Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zajímavé....když Ty ho neznáš tak tam není, takový přístup se mi líbí :-D
  • Vrook
    Já se těšim až ty a tobě podobní začnou používat internet i na získávání pravdivejch informací a na jejich následný používání, místo trollingu *3*
  • Mno nepomoze, stale ma series tym ako kazdemu komu sa paci hra ktora tebe nie vysvetlujes ze je id*ot lebo ty, velky mocny xyz si myslis nieco ine. Skutocne, gtfo.
  • Já se těším až Ty se jednoho dne probudíš, a přestaneš tu snít :-)
  • Procenta nevychazeji Blizzardu nikoli me (jejich statistika). WoW a vyzva? Mlaceni do tupych mobu pri nejakem ultra uber porad na chlup stejnem raidu nepovazuju za vyzvu. PvE ti nikdy nenabidne adekvatni vyzvu.

Vyzva spociva v kvalitnim PvP a to ne v nejakych stupidnich arenach ala WoW, kde proti sobe stoji stejny pocet hracu a kde zalezi na gearu a slozeni class.

Vyzva je PvP kde maji vsichni stejny gear, level, skilly atd a zalezi pouze a jen na schopnosti hrace a jeho guildy (a jejich komunikaci a sehranosti) a to SWTOR rozhodne nenabizi.
  • ak ti to pomoze tak dobre, beriem tvoj nazor, nemusi sa ti GW2 pacit, maj sa pekne
  • vetsi bandu trollu a flameru nikde jinde nez v komentarich na SWTOR,BF3 a MW3 nenajdete
  • Neznasam ked mi nejaky primitiv zacne nadavat do Slovaka len za to ze ma nastavenu CS klavesnicu s diakritikou a hra sa na velkeho inteligenta. Ja vam tu tiez nepisem TY VOLE / TY P*** a nerobim si srandu ze to 90% vasej populacie pouziva namiesto tečky!
  • Tvoj komentar na moj prispevok bol znacne prehnany a agresivny. Na GW nehadzem spinu, tak ako ty na TOR. Dokonca som povedal ze chapem preco sa to ludom bude pacit. Narozdiel od vacsiny mudrlantov som si sam GW 2 na 20 minut zahral (lebo som si nanho vystal 5 hodinovu radu) a skusil som si ako ta hra vyzera v bete, preto stale dookola opakujem ze to nieje moj salok kavy. Zavana degeneraciou ked z troch "class" teda tank, healer a dps urobis jednu. "Zjednodusovanie" zabilo wowko. Combat je postaveny na nahode, ci ako to mnohy mozeu nazvat "skille hraca" - je zbytocne akcny a RPG prvky v nom hraju malu ulohu. Preto GW2 nebudem uctievat ako modlu zanru.

Avsak je to len moj nazor, nikoho nenutim aby sa podla neho riadil a vsetkym prajem prijemnu zabavu. Narozdiel od teba ktory nema nic ine napraci len zabrdad do ludi ktorym sa paci nieco ine, takze ano, de facto si oficialny forum troll - a este k tomu zly.
  • ja nie ale desiatky spickovych svetovych novinarov ano ! tu mas ty "sasek" (super slovo budem ho tu pouzivat) http://www.guildwars2.com/en/media/awards/
    pochybujem ze tolko oceneni a kladnych komentarov ma aj SWTOR ..mimochodom na niektorych hernych vystavach GW2 star wars porazilo
  • Vrook
    Doporučuju absolvovat znova základní školu, jestli je na slovensku máte, aby ses naučil význam slova "objektivní". Už jenom to, že tvrdíš, že GW2 JE kvalitnější, když jsi ho ani nehrál *15* ..fakt nepochopim tadyto..
  • pomer pvp a pve zamerania bude vyvazeny... to co ty pises platilo v GW1 co nebola ani skutocna MMO tak si tam nemohol cakat nejake raidy ako vo wowku
  • Nejdůležitější je end game:) Levelování, že bude fajn veděl každej už tři roky dopředu. Každopádně bude to jen na to první zalevlení.

Každopádně přeju SWTOR úspěch největší. Ať se blizz zpamatuje a začně něco dělat. To co předvádí s WoW je trestuhodné. Doufám, že SWTOR bude zas trochu HC mmorpg. Pokud bude rád se do něj připojím mezitím jdu zkoušet EVE online (to je panečku sousto:) )
  • Vrook
    HAHAHA! Za A ti ty procenta nějak nevycházej, za B Guild Wars je primárně PvP hra, za C nikdy jsem v předchozích GW (a imho tomu tak nebude ani u dvojky) nenarazil na nějakou challange pro HC hráče. Všechno mmorpg HC hraní se odehrávalo ve WoWku a ano SWTOR z něj nejvíce čerpá, takže soutěživé prostředí šité na míru "HC hráčům" (teď bacha, nezaměňovat nolifera a kvalitního úspěšnýho hráče, kterýho mám teď na mysli) bude spíš v SWTOR než v GW2.
  • to FFStime: Ty budes asi velkej fanboy co? Ano, mozna ti to prijde divne, ale presne to cekam.Za a) Kdyz je nekde napsano, ze to plati do 31.12. jako na tom kodu, tak predpokladam, ze bude do te doby fungovat, zvlast, kdyz je za prachy. A za b) Forum hry je plne lidi, co jim to udelalo to same, zadali kod, vsechno se tvarilo O.K. ale nikde ho nevidi. Tak se laskave uklidni.
    To Vrook: To bohuzel nejde, napsalo to, ze kod je uz pouzivany. A ted jim to kleklo uplne, neda se dostat ani do uctu. Fakt skvela vizitka.
  • Vrook
    Betu jsem hrál taky (zkusil jsem většinu class, nejdál jsem dotáhl Operativa na 30lvl) a nic z toho, co jsi napsal, mi ve hře problém nedělalo. Od dialogů po PvP bylo všechno v pohodě a bavilo mě to víc, než jakýkoli jiný mmorpg.
    Anyway, naštěstí stejnej nebo podobnej názor jako já má imho i většina betatesterů a tvůj názor je spíš takovou odchylkou od normálu. Takže bych se úspěchu SWTOR nebál. *3*
  • citam si dookola tie dve vety a nejak v tom nevidim naznak neobjektivity, je to jednoducho vsetko pravda... u nas na slovensku takych ako ty volame "nenarocni ludia" keby TOR vyjde pred 3 rokmi OK ale dnes uz cakam od hier nieco viac... hraj si to, urcite sa pri tom zabavis ved MMO je hlavne o komunite ale to ze GW2 je kvalitnejsi je proste fakt :) zmier sa stym.. mna tvojimi recami ze som sasek a podobne neodrovnas, nemam 5 rokov a stojim si nad svojim nazorom
  • jene tak btw: preorder neměl s betou nic společného. *3*
  • Mas pravdu v tom ze co clovek to jiny vkus a jina hra. Bohuzel (pro lidi jako ja a hadam ze i Morpheus) 98% lidi tihne k PvE misto k PvP. 85% hracu jsou casual, kteri chcou mmo jednoduche a predevsim nastavene tak aby je mohli hrat pokud mozno solo (proc vlastne do mmo lezou kdyz chcou hrat solo?). 94% hracu radeji budou hrat podle zabehnutych pravidel (i kdyz ta jsou zastarala, spatne fungujici a hraci na nej nadavaji od rana do vecera), nez by vyzkouseli a naucili se neco noveho.

Herni firmy jim jdou ziskuchtive na ruku a proto herni prumysl vypada jak vypada (SWTOR je proste ukazkovy priklad) a proc jsou hardcore hraci jako ja nebo Morpheus nasrani na vas ostatni, kteri jste teto situace vpodstate nechteni strujci.
  • Vrook
    Nevim no. Z lidí, co znám (a okolo swtor jich znám dost), se to nikomu nestalo. Zkus to redeemnout ještě jednou s tim, že budeš postupovat pečlivěji. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší