Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dal jsem tomu pár dní, ale přes ty klacky, které mi naházeli pod nohy jsem se prostě už dál nemohl ani hnout, takže smůla pánové z EA. Jestli chcete lidi nalákat, tak jim nejprve musíte něco dobrého dát a pak jim to vzít *1* a ne naopak, Nedát nic a i to nic vzít *15*
  • Jo take jsem si tech uvozovek potom vsiml.
    No nicmene se shodneme, ze tahle radoby MMO radeji ani nemela vubec vychazet.
  • walltar
    Šak proto sem to MMO dal do úvozovek. *1*

Já pořád říkám, že si tu MMO část hry měli odpustit a měli radši udělat pořádného nástupce kotoru.
  • tak to bude ono :)
  • ako tank menej nez 5 minut cakania, ale ked idem dakedy s dps charom do flashpoint group finder tak cakam aj viac ako 30 min. a to casto
  • No,ale potom tahle hra dle tve teze neni MMO ale singl.
  • Tak zalezi jakovy herni model f2p pouzijes, pokud to je model, kde hraci si kupuji jen ruzne monty, popr veci z estetickeho hlediska ... ktere nikterak nedelaji rozdily mezi hraci a nebrani v plynulosti hrani, pak je vse ok.
    Jenomze pak zde mas model ala EA, kde samotna podstata tohdle modelu je spatna, jelikoz bez placeni, hrac ma takove omezeni hry, ktere vyusti bud - zacne platit, anebo s hrou skonci, protoze tento model defakto popira moznost si hru uzit a ze hry dela peklo. A tohle je nastaveno v SWTOR.
  • nie
  • walltar
    Podle mě to zahrání příběhu v téhle "MMO" bohatě stačí ... ono tam potom stejně není co dělat.
  • ja myslim ze zahrat si zadara pribeh je celkem dost navic spousta veci se da otevrit za herni menu zas nevim co by lidi zadarmo chteli :) nadruhou stranu musim priznat ze sam bych to asi jako free hrac nehral
  • Rhulad
    Obdivuji všechny, kdo hraji F2P model. Vyzkoušel jsem bezplatný model asi půl dne a to mi stačilo. Opravdu pokud to chcete hrát tak si to stejně zaplatíte.
  • f2p v podani EA v SWTOR nejvetsi sh*t co kdy herni komunita spatrila, zminovanych 2 mil. hracu. Asi mysleli hrace, kteri si chteji zadara zahrat pribeh do 50 lvl a posleze mohou bez poplatku akorat stat na fleetu a cucet do zdi, jelikoz nic jineho v teto radoby f2p hre bez penez nejde delat.
  • tak ruzove to neni nekdy clovek ceka i 30 min na slozeni party na flashpoint pres group finder
  • Tak dá se předpokládat že to jen ne zkouší,pokud se nemyslím je stále nutné mít zakoupenou hru.
  • KIMCID
    rozumnej tah

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit