Přejít na výpis diskuzí
SW: The Old Republic můžete začít hrát už za 4 dny
9.12.2011 | Aleš Smutný
244 příspěvků
-
Hmm, tak jsem si prave redeemnul preorder code a nic. Zadny mail ani v accountu nic nevidim. Je to normalni, ze to trva dele, nebo mam jen smulu?
-
Rozumný člověk si zjistí víc informací než do něčeho půjde...komentáře anonymních nicků by měli mít při rozhodování minimální váhu...no ale třeba né každý je rozumnej člověk .))
-
No jo. Jenže nejhorší je, že někteří lidé, kteří neměli možnost tu hru hrát nebo si prostě ještě neudělali svůj názor a tedy nevědí jestli mají danou hru zkusit, tak právě takový "lidé" je od hraní odradí. Podle mě by tady na games.tiscali měli zavést povinnou registraci. Neznám moc stránek, kde by si mohl každý jen tak psát, co ho napadne aniž by ho čekal nějaký postih. Sice tu není možné psát vulgárně, přesto by taková registrace hodně pomohla.
-
a zas o jednoho méně - není nad to, když ještě před spuštěním proběhne malá selekce *5*
-
To je pravda. Osobne za nejlepsi lore povazuju svet Warhammeru (at uz fantasy nebo 40k), ktery taky zna velmi malo lidi. vsechno je to o reklame. GW2 ma take kvalitni lore, podporene knihami (bohuzel jen v anglictine).
-
Je pátek a kapesný od rodičů došlo...nějak se ty lidi zabavit musí
-
Tak Star Wars je čistá pohádka (dobro X zlo) s tim se k tomu musí přistupovat...i když stará republika dává trochu prostoru k dramatičnosti...bohužel autoři nechtěli dělat asi nějakou "dark" hru...to je vidět už z vizualizace, čimž neřikám, že tam dramaturgie není...jen se díky zvolenému stylu nedostane tolik pod kůži...
-
Mám dotaz. Hrál jsi tu hru?
-
GW2 klade na pribeh minimalne stejny duraz jako SWTOR s tim rozdilem, ze zatimco SWTOR sazi na pribeh vpodstate vylucne jako na singlovou zalezitost, GW2 se ji naopak snazi co nejvice propojit ostatnimi hraci. Pribeh se tam navic pro kazdeho vyviji uplne jinak (jen startovnich kombinaci pribehu je pres 14 000)
Pokud hledate nejake komplexni informace, tak napr tady jsem nasel moc pekny clanek:
http://guild-hall.cz/index.php/guild-wars-2-game-info -
Čichám, čichám trola. Neznám ani jednu MMORPG, kde by jsi měl interaktivní rozhovory a skutečný individuální příběh. Já jsem hrál WOW, LOTRO, Warhammer: AoR. A všechno to bylo to samý. Konečně se mi dostala do ruky hra ve které prožívám nějaký skutečný příběh. Jestli chceš zůstat u WoW, tak zůstaň. Stejně hlavně záleží na tom, co od hry očekáváš. Přesto si myslím, že je to spíše pouhé trolování než-li konstruktivní názor, kterým bys obohatil tuto diskuzi.
-
To je právě ten problém. Lore GW2 nikdo, kromě hráčů GW1 (jestli v tý sérii nějakej lore vůbec je), nezná. Pokud neni lore, tak k čemu budu zabíjet nějakýho bosse ve světě, kterej je mi víceméně ukradenej, protože je nepropracovanej? A pokud je propracovanej, tak je nepopulární. Narozdíl od SW, což je univerzum známý napříč generacema..
-
Tady je ale plno zaslepenců *15* i ty questy ve kterých by měla hra excelovat ( nebo se tak aspoň prezentuje) jsou nudnější než u toho 7 let starého wow. Hrál jsem do 18 lvl a zažil jsem jen: zabij 10 příšer nebo dojdi z bodu A do bodu B a trochu si pokecej. Tuhle hru bude moct hrát jen úplnej Star Wars/ Bioware fanatik, ostatní u ní usnou.
-
Potkáš jako všude :D
-
Kdyby to bylo fantasy ve skvele grafice, nebo alespoň nejake postapo jako Fallout nebo Stalker tak bych do toho šel ale sci fi nemam rad a star wars už vubec ne. Jako příbeh v star wars byl hodne dobrej (hlavne Anakin) ale ten smyšlenej svet v kterem se pribeh odehraval byl proste nudnej a detinskej.
-
nekrmte troly
-
kurna, mela byt reakce na prvni prispevek sry
-
tak swtor se chlubi hlavne pribehem a verim, ze vetsinu KOTOR hracu ten pribeh zajima nejvice - co v tomto ohledu nabizi GW2? (jen se ptam , nic o tom nevim)..
-
Kdysi tomu u me tak bylo, ovsem jak pribyvaji leta, tak prichazeji i jine veci:-) Nicmene i tak jsou hry hlavni naplni meho volneho casu. Rozhodne to povazuju za lepsi nez vysedavani po hospodach:-)
-
Propracovanejsi verze wowka - poucili se z chyb ostatnich, okopirovali odladeny a velmi jednoduchy koncept WOW, pridali silny pribeh na bazi prvnich 20 levelu AOC, pridali dabing, nepousteli se do zadnych experimentu, pouzili znamy svet, znamou zavedenou herni znacku, pridali znacku zavedeneho studia a dali na to scifi textury.
Dobre zvladnuta taktika pro mainstream garantujici dostatecne vysoke zisky. Dobre zvladnuty mainstream projekt neznamena automaticky vysoukou kvalitu a propracovanost produktu. BW proste obetoval inovace a novy revolucni koncept ve prospech jistoty.
SWTor je kopie wow ve scifi svete. Bere si ze soucasnych mmo osvedcene principy a v zasade nepridava do zanru nic noveho - jen par malickosti co uz se vyskytuji ve vetsine singlovek.
Bude mit uspech, minimalne prvni rok, pak se uvidi, jak budou zvladat prodavat zajimavy content (penez na to budou mit dost). Hodne jim pomuze silna fanouskovska zakladna.
Pro mne je velkym zklamanim tragicke graficke zpracovani a prave zkopirovany system wow (soubojovy system, spawny, ...). Z pohledu vydavatele je to bezpecna cesta k zisku, sazka na jistotu. Grafika ktera mne neskutecne irituje je urcite z dlouhodobeho hlediska levnejsi na rozsirovani o datadisky a nova prostredi jinych planet nez snaha o nejake realisticke zpracovani vyssi kvality. Navic pobezi mozna i na tabletech a mobilech za par let - dobry tah a velky trh do budoucna. O penize se postara i velka fanouskovska komunita SW co to proste koupi. Kde neni konkurence neni potreba vyvoje a inovaci - lidi koupi to nejlepsi co je k dispozici. A to zrejme bude SW Tor.
Pro mne je to zklamani. Graficka stylizace je oskliva, nic noveho, co uz nemam k dispozici jinde to nenabizi, a mesicni poplatky do byť dobre odladene kopie scifiwowka investovat nechci - to bych byl ochotny u hry co prinese do zanru novy vitr.
S tvym nazorem souhlasim, jen davam pohled z "druhe strany mince" Pro mne vetsina veci co beres ty jako vyhody jsou to co mne od koupe hry odradilo.
Vysledek je ale stejny - diky nedostatku konkurence je to v soucasnosti nejzhavejsi kandidat na MMO co bude funet wowku na zada a ma sanci ho v cilove rovince predbehnout. -
Radil bych vám nejdřív hru vyzkoušet (u kamaráda aspoň, když už bezplatný beta fáze skončili) názory lidí na GT je to poslední čím bych se při koupi nechal ovlivnit..