hodně přes mega čili rozhodně jsem nešetřil. Čili jak říkám na 50ce je to nehratelné pro mě.
-
Co je to za volovinu? Přechodem na f2p přece nikdo nijak neutrpěl. Subscribeři maj dál přístup ke všemu, akorát přibyla možnost limitovanýho hraní pro neplatící hráče, což dřív nebylo možný. Tvoje naříkání nad tím, že najednou musíš platit za něco, co dříve byla samozřejmost, je naprosto mimo mísu. Ten závěr příspěvku už je úplně za hranicí příčetnosti...
Navíc i platící hráči těží z vyšší populace serverů, snáz naleznou grupu pro FP či heroic mise, GTN je živější apod. -
mozno miliony novych hracov ano , ale urcite ani polovica s toho to nevydrzala dlho hrat, ja to uz cely rok prechadzam s kamosom sme na leveli 35 cca az 40 , za jedia a za sitha ...
je to utrpenie hrat ..a hlavne sam ... ten stereotip , na nervy iduce respawny nepriatela ktoreho sme zabili pred 10 sekundami , ako musi to byt je to MMO ale ne tak moc do oci bijuce
a vela hracov s ktorymi som zacinal to vzdali, je to dobre mmo rpg, velky svet vela planet, no odkedy je to FREEEE TO PLAAY je to BLBOST , kazdu malickost aby som si platil co kedysi bola samozrejmost, nehral som to asi 3 mesiace ale tipujem ze su platene uz aj prechody na ine planety, a kazdych 100 metrov chodenia 10 € ... a kto za to moze .. EA !! ! ! -
jasne tak velke to nebude..+ 5 lvl,naka nova lokace,snad 2 flashpointy a 1 op.Samozrejme zadne vetsi zmeny nelze ocekavat
-
o barvení apod. nejde, ale když si například nemůžeš ani posílat poštu, profese ti jsou k ničemu a ještě ke všemu ti všude pořád něco vyskakuje, aby jsi si to koupil, tak to opravdu začne štvát ( mě osobně už po hodině hraní)
-
Jako padesátka už jsi měl určitě dost kreditů, aby sis nakoupil unlocky na GTN:). Bejval jsem sub a s f2p jsem se ke hře vrátil. Coby preferred hráč jsem si prošel příběh imperial agenta a nic moc mě nikde neomezovalo. Pár unlocků jsem si nakoupil za cartel coins, co jsem dostal za předchozí subscription, pár unlocků jsem si koupil za kredity na GTN a pohoda.
Na padesátce ti stačí udělat si pár dailies na Ilum či Black Hole a z GTN si můžeš koupit unlock crafting skillů, kosmetický unlocky, inventory sloty apod. Navíc to můžeš kupovat i low level altům. -
Myslíš KotOR, kde bylo loadingů mnohem a mnohem víc a velikost planet byla asi tak desetinová?:)
Jako taky bych bral spíš singlový RPG, ale nadávat na loadingy či velikost planet a pak psát o KotORu to mi přijde poněkud podivný:). -
na vyrazny zmeny s datadiskem bych moc nespolihal, vzhledem k tomu ze v preorderu stal 10 dolacu, coz je daleko pod budgetovou cenou tak bych rekl ze to je trosku vetsi obsahovy update nez neco co ti zasadne rozsiri hru jako jsou datadisky k wowku (bez ohledu na jejich kvalitu co se endgame contentu tyce)
-
Pokud jsi DPS, tak to trvá dlouho, healer či tank to má výrazně snazší. Taky samozřejmě záleží na čase a na typu FP. Nejmíň lidí hraje takový ty FP kolem 20. a 30. levelu, pokud jsi na padesátce a hledáš heroic FP, obvykle to jde celkem rychle i v blbejch hodinách.
-
Jestli z těch dvou milionů hráčů zůstane po pár týdnech či měsíci čtvrtina, bude to moc....tohle je jen číslo říkající, že se tam x lidí loglo nakonec....pro staré hráče, kterým za to nestojí to platit, ti se nikdy nevárít, největší srdcaři, co neřeší peníze, těm je to fuk, a noví hráči si to nachvíli zahrají, pak to pokračuje podle toho, jaké mají zkušenosti a jak moc jsou sw fans a mají zápal....v této podobě F2P SWTOR nebude mít nikdy dlouhé trvání....
a co se oprav týče, nic se nestalo a nezměnilo, nejhorší a nejotravnější bugy zůstávají a ani se o nich nemluví natožpak aby se odpovídalo na forech nebo ve hře na tickety....EA rulez, ždíméc! -
Jednoznacne f2p hru vyrazne ozivilo-servery jsou narvane lidma..za rok uz stihli dodelat nejaky ten 50 lvl content (section x ,black hole)motivuji hrace k dasimu postupu (grp finder-odmeny).Mno rozhodne budu pokracovat-uvidime co prinese 1. ,datadisk, v nejblizsi dobe
f2p bych jako sub nehral ale moc nechapu na co si lidi stezuji-jasne je tam par blbych omezeni ale snad zadna podobna hra vam nedovoli ,zadarmo, projit na 50 lvl,vsechny lokace,questy - 2 postavy.F2p jsem vzdycky bral jako ochutnavku - rozdil mezi platicimi hraci musi byt zasadni a ne ze platici hrac si bude moct obarvit armour a mit 2 pety.Pokud tu hru chci hrat tak si zaplatim,300,- mesicne mi nejak moc opravdu neprijde,kdyz za obed dam kilo -
samozrejme je to hodne o tomhle-tank neceka vubec,healer 10 minut
-
jasne ti rozumim..ale free hraci maji vpodstate to same co bylo po spusteni hry a dalsi 3 mesice potom pro vsechny-beh 15 lvl,mount 25 lvl,nebylo zadne barveni equipu,cosmetics,peti atd..jasne omezeni na fp nebylo ale tj logicke
-
Přesně tak - free to play je v podstatě rozšířené demo, které prostě hráči nenabídne všechny možnosti. A upřímně, těch 12 EUR nebo kolik to je, za hru s plnohodnotným příběhem, se prostě dá oželet.
-
A korunu vsemu teto hre dal neustalej loading + velikost pidiplanet ... skoda ze radeji neudelali pokracovani KOTORu opravdu skoda
-
No já to vyzkoušel jako 50ka s 146/150 level eq a nestačil jsem se divit. Ani barvu jsem nemohl sjednotit .) Ne děkuji raději zaplatím...
-
Já bych to neviděl tak černě. Myslím, že SWTOR v základu f2p hrou v podstatě nejsou. Nakonec primárně nebyla k tomuto způsobu provozu hra ani vyvíjena.
Na mě osobně to spíš působí tak,že f2p je zde určitým doplňkem, který se dá skvěle využít k ochutnání a pak je to na mě jestli si zaplaím pár stovek měsíčně a nebo budu hrát a platit formou mikrotransakcí. Na rozdíl od jiných f2p modelů se mi líbí ta možnost výběru. A pravidelné placení zde výjde mnohem levněji, než u leckterých spíš "fee to pay" modelů, kde jsou z Vás schopni během půl roku vytahat velké množství peněz. -
http://www.swgemu.com/forums/index.php stale tu ta moznost je x) co jsem cetl tak jim to asi bezi pekne
-
Jo to určitě ne ... když to porovnám s pre NGE Star Wars Galaxies tak to byla spíš urážka, než MMO.