Starfield – recenze vesmírného opus magnum
-
Ze niektore ine hry tiez niekedy niekde pouzivaju loading😁
-
Píšu že se evidentně ani Nesnaží být nějakým přelomem, vrcholem, pouze neprůměrně zpracovaným "konzumem" s hordou obsahu.
Myslím že sám Todd ani nečekal desítkové recenze, chtěl prostě jen uspokojit Phila, který mu zadal job.
-
Nemyslím si, že roční odložení něco změní na posledním aktu bg3, už svou koncepcí je takový jaký je, drobné úpravy ztoho nic nového nevytvoří.
Nechci spoilovat, já si ho osobně dost užívám, ale lhal bych, kdybych zněj neměl jiný pocit než ztěch předchozích.
-
To si počkáš, na Vánoce budeš rád když stihnout odladit bugy, o nějakém dalším obsahu nemůže být vůbec řeč.
-
Nejde přeci o to si "hrát na snahu být hrou roku"... Měli by se snažit se jí skutečně stát přeci... Tohle je přeci ten velký titul, na kterém makali spoustu let... Na tohle jsme čekali... A není to prostě top...
-
To vypovídá spíš něco o CryEnginu, nemyslíš?
-
Na druhou stranu... Tohle má být ta hra, která motivuje hráče koupit si XBOX a je opět jen "průměrná" ve smyslu, že porovnáváme AAA hry... Podprůměrná ve srovnání s exkluzivitami od Sony...
-
Jestli ten zmar nebude spíš ze stavu současné AAA produkce, než z čtení recenze.
-
No, já mám pocit, že Starfield nikdo nechtěl recenzovat, tak pan recenzent si vybral černého petra. Po jedné fanboyské recenzi dostáváme jednu nechtěnou recenzi.
Na Games.cz bylo super, že když vyšla nějaké velká hra, mohl ji na starosti dostal i externista. MGSV recenzovat Olejník, Witchera 3 Bohoněk atd.
Kde jsou ty časy...
PS. Docela zvláštní mi připadá tagovat to opus mangum a pak to hodnotit 7/10. 😂
-
Tak jsem si zase jednou prisel precist recenzi na Games a opet mam po precteni clanku chut znicit PC a jit si to hodit. Ja chapu, ze to neni dokonala hra, chapu i hodnoceni 7/10, ale proc mam z ty recenze pocit zmaru a deprese. Kvuli tomuhle druhu negativity sem uz moc nechodim.
-
Je to lepší než RedFall, to je hlavní :)
Starfield působí jako řemeslně dobře odvedená práce s hromadou zajímavého i nezajímavého/generického obsahu co si nehraje na snahu být hrou roku.
Prostě Xboxáci konečně mají něco slušného svého, už od startu se to rozdává ke grafikám v ceně 5tis.. Co si o tom myslet, MS/Bethesda i AMD se podbízí jak to jen jde.
Kdybych to dostal zadarmo k Radeonu určitě to zkusím, ale za 60E opravdu není sebemenší motivace, her je na trhu neskutečný přetlak.
-
Bude do recenze tohoto audio-vizuálního díla doplněno hodnocení audia, pane šéfredaktore? Děkuji za včasnou a upřímnou odpověď.
-
Pamatuji dobu, ještě za staré dobré redakce, kdy jim starý PC s gtx970 vyměnili za nový a lepší s gtx 970... tož tak
-
Kdo vi, jestli tam nemeli zaple nejake high ress textury nebo neco podobneho.
-
A co si z téhle informace máme odvodit?
-
Ja ti nevim v KDC:D mas taky nacitaci obrazovky mezi rozhovory a nekterymi pasazi v budovach a je to na CryEnginu.
-
Na to, aby zmizely zbytečné nahrávací obrazovky, by Bethesda musela přestat používat už Xtou proměnu svého prastarého Gamebryo enginu. To je ostatně i důvod filmečků mezi planetami a proč nejde plynule vzlétnout z povrchu jako v NMS - zakrytí nahrávací obrazovky. Ze stejného důvodu se v TES ani Falloutech nepodíváte uvnitř budovy ven z okna. Jsou to omezení daná enginem.
-
Ta grafika na streamu vypadala děsně na ty medium detaily...u Agraele ale hodně pěkný. Jinak jsem rád, že je to takový víc casual než jiný vesmírný hry. Ještě počkám na benchmarky a uvidí se. Docela se potom sekání bojím jak mi to půjde na herním notebooku s rtx 3070
-
jasně, ale to pořád neznamená že mají to na co odkazují, neříkám vykopávku, třeba mají 3070, doufám teda, že nemají to nové s 3050, to už by bylo lepší to starší s XX70 kartou. Můj komp už to neutáhne takže budu hrát na series X ale taky by mě zajímalo na čem to bylo recenzované, myslím že kromě ramky nic dalšího neříkal
-
Nahoře vedle verdiktu je ikonka :) Ale jak je u PS/Switche/Xbox srozumitelná, tady ji asi vyměníme za prosté PC :)