Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A ešte by si si musel najst frajera, co ti bude pchat pusku do prdele *7*
  • v tom pripade ta obtiznost casto byva vypla i u finalni hry *3*
  • jen tak pro zajimavost,existuji i jine SP hry nez Cod ,bfbc a medal *3*
  • To by si koukal, jakou bych udělal hru...... naprosto dokonalá, logická a uvěřiltená - autentická, po všech směrech unikátní, byl by to král mezi válečnými FPS.

....jen očekávám od někoho financ kolem miliard a dejme te mi tak 50 let...
  • Famózní *4*
  • Video je super, ale ten odstrelovac je hrozny lemro:), ja byt v jeho posici, tak mamzamereno primo na ten roh, jak zpozanej vykukuji hlavy a pri prvnim pohybu mackam spoust. Urcite bych aspon toho 3tiho trefil.
  • Proč? My, na to máme lidi! *1*
  • Já se na ně nezlobím. Akorát je mi líto, že už i DICE dělá ze svých hráčů blbečky. Naštěstí scriptů v MP bude minimálně a ten singl se dělá "jen" kvůli konzolím a pak je to tedy v pořádku.
  • To mluvíš k američanům? nebo jak?
  • vy jste všichni chytrý :-D....tak se seberte a udělejte hru sami :-D
  • Všichni víme, že Battlefield je pecka na mutliplayer, tak se na ně tolik nezlobte.
  • Inteligence hráčů SP mě nepřestává udivovat. Vy si kupujete hru za 1600 kde vám 6 hodin řikají co máte dělat, sami vám hází do rukou zbraně a říkají kdy a kudy máte jít? Popřípadě vám říkají kde kdo je...

Největší bomby jsou když se tři krejou u zdi, vy stojíte 2 metry vedle nich a koukáte co se děje :)

Takový chudáčci se bojej MP i jenspustit, aby nedostali nakopáno.
  • to je neuvěřitelně smutný... jak tohle může někdo považovat za nějakým způsobem vzrušující? vždyť jediné, co musíte dělat, je nesejít z cesty, kterou vám hra ukazuje, a hurá! máme tu napínavou misi sundavání ostřelovače. bomba. je mi z toho smutno.
  • Ale poslechni si komentar. Oni na te strese byli uplne ohaleni (v podstate uz za zidkou) a nemohli se kryt a ustoupit. A oni chteli USTOUPIT, jenze to neslo.
    Tady v te hre si hrajou na ramba i kdyz maji bezproblemovou moznost se stahnout do domu.
  • Ty nevíš že takováhle videa mají obtížnost buď minimální a nebo úplně vyplou?
  • bohuzel muze.....
  • Hm, no to je moc hezké. škoda že je to jenom hromada skriptů. Tohle už na nikoho přece dojem nemůže udělat....
  • Moc to hrotíte *1* Mě se to video hodně líbilo *4* je pravda, že sniper byl nepřesnej, ale když vezmete v úvahu, že to není vycvičený voják, ale normální povstalec, tak se ro dá překousnout *4* a plazení? Ježiš tak se plazí jinak, než jste si představovali *1* Grafika je nádherná a já se prostě nemůžu dočkat jak mulťáku tak i singlu *4*
  • to je svatá pravda
  • Myslim si,ze vetsina normalnich lidi tady neche po BF nejakou realitu,protoze BF byl vzdy akrada.Ale ta koncentrace skriptu na jednu minutu je v tom videu opravdu shodne vysoka a vypada to,ze obtiznost pujde v duchu soucasnych her...tedy aby hrac moc neumiral a hra ho moc nedeprimovala svou obtiznosti.Obtizne hry se holt v dnesni dobe nenosi,coz je skoda.Vetsina soucasnych her jde dohrat skoro s prstem v nose

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit