Přejít na výpis diskuzí
Team Deathmatch v Diablo III není a jen tak nebude
2.1.2013 | Aleš Smutný
91 příspěvků
-
D3 je jenom komercni odpad co se veze na dobrym jmene Diabla. Tohle je dalsi dukaz. Hlavne si to kupte a vsechno bude dobry. *15*
-
AMEN, ale proč by Blizzard dělal antibot systém když je to pro ně výnosné ?
-
pak jsi divnej, kdyz hrajes 900 hodin neco s cim nejsi spokojen
by me zajimalo kolik hodin jsi mel nahranych pul roku po vydani diabla 2... a jestli jsi ho tak vehementne paril pul roku po vydani, pochybuju...
ono se vsechno přejí, ale nadáváš na dobré jídlo když jsi sytý? asi ne co, jestli je to takové zklamání tak tu hru už nikdy nehraj, ale pochybuju, všichni se s datadiskama a patchama vrati, budou u toho zase stovky hodin slintat a pak na to budou zas jen nadávat jaký je to zklamání, že musím po tisíci hodinách přestat lol.. jdete se vycpat vsichni s takovyma soudama! -
PvP by sa dalo uplne jednoducho poriesit - do PvP areny by sa dalo ist len PvP gearom, ktory by sa dal kupit len za prasule
poriesene a zarobene *1* -
Normalne jsi mne donutil si to spocitat a vyslo mi 14500 Euro :D Jen by mne zajimalo kam to mizi :D
-
Jeden z hlavních důvodů proč jsem si Diablo kupoval. I když mě hra docela brzy omrzela, tak na PvP jsem se chtěl do hry vrátit, ale tak už mě tam asi neuvidí no.
-
Ano je to tak, kdybych s ni byl spokojen jako treba s D1,D2 tak bych tam byl do ted. Kdo mel rad D1, D2 ktery se hral hodne dlouho po tom tak vi o cem mluvim. D1 jsem taky hraval nez vysla D2.
-
Hlavně, že si ti tlustí a spocení šéfíci a manažeři z Blizzardu, můžou po vysrání na hráče a herní průmysl vytřít prd°°° s penězi tupých ovcí.
-
Uz netrep a sup robit domace ulohy :-)
-
Nejsi spokojen s jistou hrou a přesto jsi ji hrál okolo 900 hodin .... *7*
-
ne neni ,ale v cistem je to prumerny plat o kterem se vetsine zamestnancu jen sni kazdopadne je to vic jak 22x vic nez 0,2€/hodina
-
SC2 uz hraju 3tim rokem a jeste mnoho let hrat budu, ale Diablo3 omrzelo po prvnim mesici nepravidelneho hrani a uz se k tomu nikdy nevratim leda by z monster zacalo padat neco rozumneho a ne smeti nastavene jen proto, aby mohla fungovat real money aukce *10* Jako ject po tisici to same a radovat se z toho ze mi s sanci 1:100000 padlo neco co sice nepotrebuju ale mozna se to proda na auci tak to ne E to neni hra to je DMNC
-
4,5 €/hodina není nic moc:)
-
No a co by jsi dělal, kdyby si to řekli tak všichni? Pak by v té aukci nic nebylo ne?:)
-
1000 h a jsi 200€ v plusu to ja jsem za 1000h 4500€ v plusu pravda v praci, ale moje prace mne bavi 100x vic jak Diablo 3 *1*
-
Výmluvy.. tohle jim fakt nežeru.
Na D3 se pracovalo asi tak tisíc let a vše mělo být připraveno předem aspoň na papíře s funkčními modely.
Trochu mi to připomíná situaci v GW2, kde jaksi opomněli určité pvp mody (třeba arénu, 1v1) a pořád se jen rozmýšlí, zda-li jsou tyhle pvp mody pro hráče perspektivní a bla bla bla... -
Moc nadějí jsem bohužel do toho nevkládal. Je příliš mnoho proměných na to, aby to šlo nějak vybalancovat, příliš mnoho druhů kombinací atd.
-
Blizzard je v pohode.. problem je v te Activision casti
-
ja nechapu co me ma motivovat hrat diablo, když si muzu nakoupit itemy v aukci i za herni menu. ta hra je prece o farmeni itemu a kdyz je tam aukce tak farmit nemusim.
o hry od blizzardu jsem uz stratil zajem když vyjde nastupce wowka tak to ani zkoušet nebudu i kdyz to jiste bude mit ohromny uspech. ale tam kde je masa lidi neznamena kvalitu viz call of duty *3* -
Asi to nechápeš, oni měli PVP navržené a funkční, problém je, že to nebylo nic extra a oni tam chtějí něco, co si nezahraješ párkrát a pak to pustíš. Je otázka, jestli se jim to vůbec někdy podaří.
Mimoto, PVP ve hře bude, od příštího patche budou duely, což je sice fail, protože to mohlo být ve hře už od začátku, ale lepší jak nic.