Přejít na výpis diskuzí
SW: The Old Republic můžete začít hrát už za 4 dny
9.12.2011 | Aleš Smutný
244 příspěvků
-
Po předchozí zkušenosti s Bioware a jejich MMO Warhammer online, bych do další MMO z jejich dílny nešel. Obávám se, že stejně nehezký osud jako potkal WH online, potká i SW: Tor.
-
-
ale dyť warhammer vůbec nebyl od bioware ale od MYthicu tak co to tady blábolíš ? *8*
-
-
Dej si facku a trochu si zagoogluj.
-
-
Ty si dej facku, nebo ti já dám pěstí. Hlavně že tady poučuješ vole a sám v tom máš bordel..
-
-
Takoví jsou nejlepčí.
-
-
Warhemmer Online je práce Mythicu a publikovalo to EA.
-
Co mám jako googlovat, dyť bioware před několi měsící jen převzal správu nad hrou ale s jejím vznikem nemá vůbec nic společného tak se uklidni mladej a přestaň si tady vyskakovat, btw warhammer sem hrál 3 roky
-
-
Bioware Mythic ti nic neříká? Od doby (+- 1 rok), kdy bioware převzal zprávu nad Warhammer online, tak populace klesla už z tak žalostných 50k na 5000. Místo aby s umírající hrou něco provedli, tak ji nechali zdechnout. Jinak tohle není o věku, ale zkušenostech. Může ti bejt 70 a pořád můžeš bejt nezkušenej tupec *5*
-
-
Říkat druhým tupec a naspat "převzal zprávu nad Warhammer online" *8* .
-
-
-
-
-
Hm, mal si si skusit betu. Lebo nic nema vacsiu vahu ako slovo diskusneho vestca z tiscali games *2*
-
-
Hmm, tak jsem si prave redeemnul preorder code a nic. Zadny mail ani v accountu nic nevidim. Je to normalni, ze to trva dele, nebo mam jen smulu?
-
-
Jakej mail myslíš?
-
-
No nejaky jako thank you for your preorder. Nebo to neposilaj?
-
-
Tyjo nevim, ale na swtor.com bys měl mít v My Account>Pre-order napsáno jestli to máš aktivovaný nebo ne.
-
-
to FFStime: Ty budes asi velkej fanboy co? Ano, mozna ti to prijde divne, ale presne to cekam.Za a) Kdyz je nekde napsano, ze to plati do 31.12. jako na tom kodu, tak predpokladam, ze bude do te doby fungovat, zvlast, kdyz je za prachy. A za b) Forum hry je plne lidi, co jim to udelalo to same, zadali kod, vsechno se tvarilo O.K. ale nikde ho nevidi. Tak se laskave uklidni.
To Vrook: To bohuzel nejde, napsalo to, ze kod je uz pouzivany. A ted jim to kleklo uplne, neda se dostat ani do uctu. Fakt skvela vizitka. -
No, to prave nemam :-( Uz jsem napsal na support, ale docela mne tahle zkusenost odrazuje. Jak muze bezet hra, kdyz nezvladnou ani takovou malickost jako preorder.
-
-
Nevim no. Z lidí, co znám (a okolo swtor jich znám dost), se to nikomu nestalo. Zkus to redeemnout ještě jednou s tim, že budeš postupovat pečlivěji. *3*
-
S prominutím - co jako čekáš ? Že si dáš pre order 4 dny před spuštěním a oni se posadí na zadek ?
Preorder si měl aktivovat co nejdřív, aby ses dostal do bety a následně do early accesu.
Když si to neudělal, má ti to aspoň zaručit, že na tebe vyjde hra...
-
-
-
-
-
-
no, pockam tak rok jestli to nepujde do kopru jako ostatni mmo co nejsou WoW nebo EVE a pak to mozna poridim, ale u "pribehoveho" mmo mam trosku obavy, co tam lidi budou ty dalsi roky delat az vsichni ten pribeh dohraji :)
-
-
nekdo bude rok cekat a dloubat se v nose a nekdo bude rok hrat paradni mmo... i kdyby za rok krachlo tak co ma jako bejt???
-
Co ludia pri WoWku robia potom co deleveluju max lvl? Rovnaku vec co ludia v SWTOR po tom ako dohraju pribeh. su top lvl ide sa endgame.
-
-
A tam se samozřejmě bude lámat chleba, protože to je to, co lidi u MMO drží. Zatím jsem spíš nabyl (možná mylnýho) dojmu, že při vývoji SW:TOR kladli důraz spíš na sólovatelnost a levelování, než na endgame možnosti.
-
-
Dojmu si nabyl z čeho? Právě že endgame bude stejně důležitou složkou hry jako příběhovost. Ne-li důležitější. I když tady jde spíš o to, že BW chtěj pochytat co nejvíc hráčů tim, že casualům a sólistům nabídnou skvělej příběh a semiHC a HC hráčům nabídnou operace (raidy) v několika nastavitelnejch obtížnostech (kde nejvyšší je nightmare mod, na kterej se těšim nejvíc). Komeptitivnost bude pravděpodobně v endgame stejná jako u WoW, v prvoligovém progressu půjde o World first, EU/US first a Realm first killy.
-
Za
A) SWTOR pritiahne ludi ktorych aj bavia hry, niesu len zavysli na grindovani "+1 sword" ako vela z nas, takze ano predpokladam ze kladli AJ velky doraz na solovanie a levelovanie.
B) SWTOR na max lvli ma 7 heroic & nightmare dungov, 3 raidy v 3 obtiaznostiach a 3 BGcka. Je to len launch, za prve dva mesiace mozu pridat dalsich 5 dungov, dve BG a styri raidy. V porovnani s WoW @ at launch kde nebolo BG ani jedno a jediny endgame bol Scholomance, myslim ze je to celkom OK.
-
-
-
-
doufam ze recenzi zase nebude delat podmaznutej grigar
-
Ty pyčo už se to blýží.
Vytahuju pyj a připavuju se k masturbaci. -
-
jsi dobytek, a meli by te zabanovat..
-
-
Dalsi MMO sra*ka na obzoru hnus
-
Craft Wars: The Old Star Republic from teh GreenWare...
-
-
okay.jpg
-
-
Je to sci-fi s velkým universem dělané velkým studiem...první 2 měsíce hoši z Bioware zanalizují vývoj a do dalšího rozšíření přidají variabilnější a zábavnější obsah s ohledem na omezení farmení mobů. Tak jako WoW se hratelnost zlepší a vyvine...chce to ale čas, nelze čekat, že SWTOR bude od začátku ideální...jen se bojím nastavované kaši v příběhu postav, ale snad se s tím vypořádají líp než u DA2. Já osobně bych neváhal hrát to cca první 3 měsíce jen na základě toho co už vím...a dál, to se uvidí.
-
Mohli jsme udelat nadupanou SW ToR mohli , ale my jsme rekli ne, radeji vydame dalsi pozmenenou kopii wow a jinych mmo sr*cek, abychom si poradne namastili kapsy ...
-
-
nekrmte troly
-
Hrál jsi nebo jenom papouškuješ jiné?
-
-
Nehral nechci, uz mam po krk vsechny ty mmo splasky u kterych musis sedet tuny hodin abys vubec neco ve hre dosahl, velice bych byl rad za poradnou singlplayer hru z prostredi SW kde panem casu budu ja a ne hra, kterou se jiz bohuzel nedockam .
-
-
veta abys neco dosahl .. je fakt k zbliti, sorry...ceho by jsi ve hre chtel dosahovat? ses polodebilni simpanz nebo co? U hry se (aspon trochu normalni clovek) bavi... seberealizaci v ni hleda opravdu snad jen ubozak...
-
-
Prosimte jakou seberealiazci o cem to pises? Veta" neceho ve hre dosahl, znamena urcity postup ve hre, hratelnost a dohrani hry do konce atd. Podivej se na ostatni mmo a podivej se na jejich koncepci, je stavena tak, aby hrac pokud neco chce (99% honba za gearem) u hry travil hodiny dny tydny, zadna zabava,,pribeh atd. pouze tupy grind. Doufam, ze uz jsi pochopil co jsem mel na mysl.
Jo a pro priste si odpust ty urazky, opravdu nejsem na tohle zvedav ty anonymni IP hrdino do oci bys me to jiste nerekl, jestli neumis ve vsi slusnosti napsat par vet , tak bud te lasky a nepis zde radeji nic, jelikoz jen poukazujes na svou mentalni vyspelost. -
-
jo, ja mam strach z konfrontace s nejakym noliferem, ktery potrebuje neceho dosahovat v mmo hre... krasny, tak schvalne, ukaz nam jak velkej ses imbecil.. *7*
-
-
-
u MMO nemůžeš být pánem času ? .....singleplayer většinou dohraji do týdne a konec. MMO je právě o tom, že nebudeš vyskákaný hned po týdnu. A nikdo neříká, že u toho musíš sedět hodiny a hodiny. Hlavně nehraješ proti ubohé a nastevené AI, ale proti průměrné inteligenci hráčů. Úmyslně říkám průměrné, protože někdy se tam najdou jedinci, který jsou daleko pod průměrem AI *3*
-
Takže o té hře víš kulové. SWTOR má za každé povolání příběh s namluvenými rozhovory jako v Mass Effectu, npc postavy co se k tobě můžou přidat a můžeš si s nimy vytvářet vztahy. A hlavně každé povolání má nějaký konec svého příběhu, takže můžeš hru dokonce DOHRÁT!
Samozřejmě, určitě budou vycházet expansiony, které přidají nějaké nové příběhové questy a pokračování, ale to už je bonus, který je spíš vítaný...
-
-
-
-
No hlavně já mám jiné informace. Přišlo mi na email, že mám starého testovacího kienta odstranit i s nastavením a stáhnout si nového klienta pro early access. Ale autor mi připadá, jako když to ani nečetl. Klienta jsem pro jistotu stáhl znova, protože bych nerad v den spuštění stahoval nového. Jinak pro období sucha, proč to nezkusit a nedat tomu šanci *3* Není to až tak špatný.
-
-
Ocividne si neprecital cely mail. Odinstalovat klienta mali len ti, ktori sa zapojili do bety skor ako bola spristupnena masova beta koncom novembra. Takze nemusel si odinstalovat nic.
-
-
kontrolou je přítomnost souboru assets_swtor_main.version ..pokud ho máte tak nemusíte znova stahovat, stačí updatnout
-
-
Autor vychází z tiskové zprávy, kterou dostal...
("Hráči, kteří se účastnili posledního víkendového betatestu v závěru listopadu, nemusí znovu stahovat herního klienta a mohou si hru jeho prostřednictvím pouze aktualizovat na nejnovější verzi.")
-