Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dworkin

Já nechci prozradit, jak to dopadne. Ale z recenze bych se měl dozvědět, o čem ten příběh je.

• spoock

Podle dlDigital Foundry je to celkem technický flop. Myslím, že se musí Phil pořádně drbat na hlavě.

Myslím, že by měl MS zatlačit na Bethesdu a Elder Scrolls udělat na nějakém moderním enginu.

• kkING

No za me je to po precteni recenze 10/10, protoze uz ted vim, ze ve hre samotne a pak jeste s modama utopim stovky hodin, ktere me budou bavit ... cekal a chtel jsem Fallout 4, Skyrim ve vesmiru a to se zda dostanu.

• Derp_1337

No myslím si, že se můžeme shodnout na tom, že té recenzi chyběli určitě informace. Především technický stav. 

Je hezké, že jsme se dozvěděli, že je bugů málo a hra vypadá hezky, ale jak je na tom hra výkonostně? FPS a jejich stabilita? A jaká je audio stránka a soundtrack?

Bez spoilerů na příběh klidně přežiju. Ale autor se klidně mohl rozepsat o omáčce okolo, jako jsou frakce, vedlejší postavy ("uvěřitelné" je trochu málo), různé herní mechaniky (zajímal mě třeba realismus Zero-G bojů), atd.

• kkING

myslim, ze je v te novinarske verzi hry vylozene prosi, aby nespojlovali pribeh 🙂

• Veskoslav

Chápu, že někomu, jehož jméno vzniklo, když kočka přešla přes klávesnici, je jedno, že recenze není kvalitní, ale možná by to prvně chtělo mít nějaké normální jméno. A rozbrečet si? A v hlavě v pořádku?:)

• Jako jedni z mála (nebo snad jediní) na české scéně jste dostali early review code a tohle je výsledek?

Ta recenze je krátká a postrádá jakoukoli hloubku. Jaký je Zero G combat? Jaké je stavení lodí, kterému byla na Directu věnována taková pozornost? Co vedlejší postavy, jak jsou napsané? Jak dopadly frakce, je jejich příběh dobře napsaný? Jsou questy zábavné?Tolik nezodpovězených otázek které by nebyly spoilerem pro hlavní příběh...

Co se týče kritiky explorace, neberu Vám Váš názor, na ten máte samozřejmě plné právo, ale s  jakým očekáváním jste ke hře přistupoval? Opravdu jste čekal, že budete moci chodit hodiny a hodiny jedním směrem? A k čemu by to mělo být dobré?

Omlouvám se, ale tohle mi přijde recenzentsky velmi nezvladnuté a vzhledem k tomu, že se recenzent nevyjadřuje ani k půlce herních mechanik (a to těch které už sami vývojáři ukázali) nemohu Vašemu verdiktu přikládat větší váhu. Škoda.

• Tak na to uz je pozde

• Hlavně se nerozbreč.

• Veskoslav

To by mě taky zajímalo jaká je audio stránka. 

Kdo vzpomene na F4 a jejich písně:)

Fallout 4 Soundtrack - Tex Beneke - A Wonderful Guy

• dworkin

A ta hlavní dějová linka se teda týká čeho?

A má ta hra taky nějaké zvuky, hudbu?

• Veskoslav

Nechápu, proč zrovna tuhle hru dáváte na recenzi Jakubovi. Už u Everspace 2 ukázal, že to prostě není jeho šálek kávy a tady mi to přijde úplně stejné. 

A upřímně už ze samotné recenze mi přijde, že to dostal za trest a raději by šel běhat ven nebo si přečetl nejnovější knížku. 

A dost bych i ocenil, aby bylo řečeno na čem hra byla hrána (ideálně i sestava) a jak to vlastně celé běželo. Což byla vždycky naprostá slabina her od Bethesdy. Je fajn vědět, že bugů je pramálo a stabilita je fajn. Ale pokud člověk neví, jak to jede a hlavně na čem to jede, tak je to i krapet zbytečné pak dál číst. 

P.S: Chápu, že autor chtěl ukázat, že zná latinu, ale krapet to nedává smysl ty nadpisy, aspoň co se týče následného děje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit