Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neví snekdo o vydání hry něco blizsího treab z FB nebo tak? Ja jen aby to timto peknym trailerem hezky nepovzbudilo a pak nebylo zase rok dva ticho po pesine, jako tomu bylo s touto hrou dosud uz od dob jejiho oznameni tusim v r. 2005..Trailer pekny, ale dokud nebude venku oficialni datum kdy hra vyjde, tak jsem uz radeji zdrzenlivej..
  • VÝBORNĚ ! Už se myslel, že to nikdy nevýjde. Trailer nádhernej.
    • Ohledne toho vydani jen nech bejt, vypusteny trailer jeste nemusi znamenatze se hry brzo dockame.
  • Tak podle obrázků na IGN mix FPS a "kamery za ramenem"? Těžko říct, ale některá ta podivně šílená zombie (obr ve svěrací kazajce?) a hlavně neustále velice osvícená prostředí neodkazují moc k hororovému žánru...
    http://media.pc.ign.com/media/829/829562/imgs_1.html
  • Wow, žeby zombie hra, která by šla na klasickej námět z víc lidskýho hlediska? Jsem pro. Tak silný emoce ve mě ještě žádná zombie hra nevyvolala, takže jestli bude hra samotná obsahovat podobně mocný momenty, tak jsem jenom pro. Vždyť ti nemrtví, který v L4D kosím pro stovkách taky bejvali myslící, emoce cítící lidi. Tam se na to ale sere. Proto tak mám rád komiks Walking Dead, protože jsou tam scény, kdy je člověku těch zombie i líto.
  • vanous99
    Nevím, z čeho jste tady všichni na měkko. Trailer mě za 2 minuty nemůže dostat do depky a ani nemůžu říct, že je to dojemný. Použitá technologie je užasná, ale na příběhu teda nevidim nic extra. Je to pěknej trailer to né že né, ale je to nuda. Poslední trailer na Crysis 2 mně teda přišel o poznání lepší.
  • No nádhernej trailer!!!
  • Sakra,nejde mi to prehrat.Zadam vek,ale nechce se to odeslat.Zkousel jsem i jiny prohlizec a nic.Nevite kde je problem??Dik
    • keby si rozmyslal a naklepal do youtubu dead island trailer ? co ty na to
    • VY MAGORI,tak ja vas zadam o radu a vy mi date -.Tak diky za nic,tupe hlavy *12*
      • Tohle není help desk, jestli čekáš radu ihned, tak jsi na špatném webu. Zkus se příště více obrnit trpělivostí a možná ti i někdo poradí.
  • uaaaa, úplně mi běhá mráz po zádech, úžasná hudba, dojemná scéna a ty animace postav. jedním slovem RESPECT!
  • bomba, po dlhom case mozno zombi hra, ktora sa my bude aj pacit
  • Jeto pekne a hudba mi prijde a hlavne ten ostrov jako ze serialu LOST a na ofi starnkach techlandu je video kde rikaji ze hra tutove vyjde letos tak snad nelzou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit