Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tikov
    - ve chvíli, kdy se avatar rozmachuje (což je kruciální) ruce vidět v 3rd jsou (s výjimkou výpadů), ve 1st (je-li uděláno reálně) by je hráč vidět neměl
    -270°jsem psal ve spojitosti s těkáním a otáčením hlavy (- reálné kroucení hlavy v boji protože člověk je schopný bez změny pozice trupu pozorovat celých 360°, ale ve stresu to nedá) - myš otáčení hlavou nenahradí protože obvykle točí celým tělem, něco jiného je, když se hlava u avatara pohybuje autonomně (ale pak hráč potřebuje 3. ruku nebo TrackIR)
    - intenzita určitě, vžití nevím (mně vždy vadilo, že nevidím co mi avatar dělá)
    - A všichni budou pro boj zblízka skákat do 3rd a na dálku do 1st (viz Warband)
  • nedela na necem podobnem Vavra ? Jinak mne by stacilo Rune 2
  • DangerousDave
    toto čo je v ukážke nemá nič spoločné s tým, aké má kdo svaly, takto sa človek nedokáže pohybovať bez brnenia a už vôbec nie s ním.

Ale koncept hry sa mi páči a verím, že animácie ešte poriadne prekopú.
  • DangerousDave
    - v 3rd pohlade ti často ruky zacláňa vlastná postava, vlastne často i protivníka.
    - vo firstperson si ruky vidíš, pokial to autori hry urobia správne, najdôležitejšie je aj tak vidieť pozicíu rúk pri blokovaní a výpadoch a to vidíš vždy.
    - zorné pole očí má uhol okolo 160-180°, ak má človek zorný uhol 270° tak s ním niečo nie je vporiadku, to mi ver *1* ... otáčanie očí, hlavy a tela už nahradzuje myš.
    - schopnosť vžiť sa do postavy je vo firstperson pohlade vždy väčšia a boje pôsobia intenzívnejšie
    - najlepšia možnosť je aby hra poskytovala obe možnosti nech si hráč vyberie (ale mali by byť rovnake prepracované).
  • zkuste si zahrát DMC 3 *7*
  • Víš, tehdy lidé netloustli u pc, ale celý život tvrdě makali (snad krom středověkých učenců, šlechty a církve) a o vojácích to platilo dvojnásob...
  • Tikov
    Ve Vikingr modu pro MaB se taky hraje na vypalování- jeden tým brání ves (kde jsou cca 3 domy podpalitelné loučí a ve chvíli podpálení vyběhnou AI ozbrojení vesničané) a druhý se je snaží zapálit
  • Tikov
    ne nesimuluje, v reálu člověk ví jak se hýbá, kde má ruku/nohu, těká očima, otáčí hlavou takže "zorné" pole má možná nějakých 270°- při pohledu první osoby není pořádně vidět na ruce vlastnímu avataru (a nevědět co dělá člověk rukama je při boji nablízko celkem fatální) a rozhlížení bez TrackIRu (když už to hra podporuje) je těžkopádné.
  • A jaký si myslíš že měli asi výhled v takovém brnění? Pohled z první osoby to náhodou simuluje velice dobře.
  • Thorleif_cz
    Vždyť tam ta reklama nevadí, klikneš si na křížek a máš pokoj. Nemusíš koukat na celou, neskáče ti tam uprostřed videa...

Upřímně nechápu jak může dneska ještě někdo nadávat na reklamu, vždyť je fakt na každým kroku, to by člověk musel nadávat od rána do večera a na stáří si pak i s umělým chrupem pořídit novej pant...
  • Predstav si že v plátovej zbroji sa dá behať.
  • Ti rytíři v těch skoro celo platových brněních vypadaj standovne jak pobýhaj :D
  • Ja nevravím že majú reklamu úplne zrušiť, ale pchať ju do videii určite nemusia. Na hlavnej stránke po boku je úplne košer a vôbec tam neprekáža. Ale dnešný trend je taký, že treba napchať reklamu aj na záchod.
  • Thorleif_cz
    Od ideologie k praxi prosím... Nikdo nebude dělat nic zadarmo. Nevím jakej by mělo přínos, kdyby tu bylo jen mrtě osobních blogýsků bez reklamy...

edit: A jen tak mimochodem, vznikl jako komunikační struktura pro armádní účely. Žádná velká utopie volnejch informací, urychlení vědeckýho rozvoje. Raději si o tom něco přečti. V týto prvotní fázi rozhodně fungoval bez reklamy... Ale AČR nám gamescz nezadotuje...:D
  • jindra.veliky
    No jasne. Internet by bez reklamy bez problemu fungoval v takovy podobe jako dnes :)) A co se tyce TV tak ja jsem vubec nepsal a ani me nezajima kvlu cemu byla ztvorena. Bez reklamy by nefungovala. Tedy pokud by ses nespokojil s nabidkou jakou ma statni TV v severni korei *4*
  • Thorleif_cz
    Tak vraž něco do donate... Gamescz si na svůj chod prostě nějak vydělat musí. Za korunky na donate budou rozhodně rádi a reklamu ti pak rádi vypnou. Pokud nechceš sahat do vlastní portmonky, tak to buď strp, nebo se porozhlédni po jiném webu.
  • sem stím
  • Cahir
    Podle mě to dost ku*ví pohled z první osoby. Když chi bojovku, která je opravdu o skillu, 3rd person je podle mého jediná správná volba. Ve hrách paradoxně simuluje orientaci v prostoru a vědomí vlastního těla a celé jeho kinetiky a dynamiky mnohem lépe než pohled z vlastních očí.
  • Cahir
    "levé tlačítko silný nebo slabý úder a pravé tlačítko krytí" - přidat úhyb, counter, nějaké kombinace (po nichž jsi však na chvíli odkrytý a tudíž zranitelný) a jsem velmi spokojen. Nejlepší skill-based systém jaký si dovedu představit. Video vypadá, že se drží jen tvého základu, ale flintu do žita ještě neházím. Třeba to v té hře nakonec všechno bude.
  • Cahir
    Jestli ovládáš kryty, úhyby i útoky, pak je to skutečně o skillu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit