Přejít na výpis diskuzí
Středověká rubanice Chivalry sází na souboje z blízka
13.7.2012 | Adam Homola
60 příspěvků
-
presne tak AoCh bylo o skillu, zde to bude stejne
-
Ten soubojový systém mi připomíná Mount & Blade ve chvíli, kdy se hraje bez koní. Nic speciálního na něm bohužel vidět není, ačkoliv vyvážení jednotlivých zbraní vedoucí k odlišnému hernímu zážitku a taktice by mohlo přidat na zajímavosti. Cíle mise s vypalováním a vražděním vesničanů naopak působí celkem svěže a vsadím se, že to lidi bude jistě bavit (jen doufám, že jedním z objectives nebude něco ve smyslu "znásilni 5 vesničanek"). Doufám, že touhle ukázkou nevystříleli všechny nápady a mají ještě nějaká překvapení v rukávu:)
-
Já žádnou reklamu na netu nevidím. Kde je jí moc? ... Jo aha ty asi nemáš AdBlock co? *1*
-
oprava:Jindra to myslel spíš tak, že krom eshopů, jsou stránky financovány buď ze sponzorských darů(různá fóra, wiki, atd.), nebo reklamy, on hosting a software není zadarmo víš? Možná když bys místo nadávání přemýšlel přišel bys na to sám.
-
Jindra to myslel spíš tak, že krom eshopů, jsou stránky financovány buď ze sponzorských darů(různá fóra, wiki, atd.), on hosting a software není zadarmo víš? Možná když bys místo nadávání přemýšlel přišel bys na to sám.
-
Ale ta umělá inteligence, to je ostuda *1* je to spíš jak nějaký mod do hry.
-
ty si normalne uplna guma, internet by nebyl bez reklamy? Vis ty vubec jak vznikl a hlavne proc? Co bylo jeho hlavnim ucelem? Predavat informace a urychlit vedecky vyvoj, pomoci predat informace rychleji a hlavne efektivneji, zadna reklama! Ty gumo gumova! Radeji si o tom neco precti! A TV vznikla z duvodu brainwashingu obyvatel statem a samozrejme take jako medium pro uchovani hodnot jinak pouze promitaneho filmu na platno! *8*
-
To máš pravdu, ale všetkého veľa škodí. A tej reklamy je nehorázne moc.
-
1). bez reklamy by nebyla TV ani internet...2). nemusi sem chodit kdyz se mu neco nelibi
viz. prispevek od "sky", chytraci. -
Vypadá to srandovně, jako fps pohled u M&B.Jen ta grafika je někde úplně jinde. :)
-
A prečo by si mal niečo sťahovať priateľu? Tých reklám je všade aj tak moc a lezú človeku na nervy. Nemenovaná TV dáva reklamu už aj cez Správy. Film čo ma 1h30min ma vďaka reklamám 2hodiny. Len nech tu reklamu pekne vypnú. Aj tak na ňu nieje nik zvedavý. *16*
-
V Age of Chivalry byl teda skill docela potřeba...
-
Jasně není to realistické, ale ten původní HL2 mod (Age of Chivalry), ze kterého to vychází byl fajn. Na videu to bohužel nevypadá nic moc, ale jestli se to bude hrát alespoň tak dobře jako ten mod, tak budu spokojenej.
-
Na v tom videu vypadají ty bitky dost nepřesvědčivě.Ten systém vypadá stejně blbě jako ve Skyrimu.
-
Sice jsem rád za každou "středověkou" akční hru, ale to vážně nejde udělat lepší soubojový systém než levé tlačítko silný nebo slabý úder a pravé tlačítko krytí? A jen upozorňuju, že mlátičku a la God of War z toho mít taky nechci, to je ještě horší než ten první příklad.
-
že by to byl zrovna skill-based soubojovej systém to mi nepřijde *2*
-
tak si stahni ADblocker a nebrec
-
Přesně tak, je to někde mezi, jak ten mladé řekl, myslím, že je to mezi půlkama, oběma, víte v čem. Ani reálné ani surrealistické, Dan Vávra vám ukáže, co je to realismus ve středověké bitvě!
-
Je tam reklama, video nejde zvětšit, vypňete tu reklamu. Už mě to fakt leze na nervy.
-
Nevypadá to špatně. Jen škoda, že je to realitě na hony vzdálené. Ale chápu, že rytíři v nablýskané zbroji vypadají efektně.