Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tobě taky doporučuji si na sebe navlíct pytel ale bez dírek a drž ho pořádně u krku aby tam nešel žádný vzduch :)
  • wenceslaus
    Nemyslím. Proč?
  • Tak to potom jo. *3*
  • walltar
    Neuškodí ... stejně jak Star Citizen když vydal Hangar Module tam měl obsahu ještě víc a jen díky tomu se vybralo tak 5M USD.
  • A co mám psát? Vyšších primátů? *7*
  • Kdo pozde chodi si pocka, az(pokud vubec) se to bude za 3 kila prodavat kompletni ... neni kam spechat.
  • Ale no tak, je to alfa verze, která má hlavně za úkol zjistit jak jede na dalších počítačích. To ti tam maj dát mapu z celého prvního aktu, abys potom byl ochuzen o zážitek z plné verze nebo co?! Argumentů proč meleš nesmysli je více než dost...
  • Tak to raději neměli vydávat alfu vůbec, to jim spíš uškodí.
  • ty vole to sou nějaký pralesy, žádnej českej středověk tam nevidim
  • wenceslaus
    Ne není. Tohle je jen část určená pro alfu.
  • celoush
    je to očesané, určené na otestování, ne na hraní.
  • ne, neni, podle českých zákonů není pořížení kopie hry považováno za krádež. se stim smiř
  • tunak: a přesně tak jsem to myslel, souhlasím s tebou.
  • lidí? *7*
  • je tam jen část herní mapy nebo je tam už celá? a kolik tech herních mechanizmu chybí? jsou tam už treba questy, minihry jako remesla a pod?
  • A tohle je vše co mají za rok a více práce? To jsem si mohl stáhnout před sedmi lety nějákou custom mapu Crysis a byl bych na tom stejně.

A kolik že lidí na tom dělá? 50? To asi funguje tak, že se všichni střídají na jednom počítači v hodinových cyklech.
  • To měla být ironie :)
  • prave somt o skusal a tiez mi po kliknuti na show code zmizne tlacitko a nic :)
  • Nemyslím, že máš úplně pravdu. Co se týče hollywoodu a studiovýho systému tak s tebou souhlasím - problém je v tom, že hollywood prostě jen saturuje poptávku, tedy lidi CHTĚJÍ to, co vyrábí. Taky dám přednost autorskýmu filmu, kterej mi něco dá, především to, že naruší mou usedlou představu o světě a trochu mi otevře oči.
    Co se týče her, myslím, že hry obecně velmi kladně přijímané (BG, PT, Fallouty atc.) vznikají - včetně scénáře, návrhu levelů / lokací, dialogů atd. - v týmu. Koneckonců přinejmenším dramaturg jako kritická protiváha tvořivému autorskému duchu je prostě potřeba. I Fellini, Antonioni, Bergman atd. měli dramaturgy. Na druhou stranu je výborné, pokud se tým tvoří kolem silné autorské osobnosti, která hře dává svůj punc. (Levine ard.) Vávra takovou osobností bezesporu je. (První Mafia je jednou z nejlépe napsaných her vůbec, používá scénáristické postupy, jaké tehdy hry vůbec běžně nepoužívaly - rámování děje atd., má brilantně napsané dialogy a brilantně konzistentní postavy. A kromě toho má i co říct - není "o ničem", není samoúčelná.)
  • Morraw
    Hmm další troll.

"Tohle není výsledek roční práce týmu padesáti lidí" Však není. To píšeš správně. Většinu lidí nabrali až po úspěšné kampani. Ty si snad myslíš, že to je vše co mají ? L-O-L

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit