Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    posunu kameru

|    |
     |    |
     o   o
      \o/
        |
       /\
  • smejki
    přetvoříme kampaň z WoL z 30(29) misí za terrany na 3*10 misí za každou rasu a zrušíme podtitul WoL.
    S 30 misema z HotS uděláme to samé a přejmenujeme to na SC3. To by vám "hurr durrr trši chry mýsto jedný! šok!!!!!!" kňourům zavřelo pusu? Vsadím boty že jo.

SC2: WoL nabízí stejné, ba větší, množství obsahu než základní SC1 a než kdejaká strategie. Navíc pomíjíš prohlášení Blizzu, že HotS a LotV, tedy datadisky, budou jako datadisky i oceněny. 20-30 vočí? nikdo zatím neví. není to však ani jistota.
  • Nevím proč, ale i přes to, že je to podobný styl jako u CoD (každý rok pokračování s minimálními úpravami za stejné prachy), tak mi přijde, že SC za to stojí.
  • to je pekna blbost co jsi prave napsal, kolik ti je, 5 let? :D
  • A teď mi dej svoji peněženku... *4*
  • Vy dva jste krásný příklad toho, že lidská hloupost je zcela univerzální. *7*
  • že je to dětinská rádoby drsná nuda se směšnou kampaní a nudným stylem hry. Todle není RTS
  • tak to mas 3x plnohodnotnou novou kampan s herni dobou okolo 30 hodin, challenge, mody a stovky hodin srandy v multiplayeru.. me osobne to neprijde tak hrozne :)
  • Neslibovali, ze to bude formou datadisku? Tzn cca 700 za zergy a potatossy?
  • a cim presne bol SCII fail?
    ze mal jednu z najprepracovanejsich single kampani z rts vobec?
    ze nemal nabuchanu 3d grafiku s mrte efektami?
    ze multak ostal verny originalu?
    ze ma miliony fanusikov?
    ze nanho konstatne vychadzju patche?

ps. kupil si si originalku alebo tak usudzujes z dema alebo warez verzie?
  • Kr.Pa
    hodne najivni pocit
    po kampani z Homeworld 1 mam super pocit i ted, rok a pul po dohrani
  • Kr.Pa
    cena SCII 1300 x 3 = 3900 Kč, fakt skvele
  • a ted ještě dva roky testovat :D
  • Ty si takový dement, že nedokážeš konstruktivně reagovat na to co napsal, tak začneš plkat ho\/na o jeho narodnosti a avataru? To se od primitiva ale dá čekat, že?
  • Slovaci tady lezou a buzeruji (ne vsichni) na ceskych strankach protoze nemaj zadne kvalitni slovenske weby
  • Takze v roce 2015 se mame na co tesit.:-)
  • ohoh primitivní přesně jak se od fanouška blizsr*č dalo čekat, no očividně se ti z vysedávání (a flákání) v kabině autobusu zapařil mozek. Mno měl bys jít na vzduch a možná přifouknout kola, kvalita MHD stojí za ho*no.
    PS odky lezou slováci na český ČESKÝ server o hrách já taky na váš sector nebo jak se ten šit menuje nechodím
  • autobusar
    Strasny fail bolo to, ze jej doktor uz v 1. mesiaci tehotenstva vravel ze z toho vyrastie dement, ale ona na interupciu nechcela mysliet.
  • autobusar
    http://www.youtube.com/watch?v=mS8eipuXYWg
  • No a já myslel že po tom failu ze Starcraft II už nic dalšího nevydaj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit