Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo diky..
  • No podle me budou delat kupu patcho do 20 jelikoz beta byla opravdu beta a do finalni verze mela daleko, pokud neudelali nic s grafickymy chybamy tak tam kazdy na nejake narazi. Osobne si myslim ze by stalo za pockani cca pul roku nez to bude vse takrikajic OK.
    Osobne doufam ze bude recenze od nekoho kdo hral betu.
    • Morderon
      půl roku? to bych si musel hodit mašli jinak bych se zbláznil
  • Už se těším na recenzi, určitě to bude další desítka jako Skyrim..... :-D
    • Uz to neni vtipny brouku
      • Já mu rozumím, určitě se někdy najde hra lepší jak Skyrim (což nebude zas až takový problém) a co dostane.. zase jenom 10..
        • Nechapu pointu. Pak se zase nekdy urcite najde lepsi hra nez ta,ktera byla lepsi nez Skyrim,a co dostane? Maximalni hodnoceni.
          Je to normalni a logicke.
    • Vrook
      No a?
      • No jako že to bude skvělá hra a Sithové nebudou lítat pozpátku....
      • no, v podstate ide o to ze z 10tky sa stane priemerna 5tka :)
    • toto bude 13tka
      chladena *12*
  • Já zase doufám, že recenze nebude psaná WoW fanboyem, protože by se zvrhla v to, že půlka bude o WoW....
    • Recenzi by mohl treba opet napsat pan Dan Vavra a vyzdvihnout vsechny ty novinky, co do zanru MMORPG SW Tor prinesl :-). Mozna by na tom dokonalem produktu nasel i par malinkatych chybicek, ktere nasel i na Skyrimu.
  • jestli je tohle opravdu wow v bledemodrem tak nemam zajem. wowko jsem hral ale pak už proste nastáva stereotyp, porad dokola farmíte gear a když ho nafarmíte vyjde patch a začnete odznova, to same v pvp. Pve hráči alespon dostanou novy obsah s novymi bossy a taktikou ale pvp hráči hraji porad dokola tu samou nudnou arénu, ty same battlegroundy (5 bg ve wowku, *8* )
    Nedavno jsem se nudil a zaplatil si mesic ve wow ale po par hodinach jsem to vypnul.
    • Radil bych vám nejdřív hru vyzkoušet (u kamaráda aspoň, když už bezplatný beta fáze skončili) názory lidí na GT je to poslední čím bych se při koupi nechal ovlivnit..
      • Rozhodně to zkuste a nenechte se odradit. Hrál jsem a můžu vřele doporučit. *5*
  • Snad ma Bioware osetreny, aby prodej hry a predplatne za prvni mesice zaplatili vyvoj. Protoze napr. ja si projdu pribeh za jedie a bountera + mozna jeste nekoho jineho, zkusim nejake operace abych se utvrdil, ze jeste nejsem takova lama a sbohem.
    Me napr. mrzi ze kompaniony nemuzu mit 4 sebou naraz a musim se pripojovat k nejakymu serveru. Kotor atmosferu to docela ma .. no a az dohraju pribeh (doufam, ze bude stat zato a neubrali mu cas na ukor treba craftu) vyjde ME3, zahraju skyrim...

PvP me moc nebralo, kdyz vyhraju tak se stydim, protoze tim souperi na sebe prozrazuju, ze jsem vetsi nolifer a kdyz prohraju, tak zas mam strach, ze si neuvedomil, ze on je ten vetsi blb.. (kdyz u toho drepi vic casu nez ja *1* ), o skillu se ma smysl bavit u hry kde ho neovlivnuje gear tzn. ciste jen cas o ktery sis zkratl realny zivot..
    • Ty kráso, ty jsi dobře mimo. Snad bude lepší nasednou zpět do autobusu a vyrazit směr Lázně Kroměříš, nemyslíš?
    • ,Protoze napr. ja si projdu pribeh za jedie a bountera + mozna jeste nekoho jineho, zkusim nejake operace abych se utvrdil, ze jeste nejsem takova lama a sbohem.,,

to je sice pekne, ale ten pribeh bude postupne s ruznymi patchi pokracovat...takze je mozne, ze az si odehrajes ty sve 3 pribehy a odehrajes nejake to PvE, ze Bioware vyda patch s dalsim pokracovani...a tak porad dokola

btw. zrovna PvP je faze, kdy clovek u te hry nemusi sedet X hodin denne a muze byt dobry, takze tvoje prirovnani moc nesedi
    • Vrook
      Očividně nejsi mmo hráč, stačilo to napsat. A to, že tě někdo porazí v PvP neznamená, že je větší nolifer, ale že je lepší hráč než ty. *3*
      • znamena , ze u toho sedi vic casu nez ja... mmo jsem hral 3 roky...jeste nejaky podobne chytry komentar?
        • zdeeneek
          A co treba komentar, ze nekdo se zvladne naucit pvp rychlej nez nekdo jinej? Ja hraju wowko (asi 2,5 roku, nijak to ale nehrotim, ze bych u toho sedel 12 hodin denne a podobne) a na pvp jsem uplne levej - ucil jsem se sice taktiky, ale pri boji strasne zmatkuju a vetsinou zapominam v tom zmatku co mam delat:) Tim padem muze byt lepsi i nekdo kdo se tomu venuje treba jen pul roku.
        • Cahir
          Hloupost. Stejně jako ve všem ostatním, zkušenosti a praxe jsou nezbytné, ale časem schopnější předežene toho méně schopného mílovými kroky.
          • Byt schopnejsi ale v pripade MMO znamena:
            Lepsi gear - tedy straveny delsi cas v danem MMO
            Vice zkusenosti s danou hrou, treninky s guildou... - vedet co na co je vhodnejsi pouzit, co znamena kdyz se kolem soupere rozsviti takovy svetylka atd.. opet tedy delsi straveny cas
            Lepsi ping a technicka uroven vybaveni hrace - kdyz mas kvuli slabemu pripojeni lagy jak ... nebo stroj s 10 snimky za vterinu a souper je nema tak jsi jasnej
            Vyssi skill
            Ale to je tak vsude. Muzes byt sebevic talentovany tenista ale pokud misto treninku chodis chlastat do hospy s kamarady, tak te mene talentovany co do toho dava desitky hodin tydne proste prevalcuje.
            Na to aby ses citil jako Geroj mas single player hry. Tam jsi vzdy nejlepsi a kdyz ne byva tam save/load. Na to byt TOP v multiplayeru vzdy znamena obetovat tomu spoustu casu. A pak je to na kazdem zda mu to za to stoji.
            • 2 Cahir ano , talent je jeden díl skladacky. Otazka je "jak podstatny" v danem pripade. To uz pak u MMO zalezi na vyvazeni PvP. Pokud nejsilnejsi vahu bude mit gear (napriklad - postava ma 1000HP a gearem si muze pridat +5000HP). pak byt dobry v PvP zakonite znamena investovat ten cas nezbytny pro ziskani toho gearu.
              Cele je to velmi krehka rovnice a proto gear v kazdem MMO rychle devalvuje. Prodejce (zde Bioware) chce zaprve udrzet stavajici hrace - tedy aby ti hraci videli ze to ze uz hraji rok a plati za to jim dava proti novackum vyhodu - a na druhou stranu nalakat nove dojne ovecky. Takze musi dat sanci novym dohnat ty veterany. A to je jen PvP. dal si chteji udrzet RP hrace ale nenastvat sankcemi ty co je RP nebavi. Pak si chteji udrzet PvE hrace a vylozene socializujici se typy. Kazdy chce neco jineho, kazdy chce svuj specificky novy content. Zatim neni MMo ktere by dokazalo kvalitne pokryt vsechny tyto komunity.
              Soucasne SWTor z toho co jsem odehral ja je zatim nejvice zamerene hlavne na PvE, ale to nebrani tomu aby se dalsimi updaty vyprofilovalo uplne jinam.
              Stejne jako jinde ale muze dojit k tomu ze zrovna tebe ty updaty otravi protoze prinesou zmenu smeru jinam nez chces. Nebo naopak te nadchnou jeste vic protoze to posunou smerem ktery se libi tobe. A to plati pro kazdeho individualne. Zmeny pres patche prijdou a cast lidi je bude chvalit a cast nesnaset.
            • Cahir
              Yep, ale když talentovaný a méně talentovaný tenista trénují oba desítky hodin týdně, tak je časem ten méně talentovaný nutně převálcován.
        • To nutne nieje pravda, ja mmo hravam uz 10 rokov a PvP ma nikdy nebavilo, defacto mi moc neslo a daval ma kazdy nabuseny manik co wowko hral napr 3 mesiace ale vedel to hrat.
    • Zkusenejsi PvP hrac=vetsi zavislak? Na tuhle rovnici jsi prisle jak? Navic ti snad muze byt jedno co si o tobe mysli nejaky Pepa z Francie,pokud se u hry bavis a neprehanis to s hranim.
      Nebo ne?
    • no a ty vyhruzky (gankovanim) hracum co jdou po pribehu, to je tak ubohy...asi to celkem presne vypovida o jejich mentalite (a nejakym komplexu,..).
      • cos to udělal, Pepiku ? *1*
        • sice to tak možná nevypadá, ale tohle nepatřilo se, srry :)
  • Kdyby to bylo fantasy ve skvele grafice, nebo alespoň nejake postapo jako Fallout nebo Stalker tak bych do toho šel ale sci fi nemam rad a star wars už vubec ne. Jako příbeh v star wars byl hodne dobrej (hlavne Anakin) ale ten smyšlenej svet v kterem se pribeh odehraval byl proste nudnej a detinskej.
    • Tak Star Wars je čistá pohádka (dobro X zlo) s tim se k tomu musí přistupovat...i když stará republika dává trochu prostoru k dramatičnosti...bohužel autoři nechtěli dělat asi nějakou "dark" hru...to je vidět už z vizualizace, čimž neřikám, že tam dramaturgie není...jen se díky zvolenému stylu nedostane tolik pod kůži...
      • No, náhodou mě se umělecký styl hry (tedy grafika apod.) opravdu líbí. Ale jak říkáš ve hře, která je od 16 nemá zrovna prostor pro opravdu dark sci-fi. Jinak jediné "dětinské" Star Wars je podle mě Epizoda I a to ještě úplně zbytečně, protože tam Lucas neměl, co dát a naopak v Epizodě III musel spoustu věcí vystřihnout a zkrátit.
  • Tady je ale plno zaslepenců *15* i ty questy ve kterých by měla hra excelovat ( nebo se tak aspoň prezentuje) jsou nudnější než u toho 7 let starého wow. Hrál jsem do 18 lvl a zažil jsem jen: zabij 10 příšer nebo dojdi z bodu A do bodu B a trochu si pokecej. Tuhle hru bude moct hrát jen úplnej Star Wars/ Bioware fanatik, ostatní u ní usnou.
    • Ty jsi hrál čoveče uplně jinou hru, jak se ti to stalo? kdo ti to udělal?
    • a zas o jednoho méně - není nad to, když ještě před spuštěním proběhne malá selekce *5*
    • Čichám, čichám trola. Neznám ani jednu MMORPG, kde by jsi měl interaktivní rozhovory a skutečný individuální příběh. Já jsem hrál WOW, LOTRO, Warhammer: AoR. A všechno to bylo to samý. Konečně se mi dostala do ruky hra ve které prožívám nějaký skutečný příběh. Jestli chceš zůstat u WoW, tak zůstaň. Stejně hlavně záleží na tom, co od hry očekáváš. Přesto si myslím, že je to spíše pouhé trolování než-li konstruktivní názor, kterým bys obohatil tuto diskuzi.
      • Je pátek a kapesný od rodičů došlo...nějak se ty lidi zabavit musí
        • No jo. Jenže nejhorší je, že někteří lidé, kteří neměli možnost tu hru hrát nebo si prostě ještě neudělali svůj názor a tedy nevědí jestli mají danou hru zkusit, tak právě takový "lidé" je od hraní odradí. Podle mě by tady na games.tiscali měli zavést povinnou registraci. Neznám moc stránek, kde by si mohl každý jen tak psát, co ho napadne aniž by ho čekal nějaký postih. Sice tu není možné psát vulgárně, přesto by taková registrace hodně pomohla.
          • Rozumný člověk si zjistí víc informací než do něčeho půjde...komentáře anonymních nicků by měli mít při rozhodování minimální váhu...no ale třeba né každý je rozumnej člověk .))
  • no sice se zpožděním, ale aspň se to dozvědí i ostatní...nicméně....early access je dělaný na to kdo dřív koupil předobjednávku, takže to sice začne, ale lidi se tam budou dostávat postupně :)
    • Este to nieje uplne potvrdene ale vyzera to tak ze to pojde 13.12 prva tretina, 14.12 druha tretina a 15.12 tretia tretina. Takze kto si zaregistroval predobjednavku pred dvoma tyzdnami, stale dostane 5 dni early accesu.
  • Ja to zahram, budu gankovat a pronasledovat všechny ty pve nooby co si tady planujou užit pribeh, tak si uvedomte že když pujdete questit, budu tam a budu na vas čekat.
    No a až zajem opadne tak to proste odinstaluju.
    • no neboj ja to taky delam kdiz potkam i meni level zeho parktat killnu ale nezapomen nato ze karta se muze obratit treba jako ja ve wow m 10 killnul alik tak sem si zavolal napomoc posilu a pak smeho killovali dokut se neodhlasil ale my smesi zatim udelali kaficko pokecali pul hotky a kuk zase se zalogoval a zase sme nanej parkrat nabehli nedela my problem cekat na miste klidne 3 hotky XD sorry za moji cz
      • Kup si raději nějakou učebnici češtiny.Já teda nesnášim opravování hrubek někým na foru,sám jich sekám mraky,ale ty si teda extra borec:).Jinak nic ve zlym.
        • Neverim ze to neni troll. Tak hloupy post s tolika hrubkami dokaze vymyslet jen flamer nebo male dite.
          • Cítíš se teď lépe, uspokojil jsi své ego a předsudky o malých dětech a flamerech? Zkus si přečíst víc komentářů od Brambice a možná zjistíš, že se Nám omlouvá za jeho češtinu, protože je Polák. Zkus něco napsat naopak polsky ty, ať se tomu může zasmát...Návíc nevidím na jeho komentáři nic hloupého, takto to běžne fungovalo ve WoW, například Stranghleton Vale *3*
            • Dik za pochopeni
    • Cahir
      *1* Bojim, bojim.
    • Vrook
      Škoda, že ve hře je systém resu, kterej ti gankování docela znepříjemní a škoda, že z gankování nebudeš mít expy, takže všichni budou vyšší lvl než ty a škoda, že většina lidí bude v guildách, který případný gankery pěkně potrestaj, a škoda že poprvý potkáš v open world nepřátelskou frakci někdy na 25lvl. Prostě škoda no, ale užij si to. *3*
      • Tak tomu rikam casual fail:-D Uz jen pleny:-D
        • V kotor 1 si tiez do polky hry len behal, zhanal si spolubojovnikov a lod, az potom neskor ked si sa stal jediom, az potom si stretol prveho sitha :) Kotor 1 bol tiez casual fail?
          • Vrook
            hexxx: Myslíš si, že pokud se stane z gankování nějakej problém, kdy by gankovaly celý pvp guildy atd. jak ty píšeš, tak to BW nechá jen tak běžet? Nemyslim si. Z tohohle prostě strach nemám a pokud v těch vašich hrách, ať hrajete co hrajete, je gankování běžnou záležitostí, tak pochybuju o kvalitách jejich vývojářů/adminů. Jo a jinak nemyslim si, že kvalitní pvp guilda se bude obtěžovat s nějakym nudnym gankováním. *3*
            • @hexx: Skutocne nechapem, ale ty si vazne myslis ze hrozba ganku nas nejako vystrasi, odradi, uzemni... alebo co? *1*
            • Bude je banovat za to ze vyuzivaji moznosti hry? Precti si poradne server rulesety. Mas pravdu v tom ze ne vsechny PvP guildy gankujou, ale ubezpecuju te ze jich je opravdu dost a divil by ses kolik lidi povazuje zabijeni novacku, popr. pve hracu za vrchol zabavy (ja mezi ne nepatrim jen tak pro uplnost). Nepochybuju o tom ze si lidi casem na forech vykvici nejake penalizace, ovsem ganker si vzdy najde cestu.
          • Spousta lidi tady nejak stale nedokaze pochopit ze je to MMORPG a pristupuje k SWTOR jako k singlovce. Myslim je ze ceka drsne vystrizliveni po par ganknutich:-) Nemyslete si ze to budou izolovani jedinci, cele hardcore PvP guildy z ruznych her uz se na to domlouvaji:-)
            • sankuri
              Asi tak nějak.
            • Marquis
              Tak prostě půjdou na PvE server... kde je problém?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit