Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlavně to je redakční PC, na kterém hráli ukázku. Recenzent to hrál doma na svém. Během ukázky říkal, že má 32GB RAM, ale víc to nerozváděl (nebo jsem to přeslechl).

BTW: Předpokládám, že když je CZC sponzor webu, tak tam budou mít to silnější a budou jim to jednou za čas měnit za nový model. Takže těžko nějaká vykopávka. Tím by si dobrou reklamu neudělali.

• Morraw

Hm super. 7/10. Vesmírný Skyrim, který bude hotový za rok. Diskuze na steamu už pěkně jedou. Na den vydání si přichystám dostatek popcornu.

Víc mě ale zajímá recenze na Armored Core a názor zdejších harcovníků. Už jsem zkoušel a je to takové jiné a na steamu taky dobrá odezva.

• 0011

Vašek při gamesplay hry říkal, že popisek je ve videu, popisek odkazuje na czc na 2 pc, Lynx Grunex, gamer a ultragamer, předpokládám že mají to silnější s 4070. Je taky ale možné, že stránka obecně odkazuje na lynx grunex a redakce má úplně jiné(=starší) mašiny než odkazuje popisek, takže se k tomu musí vyjádřit sami

• Pěkně se to sekalo. :-( Sci-fi mám rád, ale zatím to vypadá spíš bledě. 

p.s.: loadingy furt a všude :-(

• SlavicBes

ja som to vedel co sa tyka tej "hlbky" hry, ze to bude problem...

uz pri prvom videu kedy ukazovali skilltree som sa zhrozil, ze taky maly strom schopnosti s prilis tradicnym systemom odomkynania jednotlivych tierov ma ma v roku 2023 niecim prekvapit

samozrejme uvidim sam, ako na tom hra je, ako mi to sadne, no uz pri pohlade na to prve gameplay ukazujuce video som si pomyslel svoje

• Záleží, co pro tebe byl Fallout 4. Jestli volné procházení krajinou během cesty za další částí questu, tak to ve Starfieldu nenajdeš. Místo toho jeden fast travel za druhým. Mně to až tak moc nevadí, jsem na to zvyklý už od Daggerfallu. Tam teda šlo chodit volně krajinou, ale kromě měst to za nic nestálo (aspoň v původní verzi) a hlavně cesta mohla trvat i několik hodin reálného času (několik dní herního).

• mousekrup

Jo, to není moc vidět. Taky jsem to tady kdysi zkoumal. Vedle titulku recenze je ikona Windowsů a hnedka kousek vlevo pod tím je napsáno "PC". Ale není to tolik vidět, no :).

• unicz

@redakce Jak se vlastně pozná, na čem jste při recenzí hráli?

• LessPh

Sleduju ho uz pul roku a je to vazne borec.. stal se mym aktualnim nejoblibenejsim youtuberem..

• Veskoslav

Mě ale známka vůbec netrápí, pokud recenze jako taková má nějakou úroveň. Na tu si nikde nestěžuji, číslo prostě nic neřekne. Jenom ta recenze je prostě mizerná.

• mousekrup

Jo, taky mi to vždycky přijde škoda, když české médium neumí psát česky. Jestli chtějí psát články anglicky, problém s tím mít taky nebudu. Ale mám pocit, že zvlášť redakce Games si bohužel zakládá na tom, že jsou moc "cool" na to, aby se snažili psát a mluvit pořádně česky.

• To je marné, za 20 let všichni Češi pod 40 mluví anglicky, vsaď se.

• Definitivní verze DOS1 byla podstatně líp vyladěná a vybalancovaná, narozdíl od vanily jsem se vůbec nevztekal. DOS2 to samé, ale ještě lepší (btw poslední Act druhé DOSky stál taky za prd, stejně jako BG3). Po těchhle zkušenostech nechávám BG3 taky odležet minimálně rok.

• Derp_1337

Jak tady Carnage napsal, první rok to nebyla žádná sranda s mody. Furt něco rozbité. Už si na to za ty roky možná nevzpomeneš, ale nebyla to žádná sranda. Až pak 2. rokem se to ustálilo.

• Já se na BG3 chystám na Vánoce jelikož už by mohl být dodán veškerý obsah který slibují. Ale máš pravdu že definitivní edice může přinést kýžený zážitek ze hry. 

DOS2 bylo v definitivce také značně lepší. Ostatně i Disco Elysium bylo ve Final Cut verzi perfektní především díky dabingu jenž té hře přidal neuvěřitelně na síle.

• Nevidím důvod proč by to nemohl recenzovat. Vašek také nadhodnotil BG3 dle jeho subjektivního názoru a celkem ho chápu, ta hra je opravdu dobrá i přes značné bugy a nedodělky, za mě to bylo 9/10. Proč by stejným měřítkem nemohl k recenzi přistupovat i Jakub?

Ano, recenze má být objektivní, nikdo ale nemůže být 100% objektivní - nakonec je to vždy na tobě abys udělil známku dle subjektivního názoru.

Navíc i ostatní recenzenti hodnotí Starfield přibližně 7/10, tato recenze tedy není žádnou anomálií.

• BG3 si zahraju tak za rok až vydají nějakou definitivní edici, a Starfield tak za 3 roky, až to modeři dodělají

• Ale to hodnocení je nejen pro hráče, ale zároveň reflexe herního studia, aby si uvědomili že to co vydali je buď dobré nebo špatné. 

Sorry, ale tvrdit že je to 10/10 díky tomu že to opraví modeři mi přijde trochu mimo. Recenzuje se samotná "vanilla" hra, ne modovaná verze.

• Žádné překvapení, někde jsem tu již psal že to odhaduji tak na 7/10 😅🥲 A také to že až se do hry konečně pustí modeři, tak si klidně zaslouží i o stupeň vyšší hodnocení.

Njn, Bethesda na to jde lišácky ...nechává modery aby jim zadarmo dodělali hru 😅😃 Celkem rozdíl oproti Larianu, mohli by si z jejich přístupu brát příklad (a to i přestože Akt 3 opravují za pochodu a desítková hodnocení jsou extrém, tak oproti mrtvě vypadajícímu nudnému Starfieldu je to neutuchající akční jízda 😅).

BG3 je tímto nejspíš blíže zisku ocenění hra roku 😄

• Morraw

Ale teď jsem si vzpomněl na ten vtip. “Já se jmenuji Květoslava, ptze mám rada květy a slávu. A jak se jmenuješ ty ? Pivom*d” 😀

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit