Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Neumíš psát, že máš pokaždé double post? A medaili jsem dostal a k tomu i portréty, takže netřeba dalších:)
  • Kr.Pa
    Ok, proc tu nejde smazat clanek, kdyz to udela double post.
  • Kr.Pa
    No to ses uplne bozi ze je mas zahrane na brutal, za to dostanes medaily.
  • Kr.Pa záchrana světa je i ve Witcherovi 3 *3*
  • Berte můj komentář jen jako subjektivní hodnocení.
    Hrál jsem všechny Starcrafty, musím přiznat, že nemám rád zergy a hraju hlavně kvůli kampani - zajímá mě příběh. Ten mě v LoTV docela potěšil, přestože by předvídatelný. Těšil jsem se na hru za protossy, o to víc mě zklamala poslední mise v epilogu (který mě zklamal celkově pro svou křečovitost a zbytečné protahování, o prapodivném zakončení ve filmečku na konci nemluvě), kdy jsem byl nucen hrát za zergy (už jsem zmínil, že je fakt nemusím? *16* ).
    Celkově ve mě LoTV hlavně epilogem zanechává spíš smíšené než vyloženě pozitivní dojmy a nejlepším dílem tak pro mě zůstává Wings of Liberty.
    Ale jak už jsem psal nahoře, je to jen můj subjektivní názor, přeju všem příjemnou pařbu *3* .
  • hm, si proste deb*l a zasiras diskuzi svejma hovnama...
  • pro-gaming neprobíhá jen na turnajích ;) jak jistě nevíš, tak starcraft má v multiplayeru žebříčky rozdělené na ligy podle schopností hráčů... pokud by hra neměla stejné pravidla pro všechny, tak by se pak do GrandMaster ligy, mohl dostat každej jouda a tím by byla tato i všechny ostatní ligy značně zdiskreditované ;)

co se týká 4K monitorů, tak zrovna můj spoluhráč jej během domácích zápasů používá, což mu ovšem zrovna ve starcrafu nepřináší žádnou herní výhodu...
  • Veskoslav
    Mě řešíš s +-? Počkej 10 minut a budeš mít plusek 60:-D A kampaně jsou jenom 3;) Epilog a prolog u VoTL se počítají do kampaně za Tosse.

A pokud jsme u té obtížnosti, tak mám jak WoL, tak HoTS na Brutal a toto je zcela jiné kafe.
  • Kr.Pa
    .
  • Kr.Pa
    Tak me never, mam na hard vsechny 4 kampane a ta WoL byla ze vsech nejtezsi. Hned prvni koment po tem mem byl tvuj a ty minuska a pluska u sebe. Jiny nez tvuj nazor je asi nepripustny co?
  • u strategii uz tak bejva, ze prumernej hrac v mp si povodi jakoukoliv ai v sp s prstem v nose
  • Veskoslav
    Jo? Já jsem tedy neměl žádnou slevu na první "datadisk" jako majitel plné hry. Nebo jak jsi to myslel? A Blizzard vlezkoprdelka? Promiň, ale moc ti nežeru, že jsi to projel na hard a tvrdíš, že je to lehké;)
  • Kr.Pa
    Ah, blizzard vlezdoprdelka. Projel sem to na normal i hard. CD projekt takove slevy dava mimochodem.
  • Veskoslav
    Pokud máš obtížnost slabou, tak si zapni něco jiného než normal/easy;) Mimoto, ty jsi někdy viděl slevu na nový datadisk pro vlastníky předchozí hry u nějaké společnosti? A nebavíme se o Director Cutech.
  • Kr.Pa
    Kampan: 7/10 Nebyla nijak vyjimecna. Pribeh o zachraně sveta je proflakly a navic to hledani spojencu (stejne nalinkovane jako Mass efekt nebo Dragon Age). Pouzivani Spearu proflakle z CaC her a BftME. Obtiznost byla opet slaba. Vyber jednotek byl pestry a i napln misi. Chybeli me nejake mise s rozhodnutim na kterou stranu se pridat.

Epilog: 5/10 Slabota. Cekal jsem nejake velke finale a zaverecni film byl ubohy s otevrenym koncem. Aspon si clovek zahral za kazdou rasu ale i tak nemohl pouzit ty nove jednotky.

Multak: 9/10 Tady neni o cem debatovat. Stejne je to asi jedina progamingova strategie. Jen by mohli trochu poladit Matchmaking.

Novinky: 7/10 Mohli zprehlednit profil. Stale tam chybi spousta veci (napr skiny maji volne pole) a archiv mohli udelat u vsech kampani jako ve LotV. Velmi me potesil Coop, ze si toho blizzard vsimnul po 10 letech.

Nakup tohoto datacu se oplati jen pri hrani coop a kampane. Na MP je to sakra drahe. Cekal jsem nejakou slevu pro vlastniky predchozich datacu, ale vlastne blizzard. Celkove hodnoceni tedy 7/10 po 2x odehrani obou kampani, 3 coop misi a 10 MP bitev. WoL je nejlepsi cast, co se tyce obtiznosti, kampane a mp vzhledem k cene.
  • Kr.Pa
    .
  • nevšímejte si mě, jen kecám kraviny a léčím si komplexy z mého malinkatého přirození. *9*
  • Veskoslav
    Tak při nejhorším jsi vždycky bronze:-D
  • Nemôžem si pomôcť mne sa kampaň vo všetkých troch SC II hrách páčila rovnako :) možno hots sa mu kvôli zaujímavým postavám lúbila najviac, v multiplayeri som noob takže tam ma vypráši aj nejaký bronze hero :D
  • Ptam se redakce proc tu trpi troly? Cenzor vecne radi jako ruka satanova ale nicnerikajiciho maxe nachazim pořád.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit