Přejít na výpis diskuzí
SW: The Old Republic můžete začít hrát už za 4 dny
9.12.2011 | Aleš Smutný
244 příspěvků
-
S prominutím - co jako čekáš ? Že si dáš pre order 4 dny před spuštěním a oni se posadí na zadek ?
Preorder si měl aktivovat co nejdřív, aby ses dostal do bety a následně do early accesu.
Když si to neudělal, má ti to aspoň zaručit, že na tebe vyjde hra... -
Chcete nazor, tady ho mate. Uhral jsem v bete vseho vsudy cca 80 hodin. 6 ruznuch postav, pres level 18, nejvyssi lvl 25.
Guild system nenabizi krom chatu vubec nic. System pro hledani dalsich hracu do skupiny neexistuje, pripravte se na general chat spam ala WoW pred 3mi lety.
PVP je silne nedotazene jak po strance vyvazeni postav tak i features. Ten nesmysl s balonem se tam navic ani vubec nehodi a nezapada do kontextu hry.
Voice Over je sice hezky, ale proboha ty texty aaaaaaaah. To se nedalo poslouchat. Furt dokola to same. Dialogy jsou kapitola sama pro sebe. Nemaji zadnou variabilitu a krom light/dark (light sith! yeah!) a vlivu na companiona, nemaji na nic jineho vliv. Navic po case zjistite, ze celej dialog jde hrat stylem - 1 space 2 space 2 space 1 space 3. ARGH!
Jak uz tu nekdo psal questy jsou bez jakehokoliv napadu. Opet to zname KILL, FIND, DELIVER ... *11*
To nejhorsi na zaver. Cela hra je jeden velkej naskriptovanej tunel. Vsude same neviditelne zdi a neco jako exploring ... neexistuje ani na vyssim levlu. Tunel, tunel tunel. -
@ Morpheus: Napises v jednom prispevku nasledovne:
"Jednoducho su tu sami fanboyi ktori vyrastli na wowku SW filmoch a pre nich teda ina kvalitna MMO ako SWTOR neexistuje."
Potom napises o GW nasledovne:
"Bol som z toho uplne v prdeli.. nikdy ma nenapadlo ze taku MMO niekedy naozaj urobia. "
A nakoniec to zaklincujes:
"Naozaj nema vyznam ich tu presvedcovat. Ked hra vyjde tak urcite nebude mat taky mega start ako tento vesmirny odpad"
..... Ja skratka milujem ked zaslepeny kazdeho naokolo urazajuci fanboy druhych skatulkuje ako urazajucich fanboyov ;).... Mna SW velmi velmi oslovilo a nemozem sa dockat az si tu hru zahram, no nevidim najmensi dovod preco by som mal urazat ludi s inym nazorom, ci inu hru. Nech si kazdy hraje co chce, ale ty chlapce, ty si ako cesi hovoria "dobrej sasek" ;) ked druhym nadavas za to co ani nerobia, ale pritom ty sam to robis ;) (za vygumovane fanboystvo ;) ) -
sry reakce na Morphea.
-
A to že nás sem chodíš o svojí "MMO pravdě" přesvědčovat tě nějak přibližuje k datu vydání GW 2 ? Jednoduše..pokud se ti hra nelíbí, nehraj ji.. Vývojáři prostě nemůžou uspokojit všechny, ani kdyby se roztrhali.
-
No, to prave nemam :-( Uz jsem napsal na support, ale docela mne tahle zkusenost odrazuje. Jak muze bezet hra, kdyz nezvladnou ani takovou malickost jako preorder.
-
Ten kto hovori ze Star Wars je super uzasny a GW 2 je krok spet je jednoznacne neobjektivny...
SW som hral a je to hra so 7 (alebo viac?) rokov starym principom, ktore som sa uz mam dost.
a ano sorry mal som napisat vesmirne wowko .. ale tak odpad a wowko sa mi zacina v poslednej dobe mylit -
Tyjo nevim, ale na swtor.com bys měl mít v My Account>Pre-order napsáno jestli to máš aktivovaný nebo ne.
-
okay.jpg
-
@Sarin : ano odrazujem ho lebo tento spor medzi GW2 a SWTOR na tiscali sledujem uz nejaky ten cas... a ked ti chyba trinity system a pvp ti pride strasne a je to krok dozadu tak neviem kto je tu "troll"
P.S. henten web o GW2 je uplne slaby a neaktualizovany. Ak chcete niekto precitat omnoho viac informacii tak skuste www.guildwars2.cz -
Morpheus: Takže jestli tomu správně rozumím, tak ti co mají rádi GW2 jsou objektivní lidé, ti co mají rádi SWTOR, jsou jen neobjektivní fanboyové. Hlavně že si v další větě nemůžeš odpustit označení "vesmírný odpad", viď ty objektivito. *11*
-
@ Morpheus: Konecne sa tu niekto zacne spravat ako clovek, zada nejake validne argumenty a povie svoj vlastny nazor podporeny aj nejakymi faktami, a prve co uplne nahodny forum troll spravy je ze ho od tejto veci odradzuje, dobra praca chlape. *7*
Ja za clanok dakujem, nieje tak sice nic co by som uz nevedel ale aspon mam link kde je to pekne pohromade a navyse v cestine. Sam sa na GW2 nechystam, chybal by mi tam trinity system a ten combat mi pride strasny. Nehovorim ze to ludi nechyti ani ze to nebude zabava, ale podla mna je to krok dozadu vo vyvoji MMO. -
Craft Wars: The Old Star Republic from teh GreenWare...
-
betu som hral a je to nuda
-
Kamo, to je zbytocne tu nieco pisat, na tomto webe objektivnych ludi velmi nenajdes. Jednoducho su tu sami fanboyi ktori vyrastli na wowku SW filmoch a pre nich teda ina kvalitna MMO ako SWTOR neexistuje. Uz len to tvrdenie ze Guild Wars ma nanic pribeh je uplne ubohe. Ja osobne som o GW este pred polrokom nic nevedel. Ale ked som uvidel tu hru tak priblizne do minuty som vedel, ze toto nie je len nejaka tuctova blbost a este v ten den som si pozistoval o tej hre vsetky informacie. Bol som z toho uplne v prdeli.. nikdy ma nenapadlo ze taku MMO niekedy naozaj urobia.
Naozaj nema vyznam ich tu presvedcovat. Ked hra vyjde tak urcite nebude mat taky mega start ako tento vesmirny odpad ale casom ked vyjdu objektivne recenzie a gameplaye tak tych arogantnych kritickych iracionalnych ludi mozme ocakavat v hre. -
No nejaky jako thank you for your preorder. Nebo to neposilaj?
-
Jakej mail myslíš?
-
To bych neřekl. Přečetl jsem celý článek a přesto musím říct, že ve spoustě bodů jsem byl proti. Betu jsem samozřejmě hrál. Jinak bych nemohl na článek ani reagovat, že? *1*
-
Rozhodně to zkuste a nenechte se odradit. Hrál jsem a můžu vřele doporučit. *5*
-
No, náhodou mě se umělecký styl hry (tedy grafika apod.) opravdu líbí. Ale jak říkáš ve hře, která je od 16 nemá zrovna prostor pro opravdu dark sci-fi. Jinak jediné "dětinské" Star Wars je podle mě Epizoda I a to ještě úplně zbytečně, protože tam Lucas neměl, co dát a naopak v Epizodě III musel spoustu věcí vystřihnout a zkrátit.