Přejít na výpis diskuzí
SW: The Old Republic můžete začít hrát už za 4 dny
9.12.2011 | Aleš Smutný
244 příspěvků
-
Dle mého názoru a zkušeností z bety, je SWTOR zatím nejlpépe udělané MMO, které si dalo za úkol alespoň trochu pozlobit Blizz. Oproti AoC, Warhammeru, Aionu atp je výš o několik úrovní, bugy jsou mnohem v menší míře než oproti výše zmíněným hrám. Hratelnost vynikající, extrémní fanouškovská základna, chytře zvolená grafická stylizace zajistí,že vizuálně hra nebude stárnout až tak rychle.. Myslím, že jsou docela dobře připraveni i na nápor hráčů takže i logovací fronty nebudou taková tragédie. SW má našlápnuto fakt nechutně hodně dobře. A já jdu po novém roce taky do toho! :))
-
Já nemám žádný obavy, já to hrát nebudu, protože nemůžu SW universum ani cítit (včetně filmů) *1* . Říkám pouze jakej na mě dělaj dojem odezvy známejch z bety a samozřejmě PR.
-
povidej co je nefunkcni a nedodelane.. ty hromado
-
nekdo bude rok cekat a dloubat se v nose a nekdo bude rok hrat paradni mmo... i kdyby za rok krachlo tak co ma jako bejt???
-
jsi dobytek, a meli by te zabanovat..
-
Ukazuje to to ze SWTOR je z celej historie MMO s najvacsim poctom endgame contentu na launchi, nechapem preco by si mal mat obavy o to ze tam teda endgame nebude/bude ho malo.
-
Prosimte jakou seberealiazci o cem to pises? Veta" neceho ve hre dosahl, znamena urcity postup ve hre, hratelnost a dohrani hry do konce atd. Podivej se na ostatni mmo a podivej se na jejich koncepci, je stavena tak, aby hrac pokud neco chce (99% honba za gearem) u hry travil hodiny dny tydny, zadna zabava,,pribeh atd. pouze tupy grind. Doufam, ze uz jsi pochopil co jsem mel na mysl.
Jo a pro priste si odpust ty urazky, opravdu nejsem na tohle zvedav ty anonymni IP hrdino do oci bys me to jiste nerekl, jestli neumis ve vsi slusnosti napsat par vet , tak bud te lasky a nepis zde radeji nic, jelikoz jen poukazujes na svou mentalni vyspelost. -
Jo, jo, tohle už jsi psal pár příspěvků dozadu. A jako co? Mám za to, že SW:TOR se mají začít hrát za pár dní, ne před sedmi lety. Jestli se chtějí vedle WoW uchytit, musí bejt jejich nabídka srovnatelná s tím, jak to vypadá u konkurence teď.
-
+1
-
Pro všechny, co tady plkaj, že hra nemá endgame a tudíž to bude propadák. Nevim, kolik jste toho z endgamu mohli vidět v betě, kterou jste hráli dva dny a dostali jste se na lvl 13, tyvole. Pokud si budete zjišťovat info na kvalitních webech z normálních článků (ne z komntářů na tiscaligames), tak budete vědět, že endgame bude mít jenom do začátku 7 HC flaspointů a 3 operace, kde bude možný nastavit si několik obtížnostních módů. Nejlehčí půjde dát víceméně hned a nejtěžší (nightmare mod) bude obtížný položit i s nejlepšim equipem ve hře, takže bude nabízet challange pro HC guildy. Z toho vyplývá, že soutěživosti bude v endgame dost. Už teď jsou připravený stránky s bodováním progressu, který sestavěj žebříček nejlepších guild, podle World first, EU/US first a realm first killů. A to je jenom PVE endgame, v PVP jsou Warzony a openworld PVP, do budoucna pravděpodobně přibyde nějakej systém arén. Komu by se to zdálo málo, tak věřte, že do několika měsíců výjde patch s novym obsahem, takže BW vám nehodlá dát moc času na nudění se. Tolik asi ke kecům o slabym endgame a o tom, že po vyexpení se bude hráč nudit.
-
Poslouchej, tys to vzal nějak osobně *1*
Samozřejmě, ať si každej dělá co ho baví. Říkám jenom, o čem jsem přesvědčenej, že platí pro většinu (po x letech strávenejch ve WoW). Objednej si masáž ramen, nebo tak něco, ať se při pátku trochu uvolníš *3* -
Endgame SWTOR ma 3 raidy na 3 moznych obtiaznostiach, 7 HC dungeonov na dvoch obtiaznostiach a 3 BG. WoW na launchi malo jeden endgame raid a to bolo Scholomance. Go figure.
-
Hm,tak to mame dost jiny vkus. DA2 je jedna z nejhorsich her od BIOWARE. Mozna nejhorsi vubec. Kolik to dostalo neni vlastne vubec dulezite,jen jsem chtel upresnit tve statistiky. Ja jsem sledoval CZ herni servery a tam sedi tech 70-80%
A prosim nevyzyvej me at proti tomu argumentuji. Flame na temna DA2 uz bylo dost. *2* -
no nevím, ale tohle opravdu sedí spíš na SP než na MMO koncept, v MMO stylu je důležitý obsáhnout pro každého něco - pro hráče jako jsi ty, pro hráče který chtěj hrát endgame(zaměření na obsah co je po konci příběhové linie - raidy a podobně) atd - myslím že to dělalo WOW doposud nejoblíbenějším MMO - doufám že TOR to změní ale když čekají že jim budeš platit měsíční poplatky za hraní (doufám že stím počítáš a uvědomuješ si to) tak snad čekáš že tě stále před tou obrazovkou bude něco držet a bude co dělat i po dohrání příběhovky, jinak toto MMO nepřežije.
-
2kostej-Proc bych se nekoho ptal? Krome toho ze takove lidi znam,tak k nim sam patrim. Co vy vylevelujete za mesic nebo dva,nam trva treba rok. A pokud budu mluvit za sebe,me naprosta vetsina tzv END GAME obsahu nezajima a nic mi nerika. Pokud me hra bavi i po roce hrani ,proste si zalozim dalsi postavu. A to samozrejme nevylucuje obcasne raidy nebo akce s guildou s max lvl postavou. A pokud me uz pak hra nebavi? Kde je psani ze musim hrat jednu hru 5 let? proste jdu o dum dal.
Jenom pro upresneni-vetsinou mi MMORPG vydrzi tak rok. Ale mam par kousku,kde jsem vydrzel i dele. LOTRO 3 roky(,EVE 5 let (EVE stale hraji).
Proste prekousni ze nekdo si hru uziva i jinak nez ty. Neni nutne se hned usklibat. *7* -
Dojmu si nabyl z čeho? Právě že endgame bude stejně důležitou složkou hry jako příběhovost. Ne-li důležitější. I když tady jde spíš o to, že BW chtěj pochytat co nejvíc hráčů tim, že casualům a sólistům nabídnou skvělej příběh a semiHC a HC hráčům nabídnou operace (raidy) v několika nastavitelnejch obtížnostech (kde nejvyšší je nightmare mod, na kterej se těšim nejvíc). Komeptitivnost bude pravděpodobně v endgame stejná jako u WoW, v prvoligovém progressu půjde o World first, EU/US first a Realm first killy.
-
Rad by som vedel odkial mas take detailne informacie, mal si snad pristup do long term bety a na meetingy bioware teamu? *1*
-
Za
A) SWTOR pritiahne ludi ktorych aj bavia hry, niesu len zavysli na grindovani "+1 sword" ako vela z nas, takze ano predpokladam ze kladli AJ velky doraz na solovanie a levelovanie.
B) SWTOR na max lvli ma 7 heroic & nightmare dungov, 3 raidy v 3 obtiaznostiach a 3 BGcka. Je to len launch, za prve dva mesiace mozu pridat dalsich 5 dungov, dve BG a styri raidy. V porovnani s WoW @ at launch kde nebolo BG ani jedno a jediny endgame bol Scholomance, myslim ze je to celkom OK. -
Hrál jsem betu a musím říct, že jsem byl mile překvapen...i když MMORPG neni můj šálek kávy (nikdy jsem žádné pořádně nehrál...celkem asi tři a to né nijak aktivně)tak jsem o koupi TOR přemýšlel...ale s mojí aktivitou hraní bych byl na 20 levelu zhruba tak při vydání 4. datadisku...i když podání příběhu není vůbec špatné tak se to kvalitní SP nevyrovná osobně bych byl rád za KotOR III, nu což...nezbývá než čekat na březen a ME3
-
Ty si dej facku, nebo ti já dám pěstí. Hlavně že tady poučuješ vole a sám v tom máš bordel..