Starfield – recenze vesmírného opus magnum
-
https://games.tiscali.cz/bleskovka/chysta-se-fanouskovska-cestina-do-starfieldu-563800
-
Nevíte dělá se na češtině?
-
"Explorace pak spočívá v tom..."
To je nějaká diagnóza nebo autor nezná slovo průzkum/prozkoumávání?
-
Tak to je poprvé, co z toho vidím nějaké video, ale tvl ta mimika postav a ty oči?😂 Tell me it’s Bethesda’s game without telling me it’s Bethesdaˇs game 😐
-
v poslednom case si ja preklikam Mortismal gaming
ten chlap je robot...recenzuje hry stale po 100perc. prejdeni
https://www.youtube.com/watch?v=blQjbbF7HlQ
-
kludne si tie stranky pozriet mohol, a podla toho ohodnotil
-
prý je ve hře taky má oblíbená mechanika přetížení. Měl jsem obavu aby ji nevynechali. Doufám že přidali i únavu a nutnost pravidelně spát, hlad a nutnost pravidelně jíst, a samozřejmě taky rychlé opotřebovávání zbraní a nutnost jejich opravování.
-
No to si dovedu představit ten trust, ze kterýho vypadne název pro lacinou ruskou vodku:-D
-
Aniž bych chtěl posuzovat Jakubův přístup, tak jeho známka určitě není mimo hlavní proud velkých herních webů - IGN 7, PCGamer 75, GameSpot 7. EuroGamer dostal klíč pozdě. Jasně, jsou i vysoká čísla, ale velké weby, co sleduju, jsou tyto.
-
Největší problém u modu je sama Bethesda. Stačí jen nějaký opravný patch a půlka modů nefunguje a člověk musí čekat než to autor upraví aby to jelo na novější verzi.
-
F4 ve vesmiru se tak nejak dalo cekat, takze to vlastne jeste dopadlo dobre ;]
-
Cože? A v jakém to světě žiješ? Jedny z nejlepších módů na Skyrim vyšly defacto v prvním roce. A ne, nebyly to "inventáře". Ale textury, příběhy, nové lokace atd. A moderská obec se na to vyloženě třepe.
-
No ale než vyjdou nějaké pořádné mody, to bude trvat ještě pár let.
I po vydání Skyrim byly nejdřív jenom takové jednoduché mody jako lepší inventář a na ty lepší mody si člověk musel počkat delší dobu.
-
Snad no, a jako správný Bethesda hráč si stáhnu mod abych je mohl kuchnout. Nejotravnější NPCčka.
-
Ano, vznikla. A chápu, že pro lidi jako ty se těžko chápe, že někomu se prostě něco nemusí líbit recenze a dá to najevo. Taky chápu, že když sníš zkaženou rybu v restauraci, tak nenapíšeš zpětnou kritiku, protože seš, no jméno kočky:)
-
Zkouknul jsem 2 recenze než jsem narazil na tohle, ACG a Gameranx, a číslovka 7 mi tam sedí. Prostě Fallout ve vesmíru, naprosto blbí nepřátelé, nudně vypadající střílení. Vyzkouším za týden v Gamepasu na kompu, a uvidím jestli bude mít cenu to koupit později na Steamu a vylepšit si to díky nejlepším vývojářům na světě, Nexus.
-
Tak hlavně, že tvoje přezdívka vznikla v mozkovém trustu, fňukno.
-
a jsou v té hře děti?
-
Omlouvám se, ale ještě k již napsanému - obstojí Starfield jakožto RPG, když sami lidé z Bethesdy říkají že je Starfield spíše k Oblivion než ke Skyrim?
-
To ano. Ale chtělo by to aspoň náznak toho, co očekávat. A aspoň nějak popsat systém vedlejších úkolů. Jestli to ovlivňuje děj atd. Jestli je to jako ve Fallout nebo Skyrim, kde některé činy ovlivňují příběh nebo je to čistě bez toho, že by to mělo na děj vliv například.