Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co jsi ty? Projizdim diskuzi a jefiny, kdo je tu opet mimo jsi ty haha a max...
  • ale no tak, pravidelne preházení statu a schopností všem jednotkam jednou za čas, aka ješte po 20 letech hledáme ten správny balanc, 1-2 nove jednotky pro každou rasu a k tomu kampaň. Snad neni treba vysvetlovat že kampan v RTS spíchne každej moder za mesic. to vše za lidovych 30€. i když abych jim nekrivdil maji hezky filmečky
  • Osviceny
    A teď je tu drsňák ...
  • tak hlavne že si to umiš oduvodnit a jsi spokojeny... treba argument o 4k monitorech v progamingu. lol to si jako na soutež prinesu svoje vlastni 3 monitory? další veci ani nebudu rozebírat už jsem to psal mnohokrát a jen bych se opakoval
  • Veskoslav
    Mohli by jste si s haha podat ruce a jít do prd*le?
  • jde vidět že o tom víš prd... SC2 je především pro-gamingová záležitost a od toho se vše odvíjí.. zoomovaní má limit, aby nebyl zádný z hráču zvýhodněn a třeba na 4K monitorech snadno nesledoval půl mapy... grafika je dostatečná a na příklad při hře 2vs2 kdy se střetnou 4 plné armady, dokáže hra výkonově potrápit i nadupanej počítač(proto většina profíku hraje na nejnižší detaily...)

zastaralé mechanizmy? a v čem? ovládání, jednotky i vybalancovaní jednotlivých stran, je výsledkem mnoha let tweakování a testování miliony hráčů v plném provozu... těžko najdeš v tomhle ohledu lépe odladěnou klasickou realtime strategii...
  • Osviceny
    Teď má slovo Veskoslávek chudinka
  • Blue.Shark
    Paráda. Líbí se mi, jak se Blizzard stará o svoje hry.
  • jo takhle, díky za osvětlení
  • Spades
    0.
  • Spades
    Jen když jeden z vás bude mít LotV.
    On měl HotS jednotky, protože byl v partě s tebou.
  • aha já jen že jsme teď hráli s kamarádem (on měl tu free verzi) a měl tam normálně i jednotky z HOTS, tak jestli to nebude platit i pro Legacy of the Void
  • Já se musím Adama zastat. Jeho entuziasmus je nakažlivej, gamesplaye s ním jsou výborný. Podobnej zápal pro věc má třeba Červ a taky to není na škodu. Naopak pokládám za plus, když je do hry autor zdravě zažranej a recenzi nepíše podle krabice... Tohle osočování z podjatosti už mi přijde trapný...
  • nightborne
    sám seš ždímačka
  • to si ješte plaval tatovy v koulích
  • čili ždímačka
  • Veskoslav
    Ne. A nepotkáš je ani u protivníků. MP se řídí vždy dle tvé poslední verze. Takže pokud máš HoTS, tak budeš mít pouze protivníky, co mají HoTS.
  • Veskoslav
    Hlavně slzička ukápla, když se na scéně poprvé ukázal Dragon a hlasem ze Starcraftu vrátil čas téměř o 17 let zpátky.
  • pecka

když budu chtít hrát jen MP, updatují se mi jednotky i bez koupi datadisku?
  • blizzard prostě jede *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit