Přejít na výpis diskuzí
SW: The Old Republic můžete začít hrát už za 4 dny
9.12.2011 | Aleš Smutný
244 příspěvků
-
Říkat druhým tupec a naspat "převzal zprávu nad Warhammer online" *8* .
-
Je smutné, jak tady spousta lidí hodnotí SWTOR předtím, než ho vůbec zkusili....:(
Je pravda, že osobně jsem se na něj netěšil a viděl v něm jen další řadové MMO, ale po zážitcích z bety jsem naprosto otočil - je to skvělá hra, která si pro jednou zaslouží vysoká hodnocení. Je dobře zpracovaná, má skvělé podání příběhu, člověk ji klidně může hrát jako singleplayer a stále je velmi zábavná. Osobně bych ji spíš nazval (opakuji se po sté) "Singleplayerová hra s možnostmi kooperace v MMO světě"...
Jiná MMO jako WoW, Perfect World, Lineage II, Ragnarok... nebo dokonce EVE online... mě nikdy moc dlouho nebavily - vydržel jsem u nich pár hodin a pak jsem je smazal - i po opětovných pokusech... ale SWTOR si mě dokázal svým příběhem, herním stylem a atmosférou udržet mnohem déle a skutečně mě natěšil na celou hru. Poprvé jsem v onlineovce měl pocit, že má postava je součástí daného světa... -
jj to s FPS bolo priserne, ale jeden dev pisal na twitter ze to bol neziaduci efekt toho ze tu "public" betu osekali len na to najnutnejsie.
-
No hlavně já mám jiné informace. Přišlo mi na email, že mám starého testovacího kienta odstranit i s nastavením a stáhnout si nového klienta pro early access. Ale autor mi připadá, jako když to ani nečetl. Klienta jsem pro jistotu stáhl znova, protože bych nerad v den spuštění stahoval nového. Jinak pro období sucha, proč to nezkusit a nedat tomu šanci *3* Není to až tak špatný.
-
Nehral nechci, uz mam po krk vsechny ty mmo splasky u kterych musis sedet tuny hodin abys vubec neco ve hre dosahl, velice bych byl rad za poradnou singlplayer hru z prostredi SW kde panem casu budu ja a ne hra, kterou se jiz bohuzel nedockam .
-
Hrál jsi nebo jenom papouškuješ jiné?
-
Dragon Age 2 mě bavil. Epic story, zbroj Sira Isaaca Clarka nemá konrurenci. A recenzenti taky v tehle hře nešli pod 90%. Neříkám, že se SWTOR nepovedl. Jenže je to MMO kdyby to byl Jedi Knight nebo Kotor potěšilo by mě to daleko víc.
-
Bioware Mythic ti nic neříká? Od doby (+- 1 rok), kdy bioware převzal zprávu nad Warhammer online, tak populace klesla už z tak žalostných 50k na 5000. Místo aby s umírající hrou něco provedli, tak ji nechali zdechnout. Jinak tohle není o věku, ale zkušenostech. Může ti bejt 70 a pořád můžeš bejt nezkušenej tupec *5*
-
Warhemmer Online je práce Mythicu a publikovalo to EA.
-
Mohli jsme udelat nadupanou SW ToR mohli , ale my jsme rekli ne, radeji vydame dalsi pozmenenou kopii wow a jinych mmo sr*cek, abychom si poradne namastili kapsy ...
-
Zatim to vypada vcelku slibne, v bete to nechali vyzkouset polovinu vsech mmohracu, krabice k dostani 5 dni pred launchem, preorderi navic 7-5 dni hrani zdarma. Navic mi chodej v predstihu maily o situaci (a to i v dobe kdy jsem jeste nemel pre-order). I tu betu jsem mel stabilni bez lagu (a trvala az do uterka). Za me teda celkem zatim palec nahoru, elegantne zvladnuty launch... i kdyz jeste se uvidi. Co se samotne hry tyka, tam mi par veci nesedlo.. pribeh tak strhujici (jako treba ME) nebyl a uvital bych lepsi optimalizaci.. tam kde mi skyrim na high neklesne pod 50fps, jsem tady mel slabych 7-20fps..
-
Je to sci-fi s velkým universem dělané velkým studiem...první 2 měsíce hoši z Bioware zanalizují vývoj a do dalšího rozšíření přidají variabilnější a zábavnější obsah s ohledem na omezení farmení mobů. Tak jako WoW se hratelnost zlepší a vyvine...chce to ale čas, nelze čekat, že SWTOR bude od začátku ideální...jen se bojím nastavované kaši v příběhu postav, ale snad se s tím vypořádají líp než u DA2. Já osobně bych neváhal hrát to cca první 3 měsíce jen na základě toho co už vím...a dál, to se uvidí.
-
Co mám jako googlovat, dyť bioware před několi měsící jen převzal správu nad hrou ale s jejím vznikem nemá vůbec nic společného tak se uklidni mladej a přestaň si tady vyskakovat, btw warhammer sem hrál 3 roky
-
Co ludia pri WoWku robia potom co deleveluju max lvl? Rovnaku vec co ludia v SWTOR po tom ako dohraju pribeh. su top lvl ide sa endgame.
-
Dej si facku a trochu si zagoogluj.
-
9/10 ? zase bych to tak nepřeháněl, mají skvělé hry ale jsou to jen lidi jako všichni a samé 10 hry nikdo dělat nebude nechť je tomu dragon age 2 důkazem, SWTOR se jim moc povedl a já už se na něj moc těším :)
-
Dalsi MMO sra*ka na obzoru hnus
-
Ty pyčo už se to blýží.
Vytahuju pyj a připavuju se k masturbaci. -
Ok no, rozoberme si to, co ta vlastne na onlineovkach bavi? Co vlastne podla teba ostatne MMO "maju" ako sam hovoris? Lebo ja dost tapam, pac SWTOR ma par prijemnych inovacii, takze neviem ci o tej hre nevies vobec nic, alebo ti proste nepripadaju zaujimave a si jeden z tych trollov pre ktorych je najdolezitejsie si moct v hre spravit twinka na lvli 49 a ked nerfnu roguny tak canceluje subscription, tak sa pls vyjadri trosku obsirnejsie.
-
o pseudomlatickach se starkillerem mi nemluv. Od te doby co jsem prisel na to ze se o jednou nabite XP uz nikdy neprijdes a rancor jde dostat spravnym postupem z bezpecne vzdalenosti ...........