Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Harshday
    To je na hov.. takové hry a já na to nemám čas *9*.
    • MrSanta
      To mi povídej. A bude hůř - únor Kingdoms of Amalur: Reckoning, březen Mass Effect 3 a do toho samozřejmě SW:TOR. A to ani nemluvit o plánu na další průchod Skyrimu se "zlodějem" a další mraky her, co mám v poličce a moc rád bych si je zahrál. A navíc s velkou pravděpodobností zase přibudou nějaké hry kvůli Steamu a jeho vánočnímu výprodeji. Vyhlídky nejsou zrovna růžové *1*
      • a taky diablo a kdoví kdy bude guild wars beta
  • je to tady legrace teda :-D

swtor se mě docela líbí ale Guild wars 2 vypadá jako konečně něco nového i když uvidíme jaká bude realita.

Rád bych ještě dodal něco co se týče startu hry...někdo tady psal, že GW rozhodně nebude mít takový start jako SW. Ale na servrech o mmo je daleko vetsi hype a rating na GW viz. napr. mmorpg.com: Guild wars 1.místo rating 8.71.....pak dlouho nic a 2.misto planetside 2 s 8,12....3.swtor 8,07 a pak je asi 50 her mezi 8 -7,5......výsledek? Gw bude mít zatracene dobrej start. Navíc je bez polatků takže uvidíme jestli konečně příjde někdo kdo sesadí wow(spíš si to tajně přeju pač se to asi nestane .-))

Kdyby nekdo chtel reagovat budu rád ale předem říkám, že je to pouze můj názor na věc a na obě hry se těším. Ale GW bude prostě nejvetsi posun v mmo od WOWka. :-p
    • Kdyby v GW vynechali ty pokémony a celkový asijský styl, možná. Znám dost lidí včetně mě, kteří tenhle styl nemusí. Já GW vůbec nevěřím, ale stejně tak nevěřím SWTOR. Na můj vkus ta hra je až příliš současná a podle mě nezaloží novou tradici, jaká byla a je třeba u WOW (které se mi mimochodem taky nelíbí). To třeba Age of Conan měl aspoň na MMO výbornou grafiku, i když zase měl spoustu jiných nedostatků. Kdyby tak existovalo něco na způsob Skyrimu ale MMO, nemělo by to chybu. *4*
  • Doufám, že se dostanu do hry co nejdřív. Už aby bylo 13.12. *4* Ten čas se vleče......
    • nj, vlece, uz se taky nemuzu dockat na videa tech lidi co jim predcasne zkazi Vanoce zabugovana hricka
      • Ale prosimta, WoW post launch bolo tak zabugovane az sa to nedalo hrat miestami, waiting time na server bol niekedy aj 8 hodin a predsa to je najuspesnejsia MMO na trhu. SWTOR nebude mat waiting time koli rozdelenemu startu, a ked niekto na hru cakal dva roky tak tych par bugov ktore zneprijemnovali betu ozelie, a radsej si bude uzivat to co hra ponuka *3*
        • to zalezi na cilovce, coz mi podle vysledku prijde na 13-16 let. Ano ocekavani jsou silnejsi nez realita, ale na jak dlouho? Pro me tam neni proc prehlizet bugy, protoze zbytek nenabizi vic nez konkurencni tituly. Nebo snad ano??
          • Ok no, rozoberme si to, co ta vlastne na onlineovkach bavi? Co vlastne podla teba ostatne MMO "maju" ako sam hovoris? Lebo ja dost tapam, pac SWTOR ma par prijemnych inovacii, takze neviem ci o tej hre nevies vobec nic, alebo ti proste nepripadaju zaujimave a si jeden z tych trollov pre ktorych je najdolezitejsie si moct v hre spravit twinka na lvli 49 a ked nerfnu roguny tak canceluje subscription, tak sa pls vyjadri trosku obsirnejsie.
  • Já si myslim, že ta hra bude stejne tak kvalitní jako ty komentáře tady :D
  • @ Morpheus: Napises v jednom prispevku nasledovne:

"Jednoducho su tu sami fanboyi ktori vyrastli na wowku SW filmoch a pre nich teda ina kvalitna MMO ako SWTOR neexistuje."

Potom napises o GW nasledovne:
    "Bol som z toho uplne v prdeli.. nikdy ma nenapadlo ze taku MMO niekedy naozaj urobia. "

A nakoniec to zaklincujes:
    "Naozaj nema vyznam ich tu presvedcovat. Ked hra vyjde tak urcite nebude mat taky mega start ako tento vesmirny odpad"
    ..... Ja skratka milujem ked zaslepeny kazdeho naokolo urazajuci fanboy druhych skatulkuje ako urazajucich fanboyov ;).... Mna SW velmi velmi oslovilo a nemozem sa dockat az si tu hru zahram, no nevidim najmensi dovod preco by som mal urazat ludi s inym nazorom, ci inu hru. Nech si kazdy hraje co chce, ale ty chlapce, ty si ako cesi hovoria "dobrej sasek" ;) ked druhym nadavas za to co ani nerobia, ale pritom ty sam to robis ;) (za vygumovane fanboystvo ;) )
    • citam si dookola tie dve vety a nejak v tom nevidim naznak neobjektivity, je to jednoducho vsetko pravda... u nas na slovensku takych ako ty volame "nenarocni ludia" keby TOR vyjde pred 3 rokmi OK ale dnes uz cakam od hier nieco viac... hraj si to, urcite sa pri tom zabavis ved MMO je hlavne o komunite ale to ze GW2 je kvalitnejsi je proste fakt :) zmier sa stym.. mna tvojimi recami ze som sasek a podobne neodrovnas, nemam 5 rokov a stojim si nad svojim nazorom
      • Tvoj komentar na moj prispevok bol znacne prehnany a agresivny. Na GW nehadzem spinu, tak ako ty na TOR. Dokonca som povedal ze chapem preco sa to ludom bude pacit. Narozdiel od vacsiny mudrlantov som si sam GW 2 na 20 minut zahral (lebo som si nanho vystal 5 hodinovu radu) a skusil som si ako ta hra vyzera v bete, preto stale dookola opakujem ze to nieje moj salok kavy. Zavana degeneraciou ked z troch "class" teda tank, healer a dps urobis jednu. "Zjednodusovanie" zabilo wowko. Combat je postaveny na nahode, ci ako to mnohy mozeu nazvat "skille hraca" - je zbytocne akcny a RPG prvky v nom hraju malu ulohu. Preto GW2 nebudem uctievat ako modlu zanru.

Avsak je to len moj nazor, nikoho nenutim aby sa podla neho riadil a vsetkym prajem prijemnu zabavu. Narozdiel od teba ktory nema nic ine napraci len zabrdad do ludi ktorym sa paci nieco ine, takze ano, de facto si oficialny forum troll - a este k tomu zly.
        • ak ti to pomoze tak dobre, beriem tvoj nazor, nemusi sa ti GW2 pacit, maj sa pekne
          • Mno nepomoze, stale ma series tym ako kazdemu komu sa paci hra ktora tebe nie vysvetlujes ze je id*ot lebo ty, velky mocny xyz si myslis nieco ine. Skutocne, gtfo.
            • dal som ti tam like.. uz neviem co mam spravit aby si bol spokojny, ja nikoho nenutim mat rad GW2 ..pisal som len nech sa kazdy objektivne pozrie na mechanizmy tych dvoch hier a porovna ich :D ked si sa objektivne pozrel a aj tak si zastanca stareho stylu tak je dobre... ale ked clovke ktory iny system nikdy nevidel, resp. videl ale nic si o nom neprecital tak je pre mna neobjektivny, ked som pisal adminovi tohto webu preco nepisu novinky aj o GW2 tak mi bolo povedane ze to nikto z ich redakcie nesleduje.. a tipujem ze to plati u vacsiny konzumentov MMO zanru
            • Vrook
              +1
      • Vrook
        Doporučuju absolvovat znova základní školu, jestli je na slovensku máte, aby ses naučil význam slova "objektivní". Už jenom to, že tvrdíš, že GW2 JE kvalitnější, když jsi ho ani nehrál *15* ..fakt nepochopim tadyto..
        • Neznasam ked mi nejaky primitiv zacne nadavat do Slovaka len za to ze ma nastavenu CS klavesnicu s diakritikou a hra sa na velkeho inteligenta. Ja vam tu tiez nepisem TY VOLE / TY P*** a nerobim si srandu ze to 90% vasej populacie pouziva namiesto tečky!
          • Tak je fakt, ze to s tym ci mame na Slovensku zakladne skoly trochu prehnal :)) Ale to je taky normalny Cesko/Slovensky podryp :), nie, ze by som s tym suhlasil :), ale pri Tebe ma ten clovek absolutnu pravdu :)....

Si skratka strasne zaslepeny funboy ktory ma len tu svoju jedinu modlu a kto s Tebou nesuhlasi(pretoze si myslis,ze jedine ty mas na svete pravdu a spravny nazor :D ), je automaticky neobjektivny blb :)...

Sry, ale ty si, SASEK :))
            • Vrook
              No vidíš, tady je příklad toho, že na Slovensku školy jsou. *3*
        • ja nie ale desiatky spickovych svetovych novinarov ano ! tu mas ty "sasek" (super slovo budem ho tu pouzivat) http://www.guildwars2.com/en/media/awards/
          pochybujem ze tolko oceneni a kladnych komentarov ma aj SWTOR ..mimochodom na niektorych hernych vystavach GW2 star wars porazilo
          • sugyn
            Tu mas sasku vasku, stacilo se podivat na swtor stranky.
            http://www.swtor.com/awards
            Dobrej seznam co.
    • Mas pravdu v tom ze co clovek to jiny vkus a jina hra. Bohuzel (pro lidi jako ja a hadam ze i Morpheus) 98% lidi tihne k PvE misto k PvP. 85% hracu jsou casual, kteri chcou mmo jednoduche a predevsim nastavene tak aby je mohli hrat pokud mozno solo (proc vlastne do mmo lezou kdyz chcou hrat solo?). 94% hracu radeji budou hrat podle zabehnutych pravidel (i kdyz ta jsou zastarala, spatne fungujici a hraci na nej nadavaji od rana do vecera), nez by vyzkouseli a naucili se neco noveho.

Herni firmy jim jdou ziskuchtive na ruku a proto herni prumysl vypada jak vypada (SWTOR je proste ukazkovy priklad) a proc jsou hardcore hraci jako ja nebo Morpheus nasrani na vas ostatni, kteri jste teto situace vpodstate nechteni strujci.
      • Pekne jsi si to zaskatulkoval. 98%hracu PVE,85% casual,kteri touzi po jednoduche hre a nejlip solo.
        Skoda ze to jsou jen nesmysly.
      • Vrook
        HAHAHA! Za A ti ty procenta nějak nevycházej, za B Guild Wars je primárně PvP hra, za C nikdy jsem v předchozích GW (a imho tomu tak nebude ani u dvojky) nenarazil na nějakou challange pro HC hráče. Všechno mmorpg HC hraní se odehrávalo ve WoWku a ano SWTOR z něj nejvíce čerpá, takže soutěživé prostředí šité na míru "HC hráčům" (teď bacha, nezaměňovat nolifera a kvalitního úspěšnýho hráče, kterýho mám teď na mysli) bude spíš v SWTOR než v GW2.
        • Procenta nevychazeji Blizzardu nikoli me (jejich statistika). WoW a vyzva? Mlaceni do tupych mobu pri nejakem ultra uber porad na chlup stejnem raidu nepovazuju za vyzvu. PvE ti nikdy nenabidne adekvatni vyzvu.

Vyzva spociva v kvalitnim PvP a to ne v nejakych stupidnich arenach ala WoW, kde proti sobe stoji stejny pocet hracu a kde zalezi na gearu a slozeni class.

Vyzva je PvP kde maji vsichni stejny gear, level, skilly atd a zalezi pouze a jen na schopnosti hrace a jeho guildy (a jejich komunikaci a sehranosti) a to SWTOR rozhodne nenabizi.
          • pises Vyzva je PvP kde maji vsichni stejny gear, level, skilly atd a zalezi pouze a jen na schopnosti hrace a jeho guildy (a jejich komunikaci a sehranosti) a to SWTOR rozhodne nenabizi. ale zapomen si napsat zatim *1* prece neveris ze se nato vyprdnou pripominam prvni wow pvp taky nebylo vymakane
          • Vrook
            Nikdy jsem nebyl moc PvP hráč, ačkoli si myslim, že PvP jak ve WoW tak v SWTOR je (resp. u SWTOR bude) o skillu. Ale jde vidět, že ty jsi PVE ve WoW nikdy nehrál na nějaký úrovni, aby jsi mohl soudit. Chceš mi tvrdit, že zabít bosse první na světě na HC mod je brknačka? Aha. Ono to neni brknačka ani zabít ho poslední na světě. Nesuď prosím věci, o kterejch víš h*vno..
            • PvP ve WoWku je vysmech. PvE ve WoWku je na spici o tom zadna, ale jako nePvP hrac nikdy nemuzes pochopit tu extazi kdy se stovkou dobre organizovanych lidi, stojis proti stovce jinach dobre organizovanych lidi (nebo jeste lepe proti presile), kazdy boj je jiny, kazdy krok se meni strategie, za kazdym rohem te muze nepritel prekvapit excelentni pasti,.. Sry ale takovou extazi mi mlaceni do sebelip nascriptovaneho moba nikdy nenabidne.
        • pomer pvp a pve zamerania bude vyvazeny... to co ty pises platilo v GW1 co nebola ani skutocna MMO tak si tam nemohol cakat nejake raidy ako vo wowku
  • jene tak btw: preorder neměl s betou nic společného. *3*
  • Ja si pockam tak rok, az to poradni dodelaji. Uz nemam naladu na to se zas rozcilovat, ze neco v MMOcku neni nebo ze neco nefunguje. V SWTORu je hromada veci nedodelanych nebo vylozene nefunkcnich. Za ten rok snad mozna budou.
    • Mám dotaz. Hrál jsi tu hru?
    • povidej co je nefunkcni a nedodelane.. ty hromado
    • Rad by som vedel odkial mas take detailne informacie, mal si snad pristup do long term bety a na meetingy bioware teamu? *1*
  • Hrál jsem betu a musím říct, že jsem byl mile překvapen...i když MMORPG neni můj šálek kávy (nikdy jsem žádné pořádně nehrál...celkem asi tři a to né nijak aktivně)tak jsem o koupi TOR přemýšlel...ale s mojí aktivitou hraní bych byl na 20 levelu zhruba tak při vydání 4. datadisku...i když podání příběhu není vůbec špatné tak se to kvalitní SP nevyrovná osobně bych byl rád za KotOR III, nu což...nezbývá než čekat na březen a ME3
  • ne diky..
  • Jimei
    Pánové vy mě zase bavíte,Koukám že Nerdrage Fanboyů kteří onanují nad PR řečmi na Gamestiscali proste uz patří...
    • pokud výrazem "nerdrage" myslíte oprávněný rage nad lidma co o hře a) nevědí ani fň a akorát provokujou nebo b) i přes možnost zahrát si betu zůstali u možnosti a) ...tak souhlasím
      • betu som hral a je to nuda

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit