Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pěkně to Lukáš napsal,radost číst.Je znát,že má kvalitní a bohatou slovní zásobu a dokáže krásně pracovat s českým jazykem.Holt je vidět,že vyrůstal ve vzdělané rodině význačného Pražského astrologa a známého popularizátora ezoterických věd.Každopádně hra vypadá více než zajímavě...
    • to jako fakt? to by vse vysvetlovalo... proc se mu libi podobne hry snad mu Astar Seran udela misto na sve lodi
  • Není 10 jako 10.
    • 10 = 01
      • 10 to je binarne 00110001 00110000 00001101 00001010 tedy jen 10 jednicek z 32
        • 10 je binárně 0010011100 0001111 0011111 000101 010 1110 1, tedy potom stačí dělit 1010101 na druhou a musí zákonitě vyjít 111111111, tudiž z principu uchováme jen 1.
          Bohužel na to Lukáš nepomyslel, tak ani neví, že dal hře pouze hodnocení číslo 1.
        • GlaDOS
          Evidentně ti převody do dvojkové soustavy nejdou.
      • filias
        2
  • Tushan
    Lukáš Grygar.... klasika od něj se nedá nic jiného čekat
    • Nic jineho, nez ze objevi vyjimecnou hru a venuje ji (zaslouzenou) pozornost? To je prijemna jistota...
      • Keyz
        Asi myslel, že to výjimečná hra pouze podle něho. Nevím co je na tom tak extra aby to změnilo herní svět, že to má tolik.
        To jako když Milan Knížák říkal jak sochy Král a královna jsou strašné umění a protestoval proti odstranění. Pode jeho ano, ale kdo si na to vzpomene za 10 let? Nikdo. To u opravdu výjimečné hry nelze říci.
        • Spravne - nevis. Hrals to?

Starseed Pilgrim neoslavuje jen Lukas, ale mnozi zkuseni zahranicni novinari i tvurci.
          • Whoossain
            Spusta rádobyintelektuálů se rozplývá nad hromadou artovejch věcí a ani je nenapadne, že třeba režisér toho artovýho díla jenom zapíjel prášky chlastem a k tomu šňupal koks. Ale důležitý je, že to postačí na hodiny a hodiny rozborů toho, co tim vlastně autor chtěl říct a proč zrovna v tu a tu chvíli použil ten a ten barevnej filtr...
  • V knize to Bowman řekl (ale tím si to nebudeme kazit)
    • The thing's hollow—it goes on forever—and—oh my God—it's full of stars!

Hehe, jedna z prvních knížek, kterou jsem si střihnul v originále. *4*
  • Autor: Lukáš Grygar 10/10
  • Výborná recenze, tohle konečně vypadá na nejlepší hru všech dob tohoto týdne. Mimochodem Lukáši, minule jsi, mám pocit, kdesi zmiňoval Tarkovského, teď zase Kubricka, prostě to vypadá, že máš kromě her i široký filmový rozhled a hlavně vkus - můžeš vypsat pár svých oblíbených filmů? Docela by mě to zajímalo.
    • janchor
      Určitě na něco zapomenu, ale: Blade Runner, 2001, Barry Lyndon, Master & Commander, Truman Show, Dead Man, Thin Red Line, Apocalypse Now, Bez dechu, Stalker, Jackie Brown, Ed Wood, Blue Velvet, Fisher King, Kouř.. no a ty Hvězdný války (starý).
      • a co podfuck a sbal prachy a vypadni :D toje urcite lepsi nez Jackie Brown ? :D
      • Něco podobného jsem čekal, hlavně za Barryho, 2001, Apokalypsu a Stalkera palec hore. Ještě si dej Lidský úděl a bude to dokonalý.
      • bez dechu ten kratkometrazni nemeckej? jestli ne tak se to mezi ty ostatni moc nehodi *3*
        • janchor
          Bez dechu Godardův À bout de souffle - teď koukám, že se to tu vlastně jmenovalo U konce s dechem.
          • jj tak to uz je jiná *4* a abych jenom neryl, "once upona time in anatolia"
    • U psaní by člověk měl mít všeobecný přehled, aby to mohl použít jako pomocnou berličku, nebo aby lépe popsal to, co potřebuje. Aspoň takhle to mám já.
    • errr... tak vsech dob nebo jen tohoto tydne? ;)))
      • ked zratas vsetky doby tohoto tyzdna, tak to bude najlepsia hra vsetkych dob tohoto tyzdna.... lahke
  • Tohle zase zavání těžkou hipsteřinou *2* .
    • a co je na tom špatnýho?
    • GlaDOS
      Nemá to HD textury, miliony polygonů, hutný RPG systém, výbuchy a padající mrakodrapy = hipsteřina.
      • V podstatě ano.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit