Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já tomu fakt nerozumím, proč chcete hrát simulaci toho, jak se couráte v lese a žerete kořínky (reaálně bych to docela rád viděl),pěstujete brambory apod. Když máte takový potřeby, proč si nezajdete do lesa reálně, proč si nejdete zasadit nějakou bramboru normálně... :) To je fakt ujetý....
    • Tak nejspíš půjde o to, že to v dnešní době moc nejde kvůli vlastnictví, birokracii atd. Nikdo ti nedovolí jen tak běhat po lese kilovat prasata, kácet stromy a bez povolení (lesů, stavebního úřadu, energetiky, vody, obce atd.) si budovat osadu *1* a taky v případě že to musíš dělat reálně to už nění tak zábavné jako v teple u PC *3* . Například já bych vlastnoručně udělanou kamenou sekyrkou kácel 1 strom asi celej den takže za jak dlouho bych asi tak postavil jeden srub?
    • Jak tu již bylo řečeno 1000 lidí = 1000 chutí.
      Je to stejně nepochopitelné jako třeba proč lidi hrají sportovní hry (FIFA, NHL atd.), když mohou jít ven a zahrát si fotbal/hokej naživo (nic proti sportovním hrám).

To je složitá otázka, ale existuje i jednoduchá odpověď.

Prostě to určitou skupinu lidí baví.
  • Chim
    Nápad výborný, realizaci si v malém týmu neumím představit nicméně rád se nechám překvapit. Jediné co mě na tom vadí, je to MMO. Představa že si něco složitě postavím a pak mi tam naběhnout nějací trotli a začnou mi tu hru rozbíjet...
    • K takove situaci nedojde. Pokud ano, tak se bude jednat o bug, nebo chybu hrace. (spatne umisten pozemek a nastaveni, pripadne az moc velky trestni rejstrik).
      • Chim
        Dík za vysvětlení, už jsem pročetl i zbytek diskuze, občas se to dokonce i tady vyplatí *4* .

Vypadá to zajímavě, moc dobře, takže držím palce i když pochybnosti mám velké.
        • Také díky - jak už jsem psal rozhodl jsem se zapojit do diskuze - snad to nebude ku škodě;)

Ad pochybnosti - určitě jsou pochopitelné a na místě. A jediné co mohu říci je, že vím co dělám a proč to dělám + se držím hesel "nic není nemožné" a "neslibuj co nemůžeš splnit".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit