Přejít na výpis diskuzí
SW: The Old Republic můžete začít hrát už za 4 dny
9.12.2011 | Aleš Smutný
244 příspěvků
-
Eheh. He. Heh.
Zeptej se jakýhokoliv dlouhohrajícího hráče, proč mu to vydrželo tak dlouho? (shodneme se, že úspěch hry se měří počtem hráčů, že ano?)
Nápověda: kvůli levelovací fázi to určitě nebude. Nepopírám, že je "cesta na vrchol" baví; mě taky bavila a nijak jsem nespěchal, ale jednou tam prostě dojdeš. A je to kvalita v první řadě endgame obsahu a v druhý řadě komunity, která rozhodne, jestli u tý hry zůstaneš, nebo ne. -
Příběh, propracované postavy, dialogy, dabing. Všechno na výbornou. Jestli chceš proti tomu nějak argumentovat, tak se třeba přesvědč v recenzích. Nechce se mi to rozebírat a ani hledat statisky kolik přesně to dostalo na jiných herních webech. Z toho co si pamatuju tak IGN 90. CZ- Games 90,zing 90, hrej 80.
-
Jinymi slovy-spise to vypada,ze s MMORPG nemas zkusenosti ty,ne on. *3*
-
A to jako proc? Pribeh neni snad s vyjimkou LOTRA v zadne MMORPG solidne udelany(respektive ve vetsine prakticky vubec neni). Takze pribeh je fajn,ale utahnout hru to podle me nemuze.
Mozna se budes divit,ale je dost hracu,kteri se nejvice bavi ''cestou na vrchol''. Ne vsichni touzi mit hned max lvl a raidovat stale dokola vicemene povinne raidy,nebo travit cas v PvP. -
Ja si pockam tak rok, az to poradni dodelaji. Uz nemam naladu na to se zas rozcilovat, ze neco v MMOcku neni nebo ze neco nefunguje. V SWTORu je hromada veci nedodelanych nebo vylozene nefunkcnich. Za ten rok snad mozna budou.
-
Neminim vest flame o kvalitach Bioware her,ale DA2 a epic story? To ma byt vtip?
A recenze na tuto hru meli kolem 7-8(70-80%). 90% byly spise vyjimky. -
Ok. Ja sem fanda Star Wars proto sem zminoval i The Force Unshlead.
-
Člověče je fakt vidět, že s MMO nemáš moc zkušeností *3*
-
presne tak ako hovoríš. Ľudia si podla mna mylne myslia, že MMO je nekonečná hra, ale ja to vidím naopak. Je to obrovská hra s vela vela vela možnostami, ale ako náhle dohráš príbehovú kampaň, pochodíš raidy a dungeony tak si tú hru proste prešiel... Potom už nastáva iba NEZMYSELNY grind kde hrači chodia mesiac zbierať nejake dementne hríby aby mali lepšiu reputáciu v nejakej dedine a mohli mať o 2% lepší meč ako ostatný... toto považujem za uplnu kravinu a skôr závyslosť.
Takže suma sumárum ? V swotr si človek môže zahrať epický príbeh nadštandardnej dĺžky s kamarátmi, čo mu v iných hrách zatial umožnené nebolo (aspom v takejto miere) -
Ocividne si neprecital cely mail. Odinstalovat klienta mali len ti, ktori sa zapojili do bety skor ako bola spristupnena masova beta koncom novembra. Takze nemusel si odinstalovat nic.
-
Nechapu pointu. Pak se zase nekdy urcite najde lepsi hra nez ta,ktera byla lepsi nez Skyrim,a co dostane? Maximalni hodnoceni.
Je to normalni a logicke. -
A tam se samozřejmě bude lámat chleba, protože to je to, co lidi u MMO drží. Zatím jsem spíš nabyl (možná mylnýho) dojmu, že při vývoji SW:TOR kladli důraz spíš na sólovatelnost a levelování, než na endgame možnosti.
-
Autor vychází z tiskové zprávy, kterou dostal...
("Hráči, kteří se účastnili posledního víkendového betatestu v závěru listopadu, nemusí znovu stahovat herního klienta a mohou si hru jeho prostřednictvím pouze aktualizovat na nejnovější verzi.") -
Z mého pohledu hra nemusí být zábavná i poté, co dohraju příběhové mise. Protože potom, co dohraju příběh jsou dokončil to, co je pro mě hlavní. Všechno to co můžu dělat po dohrání příběhu - raidy, pvp atd. Jsou prostě dobrý bonus k hraní...
Stěžovat si, že hra je o ničem potom, co dohraješ příběh, je jako stěžovat si, že hra skončila potom, cos ji dohrál... -
veta abys neco dosahl .. je fakt k zbliti, sorry...ceho by jsi ve hre chtel dosahovat? ses polodebilni simpanz nebo co? U hry se (aspon trochu normalni clovek) bavi... seberealizaci v ni hleda opravdu snad jen ubozak...
-
Taky to tak vidim,ale zaroven mam obavy jak bude hra zabavna,az dohrajes vsecky ty pribehove mise. Sice tam jsou nejake "raidy" ale z videi se mi nezdaly byt az tak super a to same plati o "dungeonech". V bete jsem hral teda jen jeden ale bosove tam prakticky nemeli zadne specialni schopnosti az na jedi bosnici ktera delala nejake AoE.
At je hra jaka chce,tak nevidim duvod k takove nenavisti k ni,jak tu nekteri hraci prezentujou. -
Já si myslim, že ta hra bude stejne tak kvalitní jako ty komentáře tady :D
-
u MMO nemůžeš být pánem času ? .....singleplayer většinou dohraji do týdne a konec. MMO je právě o tom, že nebudeš vyskákaný hned po týdnu. A nikdo neříká, že u toho musíš sedět hodiny a hodiny. Hlavně nehraješ proti ubohé a nastevené AI, ale proti průměrné inteligenci hráčů. Úmyslně říkám průměrné, protože někdy se tam najdou jedinci, který jsou daleko pod průměrem AI *3*
-
Rozumím ti ale já myslím že fanoušek her + sw musí být rád i za tohle ne? :)
-
Takže o té hře víš kulové. SWTOR má za každé povolání příběh s namluvenými rozhovory jako v Mass Effectu, npc postavy co se k tobě můžou přidat a můžeš si s nimy vytvářet vztahy. A hlavně každé povolání má nějaký konec svého příběhu, takže můžeš hru dokonce DOHRÁT!
Samozřejmě, určitě budou vycházet expansiony, které přidají nějaké nové příběhové questy a pokračování, ale to už je bonus, který je spíš vítaný...