Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vím, co tím chceš říct, ale pěkně blbý přirovnání. MKV a AVI jsou jen kontejnery (vzdáleně podobné např. ZIP archívu). Klidně můžu mít HD video s dobrým zvukem v AVI a nekoukatelný hnus v MKV. Jde jen o to, co do toho kontejneru vložím.
  • morokura
    Half-Life měl špatnej příběh a Mass Effect hratelnost? Nevim jestli má cenu se dál s tebou o něčem bavit...
  • ma me to zajimat po te strastiplne zkusenosti jmenem Crysis 2 ?:) Toe joke ?:)
    Crysis 1 je jednou z nejlepsich her kterou jsem kdy hral... C2 beru jako vysmech lidem dychticim po opravdovem Crysis 2 (velke prostranstvi, volnost pohybu, volnost reseni situaci) namisto toho par uzavrenych kostek jmenem velka mapa kde jste mohli jit tim tunelem spodem, vrchem, prostredkem nebo zboku ? A ten pocit ktery daval prave Crysis 1 si ktomu jeste musite vsugerovat.. *4*
    Ooo dekuji. *6*
  • Ne. Rikam, ze nebyl o tolik horsi, nez je standard v akcnich hrach. Ale hratelnosti je Crysis (at uz jednicka nebo dvojka) pred vetsinou konkurence. Neni moje chyba, ze to lide nevidi.
  • jj já čet,že prý jedna z mála games co táhne všechny 4 jádra je GTA4, ale nvm na kolik je to fakt, a kolik her se od té doby přizpůsobilo, nějak sem s tím do hloubky nebabral
  • Rikas treba Crysis 2 melo stavnatej pribeh jo... tak to potom jo :)
  • AMD staci, ale stejny FPS budes mit jen v nekolika hrach, nemalo her je narocnejch na procesor + kdyz mas vykonnou grafiku tak je treba i poradne vykonnej procesor.

JInak treba http://pctuning.tyden.cz/hardware/procesory-pameti/25604-procesor-amd-fx-8350-podruhe-konecne-slusny-vykon?start=11
  • Je to v normě..čekal jsem to daleko horší..
  • Valve neumi pribehy, Bioware neumi hratelnost, od Eidos Montreal jsem nic nehral, CD Projekt ma daleko k akcnim hram. Takze jen ti Irrational Games maji oboji. Ano, pokracuj.
  • Zajimavy, ze ja to resim az po cca 3 letech :) No jo, kazdej pouziva slovicko "neustale" jinak.
  • Tak jenom "falesny" ctyrjadro, neboj, v Cryteku moc dobre vi co rikaji :)
  • morokura
    CD Projekt, Irrational Games, Eidos Montreal, Valve, BioWare,... mam pokračovat?
  • Doporučená sestava:
    OS – Win Vista, Win 7, Win 8
    Procesor – Čtyřjádro – např. Intel Core i3-530/ AMD Phenom II X2 565
    Grafika – DX 11 s 1GB VRAM – např. Nvidia GTX 560/ AMD Radeon HD5870
    RAM: 4GB

Kdo tam vidí chybu?

*******i3****** není čtyřjádro
  • na černobílým monitoru ve 320x240 si vypnu antialiasing a vytáhnu to na 102FPS!
  • Mám Cyrix686, 16MB Sdram, Hdd 3Gb, grafika Voodoo Banshee.
    Prosím moc, myslíte že to rozjedu alespoň na minimální detaily? Díky
    Vyvarujte se prosím posměšným komentářům, v počítačích se moc nevyznám.
    Nebudu se moc rozepisovat, vytáčenej internet je zlo, no znáte to, aby mě to tolik nestálo.
  • To mas blby..
  • A kdo takove lidi ma? Nejak mi totiz ty pribehove poradne a hratelnostne lepsi hry nez Crysis stale unikaji.
  • morokura
    Máš pravdu, koukam na to a docela mě to zarazilo. Jestli to nakonec fakt nepojede na kartách, který DX11 nepodporujou tak je to hodně odvážnej krok od Cryteku.
  • hned letim pro zelezo za 25k abych si mohl zahrat Shitsis3 *15* *15* *15* *15*

buhehehe
  • No já myslím že mu to nepojede jelikož karta neposporuje dx 11 a tím pádem by hru neměla rozběhnout. Což mě přijde jako strašnej nesmysl když hra vychází i na konzole které jsou dx9 tak nevim proč by byl problém udělat vehře volbu dx 9, 10 ,11

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit