Přejít na výpis diskuzí
Team Deathmatch v Diablo III není a jen tak nebude
2.1.2013 | Aleš Smutný
91 příspěvků
-
Já doteď v žádný hře nenechal ani polovinu času co ty a spousta jich byla výborná.. v těch, ze kterých jsem byl zklamanej, jsem nenechal víc jak třeba 30h - jen kvůli tomu, že jsem chtěl hru dohrát do konce abych mohl udělat finální soud.
Ale říct po odehrání 900h.. že ta hra vlastně neni tak dobrá.. to si lžeš do kapsy... možná, že právě tohle je tvoje berlička o kterou se opíráš, když se v noci budíš s utkvělou touhou farmit ještě alespoň hodinku *1* ale kdo jsem abych tě hnal znova do tý mašinérie jménem Diablo 3.. je to prostě zklamání roku, chápu *15* -
Aha, takze kazdej kdo odehral vic hodin nez je Dexterova konstanta tak musi tvrdit ze hra je dobra. Zajimava logika. *7*
Ja na konci srpna odehral 200h jenom proto ze a) coop s kamosema b) zvedavost jestli je ta hra fakt tak na ho*no.
Za 200h farmeni inferna nepadla jedina zluta vec co by byla upgrade pro 150k DPS DH. Takze ano, hra o grindu itemu kde nic nepadne je na hov.. -
To si snad děláte prdell ... mám to nainstalované jenom kvůli tomu, že čekám, až budu moct svejm spoluhráčům rozmlátit ciferník. Pořád dokolečka lootovat předměty už mě něbaví. Datatisk vyjde asi za pět let, jak znám Blizzard, tak proč to do-pr-de-le nevydaj! Ladit můžou průběžně tak jako celou hru. No nic - alespoň se konečně zbavim toho místa na disku co mi to furt užírá. Diablo, bylo to s tebou hezké, ale všechno hezké jednou končí ... pápá ... *16*
-
To jsou fakt d€menti... Tak kurv@ měli funkční TDM, tak to tam do té hry dám bez jakéhokoliv systému odměn, jen proto aby se lidi mohli látat v arénách... Když už to měli hotové, tak v čem byl problém?
Sr@t balanc... sr@t odměny... aspoň něco by se v endgameu dalo dělat... -
Pšššt.
-
to je sifra :)
-
ale nezavidohromna zabava
-
jak koho, mne osobne vice sedl Path of Exile
-
Pro vsechny a povinne dobrovolne. *3* Jak v Severnim Kimcongistanu.
-
Jak pro koho. :)
-
Jasně.. hlavně že hodně lidí kolem mě odchází kvůli nedostatečnému rozvoji pvp a nevyřešení některých věcí... Já už odešel cca před měsícem a ne jen kvůli pvp, ale když dost lidí, co se na tuhle hru těšilo, odchází, je něco špatně. Nebo mám kolem sebe špatný vzorek hráčů - i to je možné.
-
Jaké výmluvy? bylo by určitě mnohem snažší dát pár aren do hry, ktere uz meli hotove před vydaním hry, nez rict, ze to vlastne neni tak uplne skvelej koncept, otocit o 180 stupnu, povolit duely a zacit vymejslet nejaky zazracnej pvp model pro diablo, kterej nemusi nikdy objevit a muzou lehce skoncit zpatky u aren.
Ver mi, ze tohle oznamit vyzadovalo dost velkou odvahu... -
To Komerce:
Rikam tomu "Prsty jsou rychlejsi nez mozek" a mas pravdu, vypada to hloupe. Ted bych nejradeji svuj post smazal. Ono to v anonymni diskuzi a jeste ve psane forme vypada uplne jinak, nez clovek zamysli. -
Jo to vidim jak to nemas za potrebi, blbecku. *7* By me zajimalo, jak muze mit nekdo v palici tak nakakany ze neco udela a hodinu potom napise ze to nema zapotrebi delat. *7*
-
A ted už jen aby zkrachoval blizzard a volby vyhrál karel schwarzenberg a svět bude dokonalý.
-
Já mám v práci dovolenou a zkouškové mi začíná 7.1. O mě si starost nedělej, peníze mám, ale nikdy se nechlubím svým příjmem a ani nijak nevyzdvihuji svou finanční situaci. Nemám to zapotřebí:)
-
No ono to tak jednoduché jak říkáš není, ty věci musíš taky z něčeho kupovat, a ty nejlepší zrovna levný nejsou, takže musíš farmit goldy tak jako tak.
-
Jo fanboyovani na games.tiscali za 0E + ostuda je daleko lepsi. *6*
-
GW2 je tvrdej e-sport! ArenaNet ví jak svou hru prosadit!
-
Mě to hodně vadí, hra špatná není, hrát se dá, dokonce baví i po 2000 hodinách. Za pár týdnů 107 patch. Už se těším :)