Přejít na výpis diskuzí
StarCraft II: Heart of the Swarm je z 99 procent hotov
16.6.2012 | Adam Homola
109 příspěvků
-
ta zdání se mi moc líbí. mohu poprosit o oficiální prohlášení, že jednotlivé kusy SC2 měly vycházet každý rok? to už vůbec nemluvím o tom, že se tento (podle mě neexistující) plán neplní, anžto rozestup mezi WoL a HotS je už teď skoro dva roky a to se stále neví, kdy HotS vyjde.
-
píšu "možná", což v kontextu znamená "cca" příp. "s určitou nejistotou".
jinak samozřejmě
error37: argument not found -
No tak SC 2 rozdělen na 3 části a každá podle plánu měla vyjít každý rok, mi přijde dost podobné jako politika CoD. Jen mi zdá, že od spojení Blizzardu s ActivistSun se čím dál víc ztrácí rozdíl mezi těmito firmami.
-
z druhého článku levého palce pravé nohy, když to vědět přesně. tedy... jen ty mise v HotS, kde věštím na základě zkušenosti. WoL jsem zaokrouhlil z 29 na 30.
-
Podle mě mu bude o dost víc jak 5, ale mentálně by to mohlo sedět...
-
true story
-
celkem je slabe slovo
-
ale tak to neni chyba sc 2 .) budme radi, ze aspon blizz do toho de a navic se tomu i dost venuje. no uvidime co bioware generals za dva roky
-
multak je skvely, a dokazuje to to, ze se mu v esportu dari a velke turnaje jsou pravidelne. i korejci pomalisku prechazeji z broodwaru, coz uz neco znamena. a na to ze singl zde hraje asi tak stejnou roli jako u battlefieldu nebyl zas az tak spatny.
-
no zase kolem kazde hry se netoci esport
-
ten pocet obsahu sis vytahl z prstu ??
-
za posledni dekadu ?? haha
-
ale zas, pitomoučkej je
-
GGG zajimalo by me jaka hra teda pro tebe neni fail ? Starcraft je rozhodne jedna z nejlepsich strategii co jsem hral a myslim ze nehovorim pouze za sebe, je uzasne co se clovek v techto komentarich nedocte...
-
Stupidni pribeh ? To ses asi posral v kine spis ty ne ?
-
není. Kdyby bylo tak hraju tudle blbost
-
FAkt ti přijde, že StarCraft vycházel každej rok?
-
NEjlepší je mrtvej WiC, nebo CofH...i když rochu jinej styl hraní to je
-
ta kampaň má při normálním hraní asi 16-18 hodin. skirmish vypadá trošku jinak. co trošku, zásadně - skirmish zpravidla neobsahuje dialogy, speciální pravidla a podmínky boje. K tomu je potřeba dodat, že žádné dvě mise ze SC2:WoL kampaně nejsou dělané podle shodného mustru. jinak ano, logicky, tyhle mise jsou poslepované příběhem. A ano, souhlasím, že je ten příběh v zásadě stupidní. Ale to byl vždy. Buď jak buď, SC2 je nejlepší strategie svého druhu za poslední.. možná i dekádu.
-
LOOOOOOL kampan z 30 hodinama ???? ses posral v kině *1* *1* *1*
pár skirmish map slepenejch stupidním příběhem za full cenu si muzou strcit do špic