Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A to že nás sem chodíš o svojí "MMO pravdě" přesvědčovat tě nějak přibližuje k datu vydání GW 2 ? Jednoduše..pokud se ti hra nelíbí, nehraj ji.. Vývojáři prostě nemůžou uspokojit všechny, ani kdyby se roztrhali.
    • sry reakce na Morphea.
  • Chcete nazor, tady ho mate. Uhral jsem v bete vseho vsudy cca 80 hodin. 6 ruznuch postav, pres level 18, nejvyssi lvl 25.

Guild system nenabizi krom chatu vubec nic. System pro hledani dalsich hracu do skupiny neexistuje, pripravte se na general chat spam ala WoW pred 3mi lety.
    PVP je silne nedotazene jak po strance vyvazeni postav tak i features. Ten nesmysl s balonem se tam navic ani vubec nehodi a nezapada do kontextu hry.

Voice Over je sice hezky, ale proboha ty texty aaaaaaaah. To se nedalo poslouchat. Furt dokola to same. Dialogy jsou kapitola sama pro sebe. Nemaji zadnou variabilitu a krom light/dark (light sith! yeah!) a vlivu na companiona, nemaji na nic jineho vliv. Navic po case zjistite, ze celej dialog jde hrat stylem - 1 space 2 space 2 space 1 space 3. ARGH!

Jak uz tu nekdo psal questy jsou bez jakehokoliv napadu. Opet to zname KILL, FIND, DELIVER ... *11*

To nejhorsi na zaver. Cela hra je jeden velkej naskriptovanej tunel. Vsude same neviditelne zdi a neco jako exploring ... neexistuje ani na vyssim levlu. Tunel, tunel tunel.
    • Vrook
      Betu jsem hrál taky (zkusil jsem většinu class, nejdál jsem dotáhl Operativa na 30lvl) a nic z toho, co jsi napsal, mi ve hře problém nedělalo. Od dialogů po PvP bylo všechno v pohodě a bavilo mě to víc, než jakýkoli jiný mmorpg.
      Anyway, naštěstí stejnej nebo podobnej názor jako já má imho i většina betatesterů a tvůj názor je spíš takovou odchylkou od normálu. Takže bych se úspěchu SWTOR nebál. *3*
      • Fajn, vzdyt ja nikde netvrdil, ze muj nazor sdili vetsina. A ani nikde netvrdim, ze SWTOR bude fail. Pouze rikam, co me osobne vadi. Jen by me zajimalo ...

Takze to ze guild system je pouze chat vam nevadi?
        To ze vesmirne bitvy jsou naskriptovanej tunel ve vesmiru vam nevadi?
        To ze se po mape v podstate neda libovolne pohybovat, protoze jsou vsude neviditelne zdi vam nevadi?
        • Vrook
          Guild systém: Hrál jsi betu, během hry bude přidána guild banka a na tzv "Wall of crazy" je i guildhall v podobě vlastního guildovního křižníku.
          Vesmirne bitvy: Co bys chtěl? *15* Je to mmorpg a tohle je jenom dopňující prvek, mě to takhle vyhovuje, navíc nejsi nucen se tomu věnovat. A pokud jsi čekal něco ve stylu X3 nebo Freelancera, tak vážně pochybuju o tvym zdravym rozumu.
          Pohyb po mapě: Vůbec nevim o čem mluvíš, já neměl s pohybem ani nejmenší problémy a na neviditelný zdi jsem nikdy nenarazil. Jestli myslíš to, že když se dostaneš třeba na tatooinu mimo mapu a začne ti to ubírat HP, tak to je naprosto v pořádku, takhle to bylo i v KOTORech. Lepší než aby byla celá mapa ohraničená pohořím, přes který se nelze dostat, jako tomu bylo ve wowku.
          • Ty si taková naivka...pořád samé "později, během hry", měl by si přestat tolik hltat PR, trochu se zamyslet nad tím jak vývoj takových her funguje.
            • Konečně ses ukázal v pravém světle. Děkuji. Můžeš být v klidu, dál už Tě budu přehlížet, ocenil bych stejnou zdvořilost z Tvé strany. :-)
            • Vrook
              Ty vole ty už zalez někam do hajzlu. Jasný, všichni vývojáři tě chtěj jenom okrást a lžou ti do ksichtu, přitom ta hra bude uplně jiná. Jasný, beta byla vlastně taky uplně něco jinýho, byla to vlastně hra vytvořená jenom pro to, aby nalákala lidi, ale po releasu jí vyhoděj a originální verze bude stokrát hroší. Jsi jenom ubohej whiner, kterýho hrozně všichni game developři okrádaj a ty sám bojuješ proti nástrahám marketingu v prohnilý, ulhaný kapitalistický společnosti, že? Běž se zahrabat, ty nulo..
          • Takze vam ten neexistujici guild system v release verzi nevadi? V roce 2011? :)

Predstavoval bych si minimalne to, co je momentalne uz nekolik let v SWG MMORPG. Ne naskriptovanej single player tunel.

Vy nenarazil, ja ano. Tak vezte, ze na 99% uzemi to nejde vzit zkratkou. Musite to pekne obejit nebo objet podle toho, jak jde hlavni linie pribehovych questu. V nekterych mistech ani neslo skocit ze skaly. *1* dzink ... neviditelna zed. Jeden velkej tunel. *1*
            • Podla mojho SUBJEKTIVNEHO :) nazoru bol SWG pred CU (combat update) uplne genialna hra :) ale vraj sa americke publikum stazovalo ze je to prilis tazke tak to upravili na WoW styl a vtedy to stratilo komunitu. Pred par rokmi som si kupil SWG a cakal som na Pre-CU emulator, ktory nie a nie prist...(vlastnit originalku bola jedina podmienka) a potom ohlasili TOR a SWG zrusili a vyvoj emulatora tiez... ked som este uvidel ten gameplay tak pre mna to bola dvojita rana kedze jednu verziu CU-SWG nahradili novsou s mass effect prvkami :) (znovu subjektivny nazor)
            • Kámo já to hrál asi 20 minut:) jelikož se mi to neuvěřitelně sekalo, njn moje Win potřebujou nutně reinstalovat. Takže obrázek jsem si neudělal, ale to co popisuješ je určtiě reálný.

Jen hlavně nechci aby v tý hře bylo něco jak LFD:) je to proboha ne:) Jestli to tam bude nikdy si to nezahraju
      • Nejdůležitější je end game:) Levelování, že bude fajn veděl každej už tři roky dopředu. Každopádně bude to jen na to první zalevlení.

Každopádně přeju SWTOR úspěch největší. Ať se blizz zpamatuje a začně něco dělat. To co předvádí s WoW je trestuhodné. Doufám, že SWTOR bude zas trochu HC mmorpg. Pokud bude rád se do něj připojím mezitím jdu zkoušet EVE online (to je panečku sousto:) )
        • Nemyslim si ze SWtor miri do skupiny HC MMORPG - stylem je spis zatim zamereny na PVE a na to aby obsahl co nejrozsahlejsi cast komunity. A mainstream nikdy neznamena HC. Problem je hlavne v tom, ze udelat vyvazene HC MMORPG je daleko vic prace nez jednoduchy TAB-TAB system a pak nakonec dojedes na to ze "je to moc tezky, porad me zabijeji, prichazmi se smrti o gear/kosmickou lod(nebo cokoli)" to me nebavi, jdu zpatky na wow.
          V segmentu na ktery je zameren se jedna o kvalitni dilko a bude mit uspech. Nemyslim ze je to hra kde s obavami budes nakoukavat za roh a desit se toho c na tebe vybehne abys nahodou nelehnul. Opet to bude vicemene casual styl: - rana-lezim-ress pls-vstanu-jde se dal a nic se nestalo.
          • no nechci nic rikat ale kdiz vyslo wow hned na zacatku tak pvp taky nebylo vymakane a az po 5 mesicech co vysli patche tak to bylo konecne dobre pvp teda nez vysla Cataklizma a linch king ja ti hre verim ano mozna to bude PVE ale nezapomen nato ze budou vidavat patche ktere to budou vylepsovat a neverim tomu zese nato vybodnou kdiz zato lidi budou platit prachy sorry za cz
            • Nehodnotim uroven hry za 2 roky po 10 patchich. Nehodnotim ani uroven PvP ktere jsem v Bete ani nehral. Hodnotim soucasny koncept PvE hry, ktery proste hardcore neni a nemyslim si ze nekdy bude. Tato hra je zamerena na MASOVOU komunitu. Jejim cilem je evidentne konkurovat WOW. A z toho logicky vyplyva ze to musi byt hra kterou dokaze hrat a bavit se u ni kazdej. Tedy ze ta hra nemuze byt tezka aby byla vyzvou jen pro "hornich 10tis" a ostatni by z ni s brekem utekli ze jim ta potvora udelala bebinko a oni musi zase 2 mesice vydelavat na rozbitou lodicku.
              Hardcore MMORPG proste nemuze byt masovka. Kdyz neberu boje, ale RolePlaying tak Hardcore RP server nemuze mit pravidla jaka nastavil BW (tedy ze nebudou kontrolovat a postihovat hrace kteri se chovaji OOC a kazi tim RP zazitek ostatnim).
              SWTOR v tomhle proste nevybocuje z konceptu tuctovych MMORPG. Jen kopiruje stejne jako korejska MMO. Ma vyhodu silneho universa, silneho zkuseneho studia a vyvarovava se zasadnich chyb. Proto bude uspesny - ale HardCore nebude ani po stovce patchu - protoze hardcore ani byt nema. Ma byt co nejmasivnejsi a vydelat co nejvice penez a sesadit WOW z trunu.
              Tedy pokud si pod pojmem HardCore nepredstavujete "tezkeho bose z WOWka, kterej vam da instant"
        • Co trestuhodného děla Blizz s WOW. Nějak se tu neorientuji, tak mi prosím vysvětli. Díky.
          • treba ten datadisk panda a je toho vic hral sem wowko od zacatku co vyslo mam vsecky data musim rict ze do vodani licht king to zacali posravat a tet treba moje bejvala guilda si porad stezuje ze postavi nejsou vyvazene hlavne v pvp dam priklad za rogunu sem daval maga jak maslo na taliri tet si ani nesktnu i kdiz ome nevi a tomam pvp veci takze od cataklizmy cc 2 mesice sem skoncil z wow a kdiz sem zjistil o pande tak sem se zasmal a raci nase guilda prestala hrat a vcecky si zaplatily SW takze nabirame nove cleny hrajem za sity a jenas 89 clenu tak sup sorry za moji cz sem polak

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit