Přejít na výpis diskuzí
SW: The Old Republic můžete začít hrát už za 4 dny
9.12.2011 | Aleš Smutný
244 příspěvků
-
zapomels na skyrim, tam bylo 4000 prispevku tohle ma jen trapnych 178. podle toho taky vidíš že to nikoho nezajima
-
pokud jsi zkusil vsechny tyto mmo tak to zabal a nehraj tenhle zanr, vsude jsi akorat lama ktera nikde nevydrzi nastalo takze se nenauci poradne hru a nekodaze poradne ovladat svuj char, takovi nejvic placaj nesmysly na forech.. a takovi jsou tady skoro vsichni lol tahnete do haje lampy jedny, ja si koupim TOR a budu ho hrat 40 let, a budu hrat a ne spamovat diskuse hownama :)))
-
Nikdy jsem nebyl moc PvP hráč, ačkoli si myslim, že PvP jak ve WoW tak v SWTOR je (resp. u SWTOR bude) o skillu. Ale jde vidět, že ty jsi PVE ve WoW nikdy nehrál na nějaký úrovni, aby jsi mohl soudit. Chceš mi tvrdit, že zabít bosse první na světě na HC mod je brknačka? Aha. Ono to neni brknačka ani zabít ho poslední na světě. Nesuď prosím věci, o kterejch víš h*vno..
-
Nemyslim si ze SWtor miri do skupiny HC MMORPG - stylem je spis zatim zamereny na PVE a na to aby obsahl co nejrozsahlejsi cast komunity. A mainstream nikdy neznamena HC. Problem je hlavne v tom, ze udelat vyvazene HC MMORPG je daleko vic prace nez jednoduchy TAB-TAB system a pak nakonec dojedes na to ze "je to moc tezky, porad me zabijeji, prichazmi se smrti o gear/kosmickou lod(nebo cokoli)" to me nebavi, jdu zpatky na wow.
V segmentu na ktery je zameren se jedna o kvalitni dilko a bude mit uspech. Nemyslim ze je to hra kde s obavami budes nakoukavat za roh a desit se toho c na tebe vybehne abys nahodou nelehnul. Opet to bude vicemene casual styl: - rana-lezim-ress pls-vstanu-jde se dal a nic se nestalo. -
Co trestuhodného děla Blizz s WOW. Nějak se tu neorientuji, tak mi prosím vysvětli. Díky.
-
No právě že Ty jsi samé pokud, jednou, možná...
-
Tak je fakt, ze to s tym ci mame na Slovensku zakladne skoly trochu prehnal :)) Ale to je taky normalny Cesko/Slovensky podryp :), nie, ze by som s tym suhlasil :), ale pri Tebe ma ten clovek absolutnu pravdu :)....
Si skratka strasne zaslepeny funboy ktory ma len tu svoju jedinu modlu a kto s Tebou nesuhlasi(pretoze si myslis,ze jedine ty mas na svete pravdu a spravny nazor :D ), je automaticky neobjektivny blb :)...
Sry, ale ty si, SASEK :)) -
Podla mojho SUBJEKTIVNEHO :) nazoru bol SWG pred CU (combat update) uplne genialna hra :) ale vraj sa americke publikum stazovalo ze je to prilis tazke tak to upravili na WoW styl a vtedy to stratilo komunitu. Pred par rokmi som si kupil SWG a cakal som na Pre-CU emulator, ktory nie a nie prist...(vlastnit originalku bola jedina podmienka) a potom ohlasili TOR a SWG zrusili a vyvoj emulatora tiez... ked som este uvidel ten gameplay tak pre mna to bola dvojita rana kedze jednu verziu CU-SWG nahradili novsou s mass effect prvkami :) (znovu subjektivny nazor)
-
Kámo já to hrál asi 20 minut:) jelikož se mi to neuvěřitelně sekalo, njn moje Win potřebujou nutně reinstalovat. Takže obrázek jsem si neudělal, ale to co popisuješ je určtiě reálný.
Jen hlavně nechci aby v tý hře bylo něco jak LFD:) je to proboha ne:) Jestli to tam bude nikdy si to nezahraju -
Spis bych rekl tro(t)lu. Me docela rozesmiva to jejich "Je to fail protoze to nema endgame" kdyz endgame nevideli a mozna ani betu nehrali. Jinak Pvp bohuzel fail je, hral jsem lvl 10 a bylo to o tom ze se vsichni sebehnou a spamuje se ta nejsilnejsi abilita, chtelo by to nejaky systemy rotace. Na videu Bounty huntera na lvlu cca 40 to bylo prakticky to samy, coz me trochu mrzi, zajimavych abilit tam bylo hodne.
-
Takze vam ten neexistujici guild system v release verzi nevadi? V roce 2011? :)
Predstavoval bych si minimalne to, co je momentalne uz nekolik let v SWG MMORPG. Ne naskriptovanej single player tunel.
Vy nenarazil, ja ano. Tak vezte, ze na 99% uzemi to nejde vzit zkratkou. Musite to pekne obejit nebo objet podle toho, jak jde hlavni linie pribehovych questu. V nekterych mistech ani neslo skocit ze skaly. *1* dzink ... neviditelna zed. Jeden velkej tunel. *1* -
avp8: Kde jsem prosimtě napsal, že tam neni. Napsal jsem "POKUD tam neni.." a následně jsem dodal "Pokud je propracovanej.." neboli "Pokud tam je..". LTFR
-
Guild systém: Hrál jsi betu, během hry bude přidána guild banka a na tzv "Wall of crazy" je i guildhall v podobě vlastního guildovního křižníku.
Vesmirne bitvy: Co bys chtěl? *15* Je to mmorpg a tohle je jenom dopňující prvek, mě to takhle vyhovuje, navíc nejsi nucen se tomu věnovat. A pokud jsi čekal něco ve stylu X3 nebo Freelancera, tak vážně pochybuju o tvym zdravym rozumu.
Pohyb po mapě: Vůbec nevim o čem mluvíš, já neměl s pohybem ani nejmenší problémy a na neviditelný zdi jsem nikdy nenarazil. Jestli myslíš to, že když se dostaneš třeba na tatooinu mimo mapu a začne ti to ubírat HP, tak to je naprosto v pořádku, takhle to bylo i v KOTORech. Lepší než aby byla celá mapa ohraničená pohořím, přes který se nelze dostat, jako tomu bylo ve wowku. -
To že ty jsi přesvědčený o tom že to co říkáš je pravda z toho jen pravdu nedělá. Jen jednoho zaslepeného člověka na světě navíc :-)
-
Fajn, vzdyt ja nikde netvrdil, ze muj nazor sdili vetsina. A ani nikde netvrdim, ze SWTOR bude fail. Pouze rikam, co me osobne vadi. Jen by me zajimalo ...
Takze to ze guild system je pouze chat vam nevadi?
To ze vesmirne bitvy jsou naskriptovanej tunel ve vesmiru vam nevadi?
To ze se po mape v podstate neda libovolne pohybovat, protoze jsou vsude neviditelne zdi vam nevadi? -
je to tady legrace teda :-D
swtor se mě docela líbí ale Guild wars 2 vypadá jako konečně něco nového i když uvidíme jaká bude realita.
Rád bych ještě dodal něco co se týče startu hry...někdo tady psal, že GW rozhodně nebude mít takový start jako SW. Ale na servrech o mmo je daleko vetsi hype a rating na GW viz. napr. mmorpg.com: Guild wars 1.místo rating 8.71.....pak dlouho nic a 2.misto planetside 2 s 8,12....3.swtor 8,07 a pak je asi 50 her mezi 8 -7,5......výsledek? Gw bude mít zatracene dobrej start. Navíc je bez polatků takže uvidíme jestli konečně příjde někdo kdo sesadí wow(spíš si to tajně přeju pač se to asi nestane .-))
Kdyby nekdo chtel reagovat budu rád ale předem říkám, že je to pouze můj názor na věc a na obě hry se těším. Ale GW bude prostě nejvetsi posun v mmo od WOWka. :-p -
LOL, LOL. Cist tyhle diskuze je fakt vtipny. Dovolte abych pridal svuj subjektivni (coz verejne priznavam) nazor. Po odehrani bety a pri zkusenostech z EQ2, Vanguardu, LOTRO, WARu, WOW, DDO a par freecek musim rict ze me SWTOR prekvapil prijemne. Mozna i proto ze oficialni informace, ktere jsem posledni rok a kus sledoval me naplnovaly desem z toho ze to bude WOW klon. Opravdu si nemyslim ze je. Libi se mi i provedeni, ktere z obrazku vypadalo desive, ale v pohybu to je dobre, libi se mi styl vypraveni pribehu, dialogove moznosti by mohly byt "normalnejsi", ale presto se mi celkove hralo dobre, ba lepe nez u jinych MMO. Soubojovy system dava velmi prijemny prostor pro strategii a kombinace povolani. Nekdy to zaskripe, kazdy system ma sve slabe stranky. Aby bylo jasnejsi pro koho je tato informace relevantni - jsem PVEckar, nez abych delal endgame raidy a honil gear, radeji zacnu hrat novou postavu a projdu co jsem neprosel.
-
dal som ti tam like.. uz neviem co mam spravit aby si bol spokojny, ja nikoho nenutim mat rad GW2 ..pisal som len nech sa kazdy objektivne pozrie na mechanizmy tych dvoch hier a porovna ich :D ked si sa objektivne pozrel a aj tak si zastanca stareho stylu tak je dobre... ale ked clovke ktory iny system nikdy nevidel, resp. videl ale nic si o nom neprecital tak je pre mna neobjektivny, ked som pisal adminovi tohto webu preco nepisu novinky aj o GW2 tak mi bolo povedane ze to nikto z ich redakcie nesleduje.. a tipujem ze to plati u vacsiny konzumentov MMO zanru
-
Este diskusie konzoli vs pc *5*
-
+1