Přejít na výpis diskuzí
StarCraft II: Heart of the Swarm je z 99 procent hotov
16.6.2012 | Adam Homola
109 příspěvků
-
samotný gameplay SC vychází z deskovejch her (počítání statistik figurek), v tomhle je jediný přemožitel SC snad jedině warcraft III :-) Hra za tisícovku a nabídla kampan na .... no hrál jsem ji na vyšší obtížnost a vydržela mi cca 20 hodin. Pokud heart of swam nabídne to samé, rád si ji zas koupím. U téhle hry jsem se doopravdy bavil, co že moc současným hrám nevede. v RTS žánrů už vůbec ne.
nelíbí = nehrajte, SC určitě neovlivní herní scénu tak, jako CoDy -
Olololol. Třesky plesky kecy. Obecná udělanost z SC2 je stejně jenom proto, že Supreme Commander 2 stál za tkaničky u starých bot, jinak bychom tu viděli trochu jiný článek.
-
Hotové to bylo už při vydání Terranu. :-P Ono je fakt strasne tezke u strategie udelat z kampane na 10 hodin kampan na 20 30 40 50 60....hodin.
-
Opakuji, že nehodnotím příběhovou linku, ale desing jednotlivých misí kampaně. O velkohubých a nenaplněných slibech Blizzardu, jak bude kampaň nelineární v závislosti na výběru mise, ani nemluvě.
O tom jestli jsem hrál SC1 nebo o mém vkusu, víš prd, tak se prosím zdrž komentářů v tomhle směru.... -
až na občasné hraní W40K není nic z toho skutečností
-
Vyzněla by snad kampaň nějak jinak při vyšší obtížnosti, kromě délky hraní? Cítit uspokojení ze svého stylu hraní nemá nic společného s desingem jednotlivých misí kampaně. Není to třeba jako v RPG kdy si prozkoumáním dungeonu, který nesouvisí s dějovou linkou, prodloužím hrací dobu, ještě se odměním expy a na jeho konci narazím na nějakou odměnu.
-
Smejki, jsi ten Hradecak co hraje Warhammer 40k?
-
dejá vu. O_o
nebavili jsme se o tomhle minule opět my dva? tvoje argumentace je každopádně stejná. Oficiálními vyjádřeními jsou jen slova tvůrců nebo tiskové zprávy společnosti. NEjsou jimi domněnky novinářů, ani data vydání v obchodech. U HotS, co já vím, od začátku visí blizzardovské "when it's done" a nic víc. -
Kolik prosím vydal Blizzard od tohoto spojení her? Když tedy pominu, že vlastně o žádné spojení nejde, alespoň ne, co se týče vývoje, obě společnosti vyvýjejí odděleně a nezávisle na sobě. Kolik her vydal Activision? Díky předem za info.
-
nemyslím, že by se nutně posunul dál obecně, jen se vyskytly i nové formy RTS. Což je snad ve výsledku fajn, ne? Žánr je bohatší a je z čeho vybírat.
-
jediné počty, které jsem uvedl, jsou 29, 30, resp. 3*10. příště se ptej lépe, pokud mám chápat, co máš na mysli. Mluvíme-li tedy o obsahu celkovém, budu rád, když mi řekneš, co je tím stěžejním obsahem a rád se i nechám přesvědčit, že je na něj SC2 chudý absolutně i relativně. To ale budeš muset opustit cestu verbálních úšklebků a začít argumentovat s použitím faktů.
-
oprava: ty znas nejakou RTS z posledni doby? ;)
-
A ty znáš nějakou RTS z poslední doby, kde je tak vybalancovaný multiplayer jako ve SC2, že lze hrát na profi úrovni? Pokud ne, tak tu netvrď, že se něco někam posunulo pls.
-
pocet obsahu = pocet map ???
zajimave uvazovani -
já třeba hraji výhradně strategií a vyjít SC pře deseti lety neváhal bych,ale teď už je to jen takové retro, žánr strageí se od doby klikacěk podobného ražení prostě posunul mnohem dál
-
To je zase inteligentni diskuse tady. Koho to nebavi, at to nehraje. V danem zanru nic lepsiho neni, tudiz pokud nekoho nebavi SC2, nebavi ho ani samotny zanr. Potom absolutne nechapu, proc ztraci cas prispivanim do tehle diskuse. A argumenty o rozdeleni jedne hry na tri jsou naprosto mimo misu. Existuje spousta vynikajicich her s podstatne omezenejsim obsahem/kratsi herni dobou, nez je byt jen single cast prvni casti SC2.
Tuhle jsem treba dohral Maxe Payna 3. Hra to je perfektni, ale urcite mi to netrvalo tak dlouho jako single SC2. O multaku nemluve. Je to asi jen prosta potreba neco neustale kritizovat. Tak bezte kritizovat sra*ky, ne jednu z nejlepsich her poslednich let. -
hral si multak? s "klik klik" se moc daleko nedostanes.. nebo jsi to snad ukradl? ;)
-
souhlas
-
aha dneska se klik klik hře říká strategie to potom jo.
fanoušci blizsr*če zase prskaj -
Tak nevím jestli sem ten článek nečetl tady, ale před vydáním SC2 o tom někde psali. jinak chvíli po vydání první části, už v některých online obchodech měly datum předpokládaného vydání dalšího dílu na další rok. Navíc jestli tebe překvapuje, že blizzard oddaluje vydání nějaké hry, tak mě těžko překvapí, že o takovéto věci si nikdy předtím neslyšel.