Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je legrační, že to píšeš, když sám jsi schopnej napsat "mě" ve 3. pádu. *15* *15*
  • Věř mi, že s helmou si rád, když vidíš na 180 stupnu, otáčení hlavy je k ničemu, s helmou je otáčení hlavy téměř nulová záležitost... podle mě 1st person víc zvýraznuje skilly protože si furt musíš krýt záda apod. 3rd to všechno dělá za tebe a vidíš všude, to není skill...
  • jeste nejake porovnani jablek a hrusek by si tam nemel?
  • USER47
    Vychází to z multiplayerovýho source modu, takže o nějaký kariéře celkem pochybuju. Podle mě to bude takový trochu naleštěný Age of Chivalry.
  • Zajímalo by mě, jestli tam bude i nějaká jiná činnost, než bitvy, zabíjení civilistů a vypalování domů...Jasně, mam na mysli něco z Mount a Blade, ale ono se to srovnání prostě nabízí:) Já bych třeba oželel obchodování a neustálé přesouvání po mapě sem a tam, ale rád bych v té hře viděl nějaký kariérní postup, vylepšování postavy, možnost po čase bojovat pod vlastním erbem s vlastními vojáky (na vlastních hradech:)... Pokud to tam bude, tak kupuju.
  • Mě zase příde srandovní tvoje čeština.
  • Mount and Blade...
  • A kam ji chceš implementovat? Do XBOXe nebo PS3? Já jsem na hru docela zvědavý, protože středověkých mlátiček nebo podobných her (se souboji na blízko s chladnými zbraněmi) je kolem jako hnoje a téměř všechny jsou z pohledu 3. osoby. Tohle je po dlouhé době opět trochu oživení žánru. A když chceš reailtu, tak si pusť ARMu na nejvyšší obtížnost.
  • Doufam, že u toho bude editor aby nějakej makáč udělal realný historický bitvy nebo hrady, to by byla krása :)) .....jediný co mi tam chybí je jízda, bude divný když tam do sebe budou všichni v chumlu sekat, chce to i nějakou taktiku, formace apod. ale to od týhle hry asi čekat nemůžu :-D
  • DangerousDave
    - to ti verím, ja mám radšej v hre sťaženú pozíciu ako pozíciu ktorá hráčovi hru uľahčuje tým, že vidí aj to či by v realite nemohol. Hra je tak aspoň väčšia výzva.
    - 360 dáš kedykolvek, veď iba otáčaním očí bez pohybu hlavy a trupu dáš 270, ak k tomu pridáš hlavu máš nad 360 ak aj trup tak máš nejakých 700+, tu nie je vôbec čo riešiť. Stres s tým nemá absolútne nič spoločné, skôr naopak človek má v strese napnuté reflexy a jeho pohyby sú rýchlejšie.
    - nahradí úplne vpohode, pohybom hlavy kontroluješ situáciu v najbližšom okolí, a to myš vďaka rýchlemu pohybu vykompenzuje kedykolvek. Gamepad už trochu ťažšie a o TrackIR som nenapísal ani slovo.
    - pre človeka je vždy prirodzenejší pohľad z vlastných očí :) 3rd pohlad naopak nie je prirodzený ale uľahčuje hru tým, že má človek lepší prehlad o svojom najbližšom okolí.
  • Tikov
    - ano mají a prto mi přijde výhodnější 3rd person pro boj na blízko
    - 360° člověk v běhu ve stresu nedá- ale kmitnout si lehce hlavou doleva kmitnout do leva očima těch 270° dá
    - nenahrazuje protože točí celým tělem- avatr se tak nekryje štítem ve směru ve kterém by hráč chtěl (nehledě na to, že pohyb do stran bývá ve hrách, pochopitelně, pomalejší) Mimochodem TrackIR není páčka gamepadu ;)
    - x
    - to určitě, ale dokazuje to, že pro boj zblízka je 3rd person pohled přirozenější
  • Tikov
    Děkuji, ale ty zkušenosti mám (hlavně i s kroužkovou kuklou). Kvůli tomu píšu 270° a ne 360°.
    A mé zbylé negace k pohledu první osoby viz Cahir
  • USER47
    Zrovna v plátovejch zbrojích jsou vojáci poměrně pohyblivý, ve srovnání třeba s nějakejma kroužkovkama...A běhat se v tom samozřejmě dá, dnešní vojáci maj výzbroj a výstroj dost možná ještě těžší a taky se dokážou pohnout.
  • Pravda, na pohybech by měli vývojáři ještě pořádně zapracovat, párkrát to vypadá opravdu šíleně...
    Jinak docela zajímavý nápad...
  • fuck reality, ja se na to tesim.
  • Internet vznikl na základě sítě vytvořené organizací DARPA a sloužil pro udržení komunikace v případě jaderné války a to výhradně pro vojenské účely. Teprve později se k síti dostali univerzity a síť se začala šířit celosvětově a našla si nové uplatnění - předávání informací. V současnosti bych řekl, že je tato úloha na ústupu a prim přebírá komerce a zábava.
  • Cahir
    Tahle diskuze není o tom, jestli máš na palici naraženej pytel od brambor, nebo ne. V reálu prostě dovedeš vnímat svoje tělo jako celek - máš přehled 1) o prostoru, ve kterém se nacházíš 2) o vlastním těle jako součásti tohoto prostoru 3) o vlastním těle o sobě. A podle mého názoru a očividně i Tikova je tohle všechno v 1st person hře zkreslené. Přičemž ona zkreslenost či spíš redukce nevadí při střílečkách, ale při taktických arénovkách už ano...
  • Píšeš tu dobrý hlody. Přál bych ti zkusit si alespon na rok vojnu a na tu tvojí kebuly narazit obyčejnej blembák, abys sis dokázal představit v praxi těch tvejch 270 stupnů zornýho pole
  • Podle článku jsem čekal něco opravdu převratného, video teda dost zklamalo. S real soubojem to nemá nic společného ani za mák...a ty opravdu propracované výpady s kopím...ale je v celku jasné, že do PC hry se realita prostě tímhle způsobem implementovat nedá.
  • DangerousDave
    - všetko je to otázkou spracovania, obe pohlady majú svoje plusy a mínusy, vo firstperson nevnímaš niektoré pohyby, v 3rd si zase zaclánaš a vidíš aj to čo by si inak v žiadnom prípade nevidel. Je to otázkou osobných preferencií.
    - v tom prípade napíš rovno 360°
    - nahrazuje, pretože na kontrolu situácie ti stačí krátky pohyb myšou do strán a okamžite sa vraciaš do východzej polohy, samozrejme sa páčkami gamepadu je to trochu pomalšie :)
    - mne nevadí, že neviem čo delá avatar, pre mňa je skôr dôležíté čo robím ja :)
    - určite lepšie ako celý čas nadávať, že tú možnosť nemá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit